Au fost 4 motive ptr care am cumparat`o si anume :
1. am dat pe ea km jumatate fata de kt dadeam pe un VTS si e si full ( mai putin jante si piele ), optionale kre dak voiam sa le am pe un VTS ma ducea peste 21000-22000.
2. Dak o luam de noua si apoi voiam sa o vand , avand in vedere k e si masina frantuzeasca , valoarea reziduala era destul de mare si automat trebuia sa o dau km pe la jumatate fata de kt am dat pe ea[in caz k as fi vrut sa o vand]. Spre exemplu,dak eu vreau sa o vand p`asta acum imi iau pe putin cu 2-3000 de euro mai mult dekt am dat pe ea
3. E berlineza si nu coupe...mai inainte eram innebunit dupa coupe si mai ales C4 dar am stat si m`am gandit mai bine si mi`am dat seama k o berlina e cu mult mai utila dekt un coupe,iar berlina C4 [ no offence ptr pososorii de berline/hatchback`uri ] sincer nu imi place.
4. Dupa asta a trebuit sa aspept 4 zile , pe cand dupa VTS trebuia sa astept 4 luni.
In mare km astia au fost factorii care m`au facut sa ma razgandesc !
Si dak tot vreti sa stiti ce planuri am cu ea , o sa va spun cel putin lucrurile kre le voi face in viitorul apropiat :
Skimbare toba[de la catalizator,lamda,toba propriu`zisa etc] Borla - vreau sa`i pun totala din inox ptr a mai creste putin si puterea motorului[dar asta e temporar pana la vara knd voi pune un motor de 1.8 T sau 2.0 T in functie de ce gasesc si ce bani am].
Chip tuning[modificare soft] ptr a`mi creste cuplul motor [kt mai aproape de`al unui diesel] si cativa caluti
Pana aici a fost tehnic ,de`acum estetic :p :
Jante Wolfrace Yamato Black 17"
Eleron Zender
Si eventual niste neoane pe dedesubt dar asta doar dak imi mai raman banuti