Salut, pentru toti membrii acestui forum si familiile lor se ofera discount la pachetele turistice vandute prin www.e-vacanta.com Din pacate nu am cum sa va dau un procent anume, avand in vedere ca reducerile se calculeaza in functie de contractele noastre cu fiecare hotel in parte, insa tarifele vor fi sub cele de pe catalogul online. Va rog frumos sa imi dati PM daca va intereseaza ceva sau doriti informatii.
Discount pentru membrii forumului pentru turism 1 mai !!!
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
Discount pentru membrii forumului pentru turism 1 mai !!!
La cererea publicului
am pus si aici
Salut, pentru toti membrii acestui forum si familiile lor se ofera discount la pachetele turistice vandute prin www.e-vacanta.com Din pacate nu am cum sa va dau un procent anume, avand in vedere ca reducerile se calculeaza in functie de contractele noastre cu fiecare hotel in parte, insa tarifele vor fi sub cele de pe catalogul online. Va rog frumos sa imi dati PM daca va intereseaza ceva sau doriti informatii.
Ultima oară modificat Joi Mar 01, 2007 1:48 pm de către silvius, modificat 1 dată în total.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
foarte interesant silvius.
daca va dori lumea o calatorie prin tara, avem si niste cazari mai ieftine
diferenta va fi investita in carburant.
daca va dori lumea o calatorie prin tara, avem si niste cazari mai ieftine
diferenta va fi investita in carburant.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- silvius
- silvius
asa... eu unul ii propuneam lui Bogdan ca daca tot am agentia si am acces la discounturi sa facem intalniri in afara Bucurestiului, la munte, insa cand am primit ieri dupa amiaza programele de la partenerii nostri din Bulgaria am spus wow. Cred ca la vara e clar unde facem intalniri.
Pana atunci insa, ca tot am mai fost intrebat de colegii de pe club de oferte, cine doreste oferta completa pentru 1 mai la bulgari (avem numai hoteluri de la 3 stele in sus) sa imi dea un mesaj pe PM si sa imi spuna pe ce adresa de mail trimit oferta. La tarifele de lista pun discount, pentru cei de pe forumul asta in general pun discount de agentie
PS . pe web nu veti gasi ofertele pentru ca inca nu am actualizat
Pana atunci insa, ca tot am mai fost intrebat de colegii de pe club de oferte, cine doreste oferta completa pentru 1 mai la bulgari (avem numai hoteluri de la 3 stele in sus) sa imi dea un mesaj pe PM si sa imi spuna pe ce adresa de mail trimit oferta. La tarifele de lista pun discount, pentru cei de pe forumul asta in general pun discount de agentie
PS . pe web nu veti gasi ofertele pentru ca inca nu am actualizat
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
ce web, ca sa il promovez printre cunoscuti...
Led there b:LIGHT
- silvius
-
newt
- CPatratzel
- Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic
Pe mine sigur ma gasiti de 1 mai la bulgari asa ca, cine mai doreste, cine mai pofteste...
P.S. De cativa ani 1 mai e intotdeauna la mare iar anul asta (deh acum am mashina si-mi permit sa-mi intind picioarele mai departe) am decis ca voi merge la bulgari.
P.S. De cativa ani 1 mai e intotdeauna la mare iar anul asta (deh acum am mashina si-mi permit sa-mi intind picioarele mai departe) am decis ca voi merge la bulgari.
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
- silvius
dragii mei, mai am 5 camere la Hotel Kempinski Grand Hermitage 5* in Nisipurile de Aur - Bulgaria cu demipensiune pentru paste / vedere spre mare
Pentru ca v-am promis niste discounturi
In loc de 133+38 eur = 171 euro / persoana 3 nopti cum apare la noi la
http://www.e-vacanta.com/inc.ext/genera ... mit=submit
il dau la 156 euro + taxe.
Cine doreste sa dea un PM unde sa imi lase si un nr. de telefon
Pentru ca v-am promis niste discounturi
In loc de 133+38 eur = 171 euro / persoana 3 nopti cum apare la noi la
http://www.e-vacanta.com/inc.ext/genera ... mit=submit
il dau la 156 euro + taxe.
Cine doreste sa dea un PM unde sa imi lase si un nr. de telefon
-
el_ovy
- N-am maşină
- silvius
eu de 1 mai o sa fiu in Bulgaria, bineinteles, ca doar nu sa sa trimit `1000 de oameni si eu o sa ma uit cum se duc ei.
Daca vreti sa facem intalnire in Bulgaria (bine, plecam in coloana frumos sa mergem de parada) de 1 mai spuneti.
Insa trebuie sa ne hotaram relativ repejor. Ca idee, pachetele de Paste sunt epuizate in proportie de 90% pe Bulgaria azi la ora asta. De 1 mai nebunia o sa fie ceva mai mare.
Daca vreti facem un poll si gata. Punem cateva hoteluri cu preturi normale, bag discount, ca vb aceea ne-am putea strange macar 10 masini, poate si mai mult si dam acolo party, chestii socoteli
Prin urmare spuneti doar si dam drumul la poll
Daca vreti sa facem intalnire in Bulgaria (bine, plecam in coloana frumos sa mergem de parada) de 1 mai spuneti.
Insa trebuie sa ne hotaram relativ repejor. Ca idee, pachetele de Paste sunt epuizate in proportie de 90% pe Bulgaria azi la ora asta. De 1 mai nebunia o sa fie ceva mai mare.
Daca vreti facem un poll si gata. Punem cateva hoteluri cu preturi normale, bag discount, ca vb aceea ne-am putea strange macar 10 masini, poate si mai mult si dam acolo party, chestii socoteli
Prin urmare spuneti doar si dam drumul la poll