C4 By Loeb testat de TOP GEAR

Stiri,noutati, reclame etc
Reguli forum
Articolele din presa straina nu vor fi traduse in romaneste. Puteti folosi google translate daca nu va descurcati!
mugurel
Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.

C4 By Loeb testat de TOP GEAR

Mesaj de mugurel »

Dragi prieteni.

Din luna noiembrie exista un C4 VTS editie "By Loeb" in teste la revista Top Gear.

Va invit sa urmariti acest test in urmatoarele 6 numere Top Gear, precum si sa va spuneti opiniile in www.claudiudavid.ro/berti

Spor la treaba.

Mugurel
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Da, daca n-ar fi reclama la picasso care sa-mi ocupe toata partea superioara a paginii (acolo unde sint link-urile catre sectiuni) as putea si eu sa ma uit pe site :)
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

vezi ca are un x in dreapta jos de unde inchizi reclama
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

mie nu imi merge deloc siteul,adica intru dar nu pot sa fac nimic in el.
da,am inchis reclama.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
mugurel

Mesaj de mugurel »

In numarul din decembrie/ ianuarie apare un test cu C4 by Loeb pe 2 pagini.

Mai interesant este ca la sfarsitul revistei, la preturi dispare ATS si apare Pro Motor :lol:

Lectura placuta.
onacus

Mesaj de onacus »

mugurel scrie:In numarul din decembrie/ ianuarie apare un test cu C4 by Loeb pe 2 pagini.

Mai interesant este ca la sfarsitul revistei, la preturi dispare ATS si apare Pro Motor :lol:

Lectura placuta.
Daca ATS ar disparea de tot si ar aparea promotor bucuresti cred ca ar fi si mai bine :lol: :lol: :lol:
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
ace117
WRC

Mesaj de ace117 »

Good point!
Si propun ca la urmatoarea intalnire sa-l clonam pe Mugurel in secret! :lol: :lol: :lol:
SEAT LEON FR "STEALTH KNIGHT"- 2.0 TDI - POWERED BY RaBaNne - 220 CP / 450 NM soon STAGE 2: 250 CP / 500 NM!
DESIGN BY ONO TUNING
Imagine
http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

azi am cumparat.maine citesc
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

am reusit sa citesc numai de bine exceptand amortizoarele spate dar cam simplut si de incepator articolul.Daca se va intinde pe mai multe nr test drive`ul probabil d`aia a aberat acum la inceput din teama ca nu va avea ce sa scrie mai departe.Poate se indragosteste omul si nu ti`o mai da inapoi :D
newt
CPatratzel
Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic

Mesaj de newt »

Aaaaa! Pai nu stiai? Nu i-o mai da!... Ca daca i-o dadea ajungea la mine.... :sad2:
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
mugurel

Mesaj de mugurel »

In numarul din februarie, in pagina dedicata C4-ului, apare mentionata si intalnirea forumistilor de pe acest club. Din pacate, datorita lipsei fotografiilor nu se vad acestea.
Spor la citit!
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

am reusit si eu sa procur nr din februarie. mugurel la cate ai facut ptr ei cred ca merita mai mult spatiu. si parca nu e fan citroen cel care scrie cine stie poate ma insel eu.Apropo poza aia fe fundal in spate in showroom e cumva masina mea? :D
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

a aparut si nr pe martie foarte misto.Pe langa articolul despre c4 bz Loeb mai este si unul despre C2R2 Max ghiciti al cui.Dar chiar asa mai Mugurel ii plimbi pe toti astia prin Monte Carlo :D si se vaita ca au facut 6 000 km in 5 zile :lol: pe noi astia care nu avem posibilitatea de a te ajuta asa mult cum o fac ei cand ne dai o tura macar cu C2R2 de la raliu? 8) Am glumit dar sincer imi doresc sa stau odata macar ptr 5 min in dreapta unui pilot de raliu.In fine mai aveam o intrebare : De ce nu aduce(cumpara) nimeni un C4 WRC doar e campion mondial modelul? Succes in continuare la raliuri , sper sa ajung si eu mai des de acum inainte acum ca am prins gustul.
mugurel

Mesaj de mugurel »

cam mare avalnsa de intrebari!mabucurdin inima ca v-a placutarticolul. chiar s-a facut un efort fizic extraordinar sa ajungem acolo cu amandoua C4-urile dar a meritat. imaginati-va ca ne opreau pe sosea si pupau efectiv locul unde era scris Loeb, isi desenau inimioare pe masina, lasau mesaje de genul I love Loeb. ce sa mai vb, o aventura incredibila. cea mai tare faza a fost fata celor care filmau pt eurosport cand au vazut nr de inmatriculare pt k la ei nu se putea.
in alta ordine de idei, nu cred ca Citroen si-a propus vreodata sa faca o masina asemanatoare cu WRC-ul pt k nu s-ar putea vinde. din cei 15-20 de forumisti de aici cati dintre voi, in afara de mine, evident, ar da 45000euro pe o masina turbo si integrala? si sa mai consume si 19-20l/100km! targhetul de astfel de clienti ar trebui sa depaseasca 5000/an masini vandute, sidin cate stiu eu nici macar STi-uri nu sevand atatea. asta nu ca ei nu ar sti sa faca astfel de masini, numai ca nu sunt suficienti clienti.
pana atunci, eu ma declar pe deplin multumit de VTS-ul meu chiar daca am si un STI neatins de 6 luni in garaj. credeti-ma ca nu imi mai produce placere sa merg cu asa ceva in traficul nostru, e prea absurda masina...sau am imbatranit eu?
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Am mutat restul aici: viewtopic.php?t=1447
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “C4/Citroen in Mass Media”