Cu stima si deosebit de mult respect ptr toti posesorii de C4!!!
Inca un C4 pe strazi
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
-
OneSickPuppy
Inca un C4 pe strazi
Salutare toata lumea , ies din umbra pentru a 2-a oara , de data asta cu vesti bune
...Mai sunt 2 saptamani pana ma voi duce sa dau comanda la singura masina de care m`am indragostit la prima vedere :p....faza nasoala e k am de asteptat dupa ce dau comanda.....nici mai mult nici mai putin de ... 4 luni
tot ce sper e sa merite asteptarea , cand am fost la ultima intalnire a membrilor , tot ce am auzit de la toti este k VTS e cu totul alta masina,nu prea am primit raspunsuri la intrebarea "de ce zici asta?" , dar sper sa ma lamuriti voi
Audi A4 1.6 16v 102 CP [ momentan 102 CP
] Demon Black > B-86-GBN <
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
- stevey
- Marca si model masina: C4 1.6i BLACK
VTS este "sport" banuiesc ca e un pic altfel pregatita fata de cele "normale".Oricum nu stiu in ce masura pentru ca nu vad, cel putin la design, sa difere fata de ale noastre.Poate pe partea tehnica.In general masinile din segmentul sport se diferentiaza mult fata de cele normale atat prin design cat si tehnic (vezi de exemplu clio RS).
-
OneSickPuppy
re
Merci ptr comment amandorura 
@.indi. : Dureaza atat de mult ptr k dealerul atunci knd am vorbit cu el , mi`a zis k ptr VTS se da comanda speciala si asta dureaza de obicei 4 luni mi`a zis el,sa`nteleg k dureaza atata ptr k e oare fabricata in Franta ?
Iar kt despre optionale , nu am pus dekt pavilion vitrat si inkidere supercentralizata
@.indi. : Dureaza atat de mult ptr k dealerul atunci knd am vorbit cu el , mi`a zis k ptr VTS se da comanda speciala si asta dureaza de obicei 4 luni mi`a zis el,sa`nteleg k dureaza atata ptr k e oare fabricata in Franta ?
Iar kt despre optionale , nu am pus dekt pavilion vitrat si inkidere supercentralizata
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
-
OneSickPuppy
Bai...imi pare rau sa va anunt dar nici nu am avut cum sa mai dau de vreunul dintre voi fiindca mi`am pierdut telefonu` si automat toate numerele kre le aveam
dar apreciez foarte mult faptul k ink va mai intereseaza persoana mea
Din pacate am sa va dau o veste...sa zicem..."proasta" .... am anulat comanda la citroen...mai ales k nu platisem ink nimic si.......mi`am luat Audi A4 care a venit mai repede , mai precis intr`o saptamana
Ceea ce va rog si insist macar sa`mi raspundeti la intrebare si sa nu mi`o ocoliti...este dak pot ramane in continuare membru al clubului C4 kiar dak am Audi...eventual dak se poate sa mi se dea si sticker ar fi prea bestial , iar dak nu...atunci voi ramane in club doar cu contul de pe pagina[sper] !
Si de asemenea as mai dori sa fiu in continuare notificat in legatura cu urmatoarele intalniri ptr k ultima data knd am fost , mi`a placut si parerea mea e k dak s`ar strica relatiile din cauza unei masini ar fi total stupid [ nu vreau sa insult pe nimeni,doar imi exprim punctul de vedere ]
Cu Stima si Deosebit Respect, ptr TOTI membrii acestui club, Gabriel
Din pacate am sa va dau o veste...sa zicem..."proasta" .... am anulat comanda la citroen...mai ales k nu platisem ink nimic si.......mi`am luat Audi A4 care a venit mai repede , mai precis intr`o saptamana
Ceea ce va rog si insist macar sa`mi raspundeti la intrebare si sa nu mi`o ocoliti...este dak pot ramane in continuare membru al clubului C4 kiar dak am Audi...eventual dak se poate sa mi se dea si sticker ar fi prea bestial , iar dak nu...atunci voi ramane in club doar cu contul de pe pagina[sper] !
Si de asemenea as mai dori sa fiu in continuare notificat in legatura cu urmatoarele intalniri ptr k ultima data knd am fost , mi`a placut si parerea mea e k dak s`ar strica relatiile din cauza unei masini ar fi total stupid [ nu vreau sa insult pe nimeni,doar imi exprim punctul de vedere ]
-
tzun
- c4 eXpLoSiF
- Numar Inmatriculare: TCI
- eduardo_didi
- Edi Talent
Dupa cum cred ca ai observat pe acest forum nu conteaza ca ai alta masina, avem membrii cu opel, seat, kia, honda toata lumea este binevenita atat timp cat toti membrii se respecta intre ei. Te asteptam la intalniri sa ne prezinti masina.
http://www.motorsportnews.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Poti ramane cu o singura conditie .... sa iti redimensionezi avatarulOneSickPuppy scrie:Bai...imi pare rau sa va anunt dar nici nu am avut cum sa mai dau de vreunul dintre voi fiindca mi`am pierdut telefonu` si automat toate numerele kre le aveamdar apreciez foarte mult faptul k ink va mai intereseaza persoana mea
![]()
Din pacate am sa va dau o veste...sa zicem..."proasta" .... am anulat comanda la citroen...mai ales k nu platisem ink nimic si.......mi`am luat Audi A4 care a venit mai repede , mai precis intr`o saptamana![]()
Baga si tu niste poze cu Audi, detalii etc etc....si te asteptam la intalniri. De obicei sunt anuntate atat pe forum cat si pe mail.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Sa speram ca are un benzinar serios sau macar tdi-ul de 170cp, ca altfel de la 140cp in jos ne putem da cu succes la el si cu astea ale noastre de 110cp 
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
ECO
- Numar Inmatriculare: DB - 26 - ECO
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
?! Nu inteleg cum ai ajuns de la C4 VTS (180CP, aratoasa) la o barca de 102cp care arata fix invers (nici nu stiam ca se mai monteaza 1.6mpi/SOHC/102CP si 1.9tdi de 90 si 105cp pe a4). Si nici mai fiabila nu e. Doar pentru ca aveai nevoie de masina si ti-au dat-o aia mai repede?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
-
onacus