Revopsire diverse parti
- stevey
- Marca si model masina: C4 1.6i BLACK
Hmm eu stiam ca abrazivul uniformizeaza nu ia din lac...unele contin lac si completeaza.Eu vroiam sa intreb de o mica problema pe care o am cu zgaraieturile fine care au fost realizate de un maestru din service care a "spalat" masina.Pur si simplu mi-a facut-o in curcubeu parca e data cu smirghelul si sincer am o pata pe creier.E stupid pentru ca inainte cu 2 saptamani au polishat-o.Intrebarea este daca a mai patit cineva asa si cum a scapat de ele, daca a scapat, ce tip de polish a folosit,etc.Stiu ca sunt firme de cosmetica care ti-o fac ca noua dar, deocamdata nu ma intereseaza pentru ca sunt destul de scumpi si merita doar in momentul in care o vinzi.
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Nu cred ca era cazul de polish ci de viewtopic.php?t=593
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- Deese
- Omul cu plasticele
-
Bogz
tin minte ca un pusti de 15 ani mi-a spus ca are ta'so un golf v, 1.4 benzina, care-i mananca 6 in oras..si eu i-am zis ca si eu am golf, motor ceva mai mare, si prietena mea are golf, tot 1.4 benzina, si nici cu unul, nici cu altul nu reusim sa scoatem consum sub 9-10 in oras. el tot o tinea pe a lui, si zicea ca masina lui e din x.10.2004, adica e una dintre primele fabricate, si are alt fel de motor, si ca a fost facuta pentru germania, deci avea alt motor fata de alea facute pentru romania (nu ca ar fi aduse tot din germania, sau in ce tara s-or face toate, pe trailer :-j). asa si tu - e vreo diferenta intre vopseaua aia si cealalta?
daca e aceeasi vopsea, cum sa fie diferente intre ele? poti identifica o vopsea dupa codul ei. spre exemplu, j4j4, k2k2, etc, etc. si stai linsitit, nu cred ca folosesc ei Spor, sau vopseluri de casa pentru masina..
daca e aceeasi vopsea, cum sa fie diferente intre ele? poti identifica o vopsea dupa codul ei. spre exemplu, j4j4, k2k2, etc, etc. si stai linsitit, nu cred ca folosesc ei Spor, sau vopseluri de casa pentru masina..
Citroen C4 - Rouge Lucifer
- Deese
- Omul cu plasticele
Hai man, compari mere cu pere 
Vopseaua o fi aceasi, normal, dar sunt multe alte variabile in procedeul de vopsire.
Nu stiu daca ATS foloseste aceleasi metode ca in fabrica,asta era intrebarea (stiu ca in fabrica se vopseste galvanic de exemplu)
Poate m-am exprimat gresit. Nu ma refeream la vopseaua in sine ci la procesul vopsirii.
Vopseaua o fi aceasi, normal, dar sunt multe alte variabile in procedeul de vopsire.
Nu stiu daca ATS foloseste aceleasi metode ca in fabrica,asta era intrebarea (stiu ca in fabrica se vopseste galvanic de exemplu)
Poate m-am exprimat gresit. Nu ma refeream la vopseaua in sine ci la procesul vopsirii.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv