Inca un C4 pe strazi

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
OneSickPuppy

Mesaj de OneSickPuppy »

Bai asa e..e masina second-hand dar este foarte bine intretinuta are 100.000 km parcursi numai in Germania , deci practic estetic si tehnic este impecabila.

Au fost 4 motive ptr care am cumparat`o si anume :

1. am dat pe ea km jumatate fata de kt dadeam pe un VTS si e si full ( mai putin jante si piele ), optionale kre dak voiam sa le am pe un VTS ma ducea peste 21000-22000.

2. Dak o luam de noua si apoi voiam sa o vand , avand in vedere k e si masina frantuzeasca , valoarea reziduala era destul de mare si automat trebuia sa o dau km pe la jumatate fata de kt am dat pe ea[in caz k as fi vrut sa o vand]. Spre exemplu,dak eu vreau sa o vand p`asta acum imi iau pe putin cu 2-3000 de euro mai mult dekt am dat pe ea :)

3. E berlineza si nu coupe...mai inainte eram innebunit dupa coupe si mai ales C4 dar am stat si m`am gandit mai bine si mi`am dat seama k o berlina e cu mult mai utila dekt un coupe,iar berlina C4 [ no offence ptr pososorii de berline/hatchback`uri ] sincer nu imi place.

4. Dupa asta a trebuit sa aspept 4 zile , pe cand dupa VTS trebuia sa astept 4 luni.

In mare km astia au fost factorii care m`au facut sa ma razgandesc !

Si dak tot vreti sa stiti ce planuri am cu ea , o sa va spun cel putin lucrurile kre le voi face in viitorul apropiat :

Skimbare toba[de la catalizator,lamda,toba propriu`zisa etc] Borla - vreau sa`i pun totala din inox ptr a mai creste putin si puterea motorului[dar asta e temporar pana la vara knd voi pune un motor de 1.8 T sau 2.0 T in functie de ce gasesc si ce bani am].
Chip tuning[modificare soft] ptr a`mi creste cuplul motor [kt mai aproape de`al unui diesel] si cativa caluti :)

Pana aici a fost tehnic ,de`acum estetic :p :

Jante Wolfrace Yamato Black 17"
Eleron Zender
Si eventual niste neoane pe dedesubt dar asta doar dak imi mai raman banuti :)
Audi A4 1.6 16v 102 CP [ momentan 102 CP :twisted: ] Demon Black > B-86-GBN <
mugurel
Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.

Mesaj de mugurel »

daca vrei sa-i pui atatea chestii pe ea si vrei sa ii schimbi si motorul, e clar cat de multumit esti de masina asta cu 4 cercuri!
OneSickPuppy

Mesaj de OneSickPuppy »

@mugurel : nu e vorba k nu sunt multumit de ea ci din contra sunt kiar foarte multumit dar d`aia am si luat o masina la SH : in loc sa dau 20.000 sau kiar mai mult pe una noua , mai mult prefer sa iau una SH aproape noua si restul de 10.000 sau kt mai ramane sa ii bag in ea si sa mi`o fac cum imi place :)
Audi A4 1.6 16v 102 CP [ momentan 102 CP :twisted: ] Demon Black > B-86-GBN <
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

Dar decat sa-i schimbi motorul mai bine o dai si iti iei una cu motorul respectiv, crede-ma ca nu se merita investitia.
In afara de motor mai trebuie sa schimbi un sfert de masina...suporti motor, ambreaj, planetare, probabil si cutia si multe multe altele.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Si eu zic la fel..tine-o fa-ti treaba/placerea cu ea, da-o mai pui 10 000 si iei altceva mai puternic. Ceea ce vrei tu sa faci ma cam indoiesc sa scapi cu doar 10 000..
Insa tu iti stii mai bine calculele si ceaa ce vrei sa faci cu ea..

Multi km fara probleme :)
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
onacus

Mesaj de onacus »

Ca sa nu mai vorbim de partea legala dupa ce schimbi motorul. Ai putea si acolo sa ai de umblat mai mult decat te asteptai...
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Sa imi spui si mie ultima oara cand te-a oprit pe tine politia sau RAR-ul si te-a pus sa-ti ridici capota.
Iar ITP se ia usor, marea problema o sa fie ca tu nu o sa mai vinzi masina asta niciodata cu motorul schimbat.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
onacus

Mesaj de onacus »

Nu ma refer la faptul ca o sa iti ridice cineva capota. Dar daca iti schimbi motorul, trebuie sa omologhezi masina iar :P (asa este legal... pana la urma fiecare face cum crede, nu? :D). Iar la omologare nu cred ca o sa fie prea simplu :P.
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”