eu merg la Mugurel pentru prima revizie la un an!alecu260579 scrie:se merita si pentru revizia de 15000 km sa se mearga la Valcea?
din cate am inteles....e destul de ieftina, si fiind doar filtre de aer, ulei, polen si schimb ulei...chiar si ATS nu prea o poate da in bara.
De fapt am citit de ceva cazuri in care au zis ca au pus filtre noi si nimic...
Serviceul Pro Motor din Valcea
-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
-
alecu260579
- muntos
- Numar Inmatriculare: B-333-VTS
- Mihay
- Supermoderator
-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
- Mihay
- Supermoderator
Am fost si eu la revizia aceea gratuita la Pro Motor .Am stat tot timpul langa masina si de vorba cu seful de service(fost alergator in raliu)care mi`a confirmat prin explicatii pertinente si detaliate ca am facut cea mai buna alegere.Am facut si 2 probe de drum una inainte de a intra in service si una dupa deorece am reclamat o zbarnaitura la boxa dreapta spate si un greieras micccc de tot tot in zona aia.Rezolvarea fff simpla.Dupa ce am rabatat bancheta(am transportat un brad) nu am inchis`o cum trebuie si d`aia erau zgomotele.Parerea mea :multumit!
-
pesteimputit
- custom sound systems
am fost ieri la mugurel pt o revizie (adica pt piticii mei) si pt a rezolva niste probleme pe garantie.
totul super ok, recomand oricui. Oamenii sunt pasionati si interesati, exact inversul celor de la ATS.
Tot asa ProMotor, poate poate iau exemplu cei de la ATS
totul super ok, recomand oricui. Oamenii sunt pasionati si interesati, exact inversul celor de la ATS.
Tot asa ProMotor, poate poate iau exemplu cei de la ATS
SQ Advanced 7Ch - de multe locul I si odata locul II , LOCUL IV LA EMMA Eurofinals @ Wels 2008
Black C4 VTS
EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA
Black C4 VTS
EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Eu am fost azi la ATS Baneasa sa imi schimb regulatorul si softul.. Masina se oprea la relanti, dar numai la inaltime- la munte.. Pe tester nu dadea nici o eroare, asa ca cei de la ATS au trimis mail in Franta si cei de acolo au confirmat ca este o problema la C4.. S-a rezolvat! In 30 minute... Baietii au fost super si am putut cat de cat sa ma invart pe langa masina si sa pun intrebari..
Asa ca nu mai dati cu pietre in ATS!
PS: Avand in vedere ca se apropie revizia de 2 ani, am intrebat daca ma mai tin placutele .. Raspuns: la 33k, sunt tocite 25-30%
.. Mai ma tin lejer 30k km!
Asa ca nu mai dati cu pietre in ATS!
PS: Avand in vedere ca se apropie revizia de 2 ani, am intrebat daca ma mai tin placutele .. Raspuns: la 33k, sunt tocite 25-30%
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Te referi la ATS aia care ti-au revocat garantia la calea de rulare pentru ca ti-ai schimbat rotile sau cei care spun "asa fac toate" cind te duci la ei cu o masina cu ambielajul montat gresit si cu uzura prematura la cuzineti? Sau aia care-ti spun ca nu stii sa conduci cind te duci la ei cu tremur la ambreaj si masina de 20k km? [si multe altele] Deci la care dintre astia te referi?Adrian scrie:Asa ca nu mai dati cu pietre in ATS!
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
-
murphy
- Mihay
- Supermoderator