Cum aflu ce EURO e un C4 ?

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Cum aflu ce EURO e un C4 ?

Mesaj de vlad »

Sint zapacit cu totul. #-o Nu mai stiu ce euro au masinile astea C4. De ex pe site-ul ATS-ului nu vezi masina cu euro 3 dar in realitate, la unele aduse de dincolo se gasesc si cu euro 3 pt ca nu au FAP. In Romania doar masini ultima generatie se vind ? Nici una fara FAP ? Si daca se vind fara FAP alea ce euro au ? Plus ca am mai primit un mail de la un reprezentant Citroen care m-a dat gata. :evil3: Suna cam asa:

"Stimate Domn,

Va multumim pentru interesul manifestat fata de produsele si serviciile Citroen.

Ne face placere sa va transmitem anexat oferta noastra care cuprinde caracteristicile tehnice si comerciale ale modelului solicitat.

De relatia cu Dumneavoastra imi face onoare sa ma ocup personal. De aceea pentru orice informatie suplimentara va rog sa ma contactati la telefon 0740.xxxxxx sau pe aceasta adresa de mail xxxxxxxxxx@ats.ro

De asemenea va astept oricand la show-room-ul Citroen din Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 42-44, sector 1, Bucuresti (intre orele: 09:00-19:00 Luni-Vineri; 09:00-14:00 Sambata)."

Am sters numele si nr de tel a celui ce l-a trimis. Am primit si 3 fisiere in format pdf cu tipul motoarelor euro 3 dar nu stiu cum sa le pun aici. Va rog sa imi spuneti cum, sa le vedeti si voi. Acolo e prezentat un Coupe VTR 1.6i 16v 110CP EURO 3. :shock:
Intrebarea cea mare e :?: CUM STIU EU CE EURO ARE MASINA ?
Cind o aduc de dincolo ce sa ii verific la un benzinar de 1.6 110 CP ? (de ex o litera la seria masinii, sau mai stiu si eu ce).
Va multumesc mult pt raspunsuri.
onacus

Mesaj de onacus »

Te uiti in talon la rubrica 10 si acolo ultimele 2 litere sunt ce euro este :P
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

In caz ca nu am fost suficient de explicit vreau sa iau masina second hand din afara. Cel mai probabil din Franta. Deci ei nu au talon. Mersi oricum de raspuns. Alta varianta mai stie cineva ? Inca mai astept informatii despre cum pot atasa un pdf. :oops:
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

e trecut si pe talon. trimte-mi pe mach9com@hotmail.com pdful sa ma uit la el. Iti dau adresa asta sa nu mai fac reclama pe aici:)
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Daca nu ma insel, doar HDi-ul de 92cp e euro 3, restul sunt euro 4. Cel putin asa era cand am luat eu masina, nu stiu daca au mai modificat ceva de atunci.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
muntos
Numar Inmatriculare: B-333-VTS

Mesaj de muntos »

Eu am 1.6i 110CP din 2005 si pe talon scrie EURO 3.
C4 1.6i 16v 110CP berlina...restul e istorie
B-333-VTS
gusti
The man with the C4

Mesaj de gusti »

eu am 1.6i din 2006 si e E4
Citroen C4 1.6i 110cv Jaune Scott pachet VTR plus
B 52 NPO
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Din pacate mi se confirma faptul ca sint benzinare din 2005 euro 3. :crybaby: E cea mai mare lovitura pe care o pot primi. O taxa pt euro 3 nu imi permit. Pacat. Asa mult imi doream un coupe .... ](*,) Asta e. Traim in Romania. Si celor care au bagat taxa le doresc ca de toti banii strinsi prin aceasta taxa sa cumpere medicamente si coroane pt ei. :angry4: :angry5:
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Muntos, stii cumva care sint literele sau cifrele din seria sasiului de la masina ta, dupa care diferentiaza RAR-ul tipul normei de poluare ? Sau stie altcineva ? Ca un raspuns de la un reprezentatnt al ATS-ului mi-a zis ca se diferentiaza cele 2 tipuri de masini (benzina 1.6 110 CP euro 3 si 4) prin seria sasiului. Pina acum nimeni nu mi-a spus care e diferenta. Care e acel grup de litere sau cifre? Cei de la Citroen nu imi zic pt nimic in lume. Banul e mai presus ca orice.
muntos

Mesaj de muntos »

Vlad, m-am uitat mai bine in talon si sincer nu stiu de unde mi se intiparise mie in cap ca scrie clar Euro 3, acum ma uit pe el si nu pot sa-mi dau seama daca e Euro 3 sau 4. Deci scuze :oops: , nu te baza pe ce-am scris mai sus, si eu as dori sa stiu cum pot afla norma de poluare din talon.
B-333-VTS
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Gradul de poluare chimica este codificat in numarul de omologare la rubrica 5 din Cartea de Identitate a Vehiculului (C.I.V.), respectiv la rubrica 10 din Certificatul de Inmatriculare al Autovehiculului.

EURO 2 X1, X2, X3, X4, X5, X6, Y1, Y2, Y3
EURO 3 D3, E3, R3
EURO 4 E4, R4

Muntos, asta ar cam trebui sa te lamureasca ce euro ai la masina. Spune-mi, te rog, ce norma de poluare ai dupa ce verifici certificatul de inmatriculare.
muntos

Mesaj de muntos »

Nr. de omologare se termina in E4, deci banuiesc ca am Euro 4 :)
B-333-VTS
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Mi-ai mai luat un bolovan de pe inima. \:D/ Sper totusi sa fie toate benzinarele euro 4 [-o< si doar cei de la ATS sa dezinformeze lumea. Apropo de ATS, sint total dezamagit de ei. Nu ar oferi o informatie sa te ajute pt nimic. Dar si de-al dracului nu o sa renunt la aceasta masina doar pt niste reprezentanti lipsiti de respect. O sa o repar la orice alt service numai la ATS nu o sa calc.
basy
Praz Racing Team

Mesaj de basy »

muntos scrie:Nr. de omologare se termina in E4, deci banuiesc ca am Euro 4 :)
La mine se termina cu E3, deci este Euro 3. Atentie mare ca in aceasta faza masina este deja a ta.
Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 110 alb
basy
Praz Racing Team

Mesaj de basy »

Pe certificatele de Franta poti sa te uiti la nr de omologare, poti sa iti zic la a mea: la rubrica V.9 din certificatul frantuzesc la mine este 2002/80A care inseamna ca este euro 3, iar 2002/80B inseamna euro 4. Numai bine si bafta la achizitie.
Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 110 alb
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”