INTERES NATIONAL
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
- Mihay
- Supermoderator
- Mihay
- Supermoderator
bai omule tu citesti ce scriem noi pe aici sau esti asa de stresat de nu reusesti. dupa ce repara ats masina , iei devizul de la ATS si te duci cu el la BCR sa iti semneze , sa iti dea acordul ptr plata.Dupa ce iti accepta trebuie sa le dai un cont unde sa`ti vireze banii .Termenul de la data acceptarii la plata pana la plata efectiva e de maxim 20 de zile dar la ce suma zici tu sigur iti da mai repede.Dai o bere inspectorului de daune sa rezolvi mai repede si nu mai scoti bani din buzunar.
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Poti sa faci si altfel, fara sa mai dai tu bani, dar din nou iti consumi timp si bani.
Te duci la BCR iti obtii acceptul pt reconstatare, te duci la ATS ti-o faci, dupa ce e gata iti de la ei devizul, te duci la BCR si aia le fac plata. Dupa ce au facut plata la ATS poti sa te duci sa-ti iei masina.
Te duci la BCR iti obtii acceptul pt reconstatare, te duci la ATS ti-o faci, dupa ce e gata iti de la ei devizul, te duci la BCR si aia le fac plata. Dupa ce au facut plata la ATS poti sa te duci sa-ti iei masina.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Daca le faci putin scandal sau daca te tii putin mai tare pe pozitie o sa vezi ca o sa le mai vina putin cheful de "legaturi".
Cei de la ATS (repet in caz ca nu v-ati prins ca am ceva personal cu ei
) sunt extrem de nesimtiti.
Cei de la ATS (repet in caz ca nu v-ati prins ca am ceva personal cu ei
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
-
Pepe
Salut,
Din cate stiu, trebuie obligatoriu la Service Acreditat (ATS in cazul tau) doar pentru problemele in garantie.
" revopsire de aripa si bara pe Casco " intra pe CASCO deci potzi face oriunda.
Presupun ca daca suni la Asiguratori (BCR) si alegi un service cu decontare directa, ai avantajul
decontarii directe, deci nu trebuie sa scotzi 16.000 din buzunar, si apoi sa umbli ca petrecaretzul
intre asigurator si ATS pentru plata.
Bafta oricum!!!
Din cate stiu, trebuie obligatoriu la Service Acreditat (ATS in cazul tau) doar pentru problemele in garantie.
" revopsire de aripa si bara pe Casco " intra pe CASCO deci potzi face oriunda.
Presupun ca daca suni la Asiguratori (BCR) si alegi un service cu decontare directa, ai avantajul
decontarii directe, deci nu trebuie sa scotzi 16.000 din buzunar, si apoi sa umbli ca petrecaretzul
intre asigurator si ATS pentru plata.
Bafta oricum!!!
C4 1.6i 16v Neagra si 90% din timp prafuita
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
salut,
daca iti platesti tu din buzunar... e cam naspa, ptr ca cei de la casco or sa te joace cum vor ei.
in sensul ca trebuie sa te incadrezi in niste limite de pret la manopera, orele de manopera... etc
in final... o sa mai ciuguleasca putin din suma care trebuie sa o iei.
in cazul in care faci decontare directa... prostiile astea se regleaza intre service si casco
parerea mea e sa faci decontare directa, adica iei factura, te duci la asigurator si sa-ti dea acceptul de plata.
la bcr... merge destul de repede... dar, chiar daca astepti o zi-doua.. tot merita , decat sa te faca la buzunar (in cazul in care platesti cash)
daca iti platesti tu din buzunar... e cam naspa, ptr ca cei de la casco or sa te joace cum vor ei.
in sensul ca trebuie sa te incadrezi in niste limite de pret la manopera, orele de manopera... etc
in final... o sa mai ciuguleasca putin din suma care trebuie sa o iei.
in cazul in care faci decontare directa... prostiile astea se regleaza intre service si casco
parerea mea e sa faci decontare directa, adica iei factura, te duci la asigurator si sa-ti dea acceptul de plata.
la bcr... merge destul de repede... dar, chiar daca astepti o zi-doua.. tot merita , decat sa te faca la buzunar (in cazul in care platesti cash)
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- Mihay
- Supermoderator