Cum se devalorizeaza masinile dupa 3 ani

Stiri,noutati, reclame etc
Reguli forum
Articolele din presa straina nu vor fi traduse in romaneste. Puteti folosi google translate daca nu va descurcati!
Scrie răspuns
vladut_v

Cum se devalorizeaza masinile dupa 3 ani

Mesaj de vladut_v »

In seara asta, la stirile ProTV s-a difuzat un studiu destre rata de devalorizare a masinilor in timp, realizat de o divizie germana a unei companii multinationale de statistica auto.

Aici e stirea ProTV:
http://www.protv.ro/stiri/social/topul- ... izare.html

Aici e sursa de preluare in RO:
http://masini.acasa.ro/Cum-se-devaloriz ... 86280.html

Am atasat documentul original publicat de compania in cauza. Cum era de asteptat, C4 se regaseste, la categoria ei de clasa, in lista cu modelele studiate, in total vreo 76.

http://www.uploading.com/files/EBAI7QD3 ... 7.pdf.html

Cine se pricepe in germana sa ne spuna si noua ce si cum despre C4.
C4 1.6i 16V Berlina
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Miine am sa scot si eu un document in care sa evidentiez chitch-ul masinilor nemtesti, in general VW si open (bmw si mercedes, in ciuda faptului ca sint masini de manelisti, au totusi un plus la capitolul calitate). Si am sa mai spun acolo ca dupa 3 ani pretul unei astfel de carute scade pina la 30% din valoarea initiala si ca dupa 5 ani trebuie data gratis. Ghici ce?! A doua zi preturile la asemenea carute SH or sa scada dupa ce n-o sa mai fie cerere.
Nimic nu stiti :)
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
vladut_v

Mesaj de vladut_v »

Ok. Detaliile in limba romana sunt in ziarul Saptaman Financiara editia actuala (28 Ianuari - 03 Februarie). Nebunii astia zic ca dupa 3 ani, C4 pierde aproape 50% din pret, se devalorizeaza cel mai mult din lista modelelor concurente. Mi se pare o aberatie ! Nu prea vad cum s-ar justifica treaba asta ...
C4 1.6i 16V Berlina
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Deci ca sa-ti dai seama citi kilometri de pu...acadele se sug si pe la ziarele astea, c4 fiind lansat in toamna anului 2004 abia s-au zarit citeva modele in toamna lui 2007 cu 3 ani impliniti, si alea erau dintre modelele alea cu bube, la coupe-uri le pocneau lunetele, si mai stiu eu ce mai aveau. Ei deja stiu cit face masina aia dupa 3 ani. Sa-mi bag picioarele, care a mers cu trenul in locomotiva isi poate imagina corelatia dintre "cum dispar kilometri de sina sub tren" si "cum dispar kilometri de pu-acadea in bot de parlamentar, ziarist timpit, si alte natii de dezinformatori si hoti".
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Scrie răspuns

Înapoi la “C4/Citroen in Mass Media”