dupa cum se vedea si in semnatura am 1,6 HDI.T.rac3Er scrie:la viteza aia la motorul 1.6i consumul poate sa fie 10-12%...asa ca nu e problema 7%
Computer de Bord - intrebare
-
alecu260579
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
am patit-o eu, pentru zgarietura oarecum deasupra pasajului rotii spate stanga si bara a trb vopsita aprox juma de masina.
a durat o saptamana.
multumesc celor implicati, ca am impresia ca stateam macar 2 sapt fara masina.
la fix o sapt dupa ce am ridicat-o din service, mi-a zgariat-o altul
sfatul meu, nu o repara decat atunci cand o sa o vinzi. ai sa iti faci nervi si in plus de asta o sa te arda si aia de la casco. o sa trb sa te duci la sf de an contractual sa iti faca poze si daca ai si alte zgarieturi in acel moment, adio, le faci pe banii tai....etc....
a durat o saptamana.
multumesc celor implicati, ca am impresia ca stateam macar 2 sapt fara masina.
la fix o sapt dupa ce am ridicat-o din service, mi-a zgariat-o altul
sfatul meu, nu o repara decat atunci cand o sa o vinzi. ai sa iti faci nervi si in plus de asta o sa te arda si aia de la casco. o sa trb sa te duci la sf de an contractual sa iti faca poze si daca ai si alte zgarieturi in acel moment, adio, le faci pe banii tai....etc....
-
ozaur13
-
ozaur13
Daca tot am reusit pana la urma sa diversific subiectul in topicul acesta as mai avea o curiozitate.
Voi cum a-ti procedat cu aparatorile de noroi pe spate la coupe le-ati montat voi sau a-ti mers la ATS sa le monteze ei. Sunt curios pentru ca daca ar fi sa-l pun eu mi-ar fi dificil sa dau gauri cu bormasina in bara.
Voi cum a-ti facut daca le aveti puse?
Voi cum a-ti procedat cu aparatorile de noroi pe spate la coupe le-ati montat voi sau a-ti mers la ATS sa le monteze ei. Sunt curios pentru ca daca ar fi sa-l pun eu mi-ar fi dificil sa dau gauri cu bormasina in bara.
Voi cum a-ti facut daca le aveti puse?
-
alecu260579
-
onacus
Montarea este gratis. Cel putin asa mi-au spus mie cand mi-am luat masina. Ca daca le vreau montate, sa ma duc cu ele la prima revizie si se monteaza gratis. Eu personal nu le-am montat...ozaur13 scrie:Eu cred ca se merita puse : unu la mana arata mai bine parerea mea si a doua cred ca nu mai arunca atata noroi pe aripile din spate.
Pe de alta parte sunt curios daca ma duc la ATS sa le monteze cat anume m-ar costa.
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
PsH, de ce pentru 2 zgarieturi la aripa si bara ti-au vopsit aproape juma de masina ?
Adica ti-au vopsit si plafonul, usile sau cum ?
Eu zic ca pentru ce zgarieturi a spus ozaur13 ca are mai mult va astepta programarea decat operatiunea in sine.
Eu sunt programat pe 31 martie si mi-au zis ca or sa mi-o tina maxim 1 saptamana.
Apropo ozaur13, vezi daca nu cumva zgarieturile sunt minore si ies la un polish.
Adica ti-au vopsit si plafonul, usile sau cum ?
Eu zic ca pentru ce zgarieturi a spus ozaur13 ca are mai mult va astepta programarea decat operatiunea in sine.
Eu sunt programat pe 31 martie si mi-au zis ca or sa mi-o tina maxim 1 saptamana.
Apropo ozaur13, vezi daca nu cumva zgarieturile sunt minore si ies la un polish.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Da,la BCR sunt.
La mine a cam facut gura agentul de constatare ca am declarat toate incidentele pe un dosar dar mi-a dat autorizatia.
Nu a vazut insa si o portiera indoita usor si tipul de la ATS a zis ca fac ei o reconstatare.
Dar in mod normal stiu ca BCR sunt ok, au si decontare directa cu ATS.
La mine a cam facut gura agentul de constatare ca am declarat toate incidentele pe un dosar dar mi-a dat autorizatia.
Nu a vazut insa si o portiera indoita usor si tipul de la ATS a zis ca fac ei o reconstatare.
Dar in mod normal stiu ca BCR sunt ok, au si decontare directa cu ATS.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
Deoarece era vb de partea din spate, care la coupe nu are usi, deci "aripa spate" este mult mai mare comparativ cu o berlina. Sintagma "jumatate de masina" este exagerata, recunosc.
Masina trebuie tinuta la ars dupa ce se vopseste pentru a uniformiza culoarea, cea originala matuindu-se putin in timp. Cel putin asta a fost explicatia, care mie mi s-a parut plauzibila.
2. Am Casco la BCR si, deoarece masina a fost gata mult mai rpd si deoarece nu reuseam sa dau in niciun fel de agentul care se ocupa de dosar, am dat telefon la directorul BCR Asigurari - pe care nu il cunosteam - si m-am plans ca nu raspunde nimeni la telefoane si m-a ajutat, respectiv pana dupaamiaza ridicasem deja masina.
Masina trebuie tinuta la ars dupa ce se vopseste pentru a uniformiza culoarea, cea originala matuindu-se putin in timp. Cel putin asta a fost explicatia, care mie mi s-a parut plauzibila.
2. Am Casco la BCR si, deoarece masina a fost gata mult mai rpd si deoarece nu reuseam sa dau in niciun fel de agentul care se ocupa de dosar, am dat telefon la directorul BCR Asigurari - pe care nu il cunosteam - si m-am plans ca nu raspunde nimeni la telefoane si m-a ajutat, respectiv pana dupaamiaza ridicasem deja masina.
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
stiu..de aceea am si zis cat e la benzina..pt comparatii...sa nu se teama vreun posesor de diesel ca ii consuma "mult"alecu260579 scrie:dupa cum se vedea si in semnatura am 1,6 HDI.T.rac3Er scrie:la viteza aia la motorul 1.6i consumul poate sa fie 10-12%...asa ca nu e problema 7%
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led