Manelistul a si fugit de la locul accidentului (pe niste linii de tramvai pe unde merge doar tramvaiul, pe malul unui riu) dupa ce am incercat sa-l opresc asa ca acum el risca s-o molfaie penal.
M-a zgiriat un manelist
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
M-a zgiriat un manelist
Azi, un manelist prost cu SUV (santa fe) s-a bagat in mine ostentativ, peste linie continua. Mi-a cam zgiriat toata partea stinga la rablament, cel mai vizibil e in zona minerului portierei soferului si a partii dinspre portiera fata a portierei stinga spate 
Manelistul a si fugit de la locul accidentului (pe niste linii de tramvai pe unde merge doar tramvaiul, pe malul unui riu) dupa ce am incercat sa-l opresc asa ca acum el risca s-o molfaie penal.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- madalin.radu
- Bibi Jupanu'
- Numar Inmatriculare: B-35-BMA
- Mihay
- Supermoderator
pai du`te la un cabinet psihiatric si la IML vaita`te ca te`ai speriat de moarte , ti`a stat inima etc si sa`ti dea o hartie ca ti`a fost pusa viata in pericol si fa`i plangere ptr tentativa de omor
. Glumesc desigur desi....Mergi totusi la Politzie ( cred ca ai fost ) si sigur n`o sa se prezinte animalu` decat la prima citatie si o sa zica .....ca n`a observat , n`a auzit, era muzica tare , vorbea cu cineva din masina. ptr tine ar fii bine sa n`oi fi fost singur in masina astfel incat sa mai confirme cineva ca a facut`o intentionat sau in cazul in care " pune pe altu` la volan " sa`i dai peste nas corbului. succes si mai lasa de la tine alta data
-
candymann
-
citizenx
- Marca si model masina: CITROËN C4 (B7) 1.6 HDi
- Numar Inmatriculare: IS-25-PAI
Re: M-a zgiriat un manelist
Ieri cand te-am vazut erai ok
Unde s-a intamplat povestea? In Podu` de Piatra? I-ai luat numarul?
- Mihay
- Supermoderator
-
candymann
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Re: M-a zgiriat un manelist
S-a intimplat in podu rosu. manelistul venea de pe sf. lazar si eu de pe palat, era coloana pina la palat. Cind am venit eu manelistul voia sa se bage (peste linie continua) dar cum voia sa faca manevra la 2m in fata mea nu l-am lasat (trebuia sa frinez de sa ma duc in cap, desi si daca voiam imi era greu, desi aveam vreo 25Kmph). Ala s-a enervat si s-a bagat in mine sa ma dau la o partecitizenx scrie:Ieri cand te-am vazut erai okUnde s-a intamplat povestea? In Podu` de Piatra? I-ai luat numarul?
Martori... nevasta'mea. Ca restul intersectiei care se uita cum joc eu NFS MW cu asta sigur nu ar raspunde la un apel intr-un ziar local (sau pe alte cai), ca asa-i romanul (lipsa simt civic + frica, daca manelistul e nu stiu cinepuii mei, ca ai vazut ce masina cit casa avea, pisa-s-ar tot judetul in rezervorul ei!)
I-am luat numarul, m-am dus si la agentul care dirija circulatia 20m mai incolo si i-am dat si aluia numarul, am fost si la politie si cam atita deocamdata. Am fost sa spal masina sa vad ce pagube mi-a facut ala, poate o sa pun niste poze. Din fericire si la santa fe si alte camioane spoilerele sint din plastic si doar mi-a zgiriiat puternic portierele de pe stinga + aripa stinga-spate, nu mi le-a infundat/indoit.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
- Mihay
- Supermoderator
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Astia cu SUV-urile au innebunit cu totii...
O chestie d-asta am patit si eu acu 2 seri, bine ca nu eram cu masina mea..
Unu cu un ML s-a urcat pe noi si a fugit..am incercat sa-l prindem dar degeaba dus a fost. Bineinteles ca numarul provizoriu care il avea era pe naspa...deci am fost loviti de o masina care nu exista...
.Cand am ajuns acasa am gasit o bucata din ML infipta pe sub aripa masinii..
Bine ca nu e masina rau lovita ca altfel era si mai urat
O chestie d-asta am patit si eu acu 2 seri, bine ca nu eram cu masina mea..
Unu cu un ML s-a urcat pe noi si a fugit..am incercat sa-l prindem dar degeaba dus a fost. Bineinteles ca numarul provizoriu care il avea era pe naspa...deci am fost loviti de o masina care nu exista...
Bine ca nu e masina rau lovita ca altfel era si mai urat
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
candymann
-
byte
- Numar Inmatriculare: TM-11-NDZ
Din pacate nu prea o sa pateasca nimic ... doar o sa ia amenda si eventual o sa ramana fara permis. In codul nostru rutier de cacao nu este considerata infractiune decat fuga de la locul accidentului soldat cu victime.
De aia pleaca toata lumea cand zgarie o masina in parcare...
De aia pleaca toata lumea cand zgarie o masina in parcare...
TM-11-NDZ
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium