Spalare fara apa

Discutii despre orice legat de masini
Scrie răspuns
gonty
Profu'
Numar Inmatriculare: IS96DEA

Spalare fara apa

Mesaj de gonty »

A folosit cineva asa ceva? Ma refer la produsul 111. http://www.111.ro/index.html
Recenziile citite sunt destul de putine. Ca eu m-am saturat sa ma tot duc la spalatorie sa tot pierd timp la coada. Macar asa as putea sa o fac odata la 3-4 zile si mai fac si miscare :lol:
C4 2.0 HDI, SX Pack, bixenon directionale, pavilion vitrat
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

suna bina dupa ce citesti instructiunile.dar cand ai noroi sau e ff murdara nu cred ca mai face asa bine fata.e o solutie ptr cei impatimiti.de unde se poate cumpara?am vazut numai dealeri de masini ca vand produsul?
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

daca n-ar fi toxic sau nedecradabil nu ar curata el asa bine..este un acid ceva. un material fervent care face ele ceva rau...ceva coroziv. dupa cum se vede si stergerea se face imediat. ca la solutia de curata jante. am avut masina nespalata 3luni :oops: ...a dat la spalatorie cu spray pe ele, si imediat se scurgea negriciunea. erau deja gri inchis, si s-au albit de mi-era mai mare dragul de masina mea 8)
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

aia e spuma activa pt jante de care imi este si mie drag, numai k o termin instant :cry:
Nu cred insa in solutii minune. E totusi posibil sa atace lacul in timp. Dupa lac ataca vopseaua, dupa vopsea restul si uite asa la tabla :lol: :lol: :lol: :lol:

LE: m-am uitat peste instructiunile alea... dai cu solutia si apoi cu carpa. Pai praful ala cum este dizolvat???? Se zgarie clar lacul si in timp se matuieste tot lacul... nope, prefet sa o spal sub presiune, e altceva
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

La pariu pe ce vreti voi ca daca iau niste apa, o bag in flacon, iau 2 carpe, obtin aceleasi rezultate?

Tin minte, cand eram mai mic, spalam dacia lu' tata cu o galeata de apa! Luam un burete, galeata si un maieu (tricou, de bumbac sa fie).. Dadeam jegul la o parte si imediat, veneam cu carpa si stergeam.. Ce vremuri :)

Cel mai bine speli masina la spalatorie, si din cand in cand, imediat dupa ce o speli, iei si ii dai si cu niste ceara..

Solutia asta este un fel de frecatura de maciuca pe caroserie!
gonty
Profu'

Mesaj de gonty »

Dupa cum spuneam si mai sus, eu m-am saturat sa tot trec pe la spalatorii si sa fac cozi, sa pierd timpul cate o ora pe acolo. Pe de alta parte, As fi incantat de o astfel de solutie, sa o fac eu luna in 20 minute. Si mai fac si miscare, subliniez!. Dupa cum spun si ei, cand este prea noroioasa, masina trebuie mai intai luata la jet. Pe mine insa nu asta ma intereseaza, ci mai ales atunci cand este prafuita. Daca v-ati fi uitat ceva mai bine, solutia contine si carnauba. Eu am mai sapat si pe net si nu am gasit nici o recenzie negativa! Si nu este singura solutie de spalare fara apa! Voi mai cauta si va tin si pe voi la curent!
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

ceara de carnauba este intr-adevar cea mai dura si iti ofera protectie la lacul masinii
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Eu nu am incredere.
Iar recenzii pozitive....daca ati stii pe net cate revewuri platite sunt....bleah.
Hai mai bine sa cumparam,testam si vedem.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

gonty scrie:Dupa cum spuneam si mai sus, eu m-am saturat sa tot trec pe la spalatorii si sa fac cozi, sa pierd timpul cate o ora pe acolo.
Pai depinde la ce spalatorii te duci. Mergi la alea de pe sos. Bucium, opreste-te la prima la care e liber (tre' sa fie liber fie la nebuni la WashExpert, fie la La taifas, fie fix la aia de la iesirea din iasi pe dreapta). Toti spala bine si de obicei gasesti liber sau tre' sa astepti sa se termine o masina din fata ta.

Solutia aia 111 merge folosita vara, cind noroiul nu e asa gros si de obicei e doar praf. Acum iarna... e mai greu, mai ales ca e si antiderapant la greu pe sosele si ala daca se usuca se duce al draq' de greu.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
gonty
Profu'

Mesaj de gonty »

Tu vorbesti si-mi dai sfaturi? :shock: Tu care te laudai pe undeva pe aici ca ai cea mai murdara masina? :lol:
Lasand gluma la o parte.... Pai eu stau in Tatarasi , serviciul la Universitate... Ajung in Bucium din an in paste. Si am vreo 3-4 spalatorii in zona (P. de Fier) dar aproape tot timpul sunt ocupate, avand macar cate 2 masini in fata. As prefera sa am posibilitatea sa-mi "aranjez" masina singur, acasa.
mituc

Mesaj de mituc »

gonty scrie:Tu vorbesti si-mi dai sfaturi? :shock: Tu care te laudai pe undeva pe aici ca ai cea mai murdara masina? :lol:
Offtopic: pai atunci cind era murdara nu facuse decit vreo 140km, si la km 0 era luna :)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
vladut_v

Mesaj de vladut_v »

Eu vad ca e vorba de un lichid pe care il pulverizeaza personajul in prezentare. Cum pot sa zica ca nu se foloseste apa. Pai ce e acel lichid? Mercur/Plasma :) O fi tot o solutie pe baza de apa cu ceva ingrediente placut mirositoare. Sunt convins ca as putea sa-mi curat toata masina cu o siringa de apa si ... vreo 10 metrii patrati de panza de bumbac si cateva zile de frecat. Sa fim seriosi ...

Cand am citit titlul topicului, imediat m-am gandit la o solutie pe baza de ultrasunele, rezonanta, ceva de genul asta - care nu s-a inventat inca, in nici un caz la tehnologia asta supersofisticata demna de teleshopping.
C4 1.6i 16V Berlina
mituc

Mesaj de mituc »

Pai is produse bazate pe putina apa + solventi + detergenti + mai stiu eu ce lacuri slabe care dizolva imediat jegul si lasa luciu. Ce e asa complicat?! Apa nu e un solvent foarte bun, cel putin nu pentru cite minuni se gasesc pe caldarim.

Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Dar de astia ce stiti/ziceti ?

http://www.7carwash.ro/
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii diverse”