Inca un C4 in Brasov

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
icarus86

Inca un C4 in Brasov

Mesaj de icarus86 »

Hello everyone,

Ieri a venit masinuta (un C4 TechnoEvolution 1.6i 110CP, negru metalizat, coupe).
Tin sa precizez ca cu greu am reusit sa dorm in casa asta noapte, si nu in masina :)
Dealer-ii din Bv s-au comportat excelent (showroom, test-drive, masina adusa de vineri pana luni, vopsea cadou), deci un nota 10.

Totusi, am doua probleme cu ea.
Prima: un capac de la baterie este rupt (nu am observat decat cand am ajuns acasa, deci cred ca o sa-l lipsec eu frumos cu superglue si nu le mai zic nimic).
A doua: nu merge niciun CD (Traxdata CD-RW / Traxdata CD-R). Sunt CD-urile mele cu muzica pe care le ascult in Sony A250-ul din Ibituca fara probleme. E chiar deranjant. Asta pe langa o receptie radio cam defectuoasa.

Inca un lucru si inchei :) Eram obisnuit cu rodajul facut cu mers constant o ora, pauza 15 min, drum pe cat posibil drept (fara urcusuri / coborasuri), masina cat mai putin incarcata (doar soferul ar fi de preferat). Totusi, acum mi s-a recomandat un mers cu turatii variate, cate un sprint la 5000 ture la fiecare 100 km, de evitat mersul constant la o turatie ... Care e parerea voastra ?

Rares

P.S. Pe cand cu o intalnire ? PM me pls daca e ceva :) Thnx
2007 Seat Ibiza 1.2 70
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Salut si bine ai venit!
SA o stapanesti sanatos si fara probleme. Intalnirile sunt toate anuntate la sectiunea intalniri dar se va trimite si mail.
Urmatoare are loc la Sambata de Sus,Fagaras intre 7-9 Martie! Pentru detalii mai multe viewtopic.php?t=1280&postdays=0&postorder=asc&start=150
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
m0rpheus
Numar Inmatriculare: B 69 GCB

Mesaj de m0rpheus »

Salut si bine ai venit .. Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme ..
PS: Ai ales cea mai frumoasa masina :D
C4 Berlina Champion, 1.6i 16V 110CP Negru Obsidien B 69 GCB

Imagine
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

Wellcome si la cat mai multi km fara service . Ce bine ar fi ca pe cat posibil cu noii posesori de robotel sa mai dispara din problemutze si greierasi. Cu cd e ciudat mie imi citea si RWuri de pe calculator dar l`am schimbat oricum cu un dvd care se aude si se VEDE . Ar fii misto de facut Bogdane o harta a utilizatorilor sa zicem 4 Bv 3 Ag si sa facem o intalnire d-asta normala de o zi undeva la o distanta egala ptr toti
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Bine ai venit prietene,s-o stapânesti mult si bine :D Chestia cu CD-urile e ciudata,la mine merg,cu conditia sa fie audio nu MP3 :wink: ,nu m-am uitat sa vad daca sunt +R sau-R,pt ca si asta conteaza uneori.In ceea ce priveste receptia radioului...... :cry: asa e la toti.Deh, ce sa-i faci,masina asta mai are si lipsuri.In rest, numai de bine (cu exceptia greierasilor,amortizoarelor spate,consumului in oras,etc.,etc.) :lol: :lol: :lol:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Re: Inca un C4 in Brasov

Mesaj de mituc »

icarus86 scrie:Inca un lucru si inchei :) Eram obisnuit cu rodajul facut cu mers constant o ora, pauza 15 min, drum pe cat posibil drept (fara urcusuri / coborasuri), masina cat mai putin incarcata (doar soferul ar fi de preferat). Totusi, acum mi s-a recomandat un mers cu turatii variate, cate un sprint la 5000 ture la fiecare 100 km, de evitat mersul constant la o turatie ... Care e parerea voastra ?
Salut Rares!:)

Relativ la rodaj, raspunsurile pe care le-ai primit pe clubcitroen ramin valabile. Rodajul in mers constant era valabil pentru masinile care nu erau rodate pe banc (dacia 1300 cu imbunatatiri, dacia 1310, etc) :) Astea mai noi sint deja rodate pe banc si rodajul consta in alte lucruri chiar daca ideea este aceeasi.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

s-o stapanesti sanatos la cati mai multi km... fara vizite la service :D
pune si tu niste poze ceva
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
icarus86

Mesaj de icarus86 »

Salut,

Multumesc pentru primirea calduroasa! Abia astept intalnirea sa ne cunoastem mai bine.

O sa pun poze putin mai incolo, trebuie sa-i fac mai intai baitza, ca s-a cam murdarit cu vremea asta, si astept sa se mai incalzeasca nitel ca sa nu raceasca.

@mituc: ai dreptate, prima masina la care s-a facut rodajul in acest fel a fost o Dacie 1300 (model 1977), iar cu Ibituca am procedat la fel, si am cu ea consum 7.5-8.5% urban (motor 1.2 70CP benzina).

@pasare: nu e vorba de +/- R, ci R sau RW. Nu vrea pur si simplu sa citeasca nimic, pe cand pe A250 merg brici, si lucrul asta ma scoate din minti.

BTW, cum suna un consum de aproximativ 14% urban in primii 200km ? Pe mine ma cam sperie nitel ... :(

Rares
2007 Seat Ibiza 1.2 70
eduardo_didi
Edi Talent

Mesaj de eduardo_didi »

Bine ai venit.
Consumul o sa mai scada dupa primii 1000km nu cu mult.
Exista ceva probleme cu radio-cd de pe masina vezi ca e un topic.
http://www.motorsportnews.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
ECO
Numar Inmatriculare: DB - 26 - ECO

Mesaj de ECO »

walcome walcome...

sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea cat de mult potzi!

rodajul - nu mai e ca la dacie... e mai mult rodajul masinii decat la motorului

consumul - o sa mai scada un pic... dar nu cu mult.... si eu m-am speriat la fel cand am luat-o :shock:

C4 negru - superba doar cand o scotzi din spalatorie... (am spalat-o sapt trecuta... am mai mers 300 m pana la firma si deja aveam spatele prafuit :evil: )

dar sa nu te panichez inca :P ... enjoy again! :wink:
Citroen C4 Coupe Black 1.6i 16V - ICE Pack + Optiuni :P - DB-26-ECO
n'are greieri...doar un tzäcänit la volan :D
VAdrian

Mesaj de VAdrian »

Sa o stapanesti sanatos. Prin ce zona a Brasovului stai? Eu cu munca pe Traian cu somnul pe T.Vladimirescut.

Adi.
o sa urmeze dupa ce vine masina
mituc

Mesaj de mituc »

icarus86 scrie:BTW, cum suna un consum de aproximativ 14% urban in primii 200km ? Pe mine ma cam sperie nitel ... :(
Depinde cum ai mers cu ea si ce viteza medie ai. La 14l/100 probabil ai o medie de sub 15Kmph (mai degrama undeva in jur de 12). Adica media de consum la tine e puternic alterata de consumul la relanti (cind masina consuma benzina fara sa parcurga nici o distanta).

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
candymann

Mesaj de candymann »

sa ai bafta la ea! vezi k am auzit k la primii 5000 de km papa cam 1 L de ulei. cik asta e boala benzinarelor de 1.6 110 CP!
mituc

Mesaj de mituc »

Omul cu bomboane, a mea a mincat 1l de ulei in 42k km. Cam jumate l-a mincat din uleiul cu care a venit din fabrica, si inca 2 sferturi, cite unul din celelalte 2 schimburi ulterioare. Acum sint cu al treilea schimb si nu pot sa-mi dau seama daca s-a atins macar.

candymann

Mesaj de candymann »

deci este maai grav decat stiam!
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”