Intretinere: stergatoare/schimbare distributie diesel
-
daniel_cristian07
Intretinere: stergatoare/schimbare distributie diesel
sal!spuneti-mi va rog 200 ron pt perechea de stergatoare e bine?sau as putea gasi mai ieftin?...la c4 coupe motor 1,6 hdi diesel 90 cp..la cat se schimba distributia???????
..multumesc frumos
NUMAI BINE !!!
-
onacus
Re: Intretinere
Da, este bine.daniel_cristian07 scrie:sal!spuneti-mi va rog 200 ron pt perechea de stergatoare e bine?
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
-
ECO
- Numar Inmatriculare: DB - 26 - ECO
-
daniel_cristian07
-
ECO
eu am fost la ei sa le iau direct, nu le-am comandat (sa vad daca sunt intradevar la feldaniel_cristian07 scrie:mersi pt ajutor, dar sa le comand mi-ar trebui niste date ale masinii peugeot 307, an motorizare....!?....pt k eu sunt din braila si nu exista firma asta aici, in bucuresti le au pe stoc sau ti le-au adus la comanda?
http://www.augsburg.ro/index.php/online ... e/10/11/71
Citroen C4 Coupe Black 1.6i 16V - ICE Pack + Optiuni
- DB-26-ECO
n'are greieri...doar un tzäcänit la volan
n'are greieri...doar un tzäcänit la volan
-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
sunt mai ieftine acum!!! 139,99ronECO scrie:eu am fost la ei sa le iau direct, nu le-am comandat (sa vad daca sunt intradevar la feldaniel_cristian07 scrie:mersi pt ajutor, dar sa le comand mi-ar trebui niste date ale masinii peugeot 307, an motorizare....!?....pt k eu sunt din braila si nu exista firma asta aici, in bucuresti le au pe stoc sau ti le-au adus la comanda?
) si ... da, le aveau in raft, nu mi le-au adus la comanda.
http://www.augsburg.ro/index.php/online ... e/10/11/71
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
-
nero
- Robotizat
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
depinde cum mergi cu ea, dar depinde si cat de mult dai atentie masinii. In mod normal pe la 80 de mii mergi cu ea in service si ii intrebi pe baieti daca nu le ai tu cu astea. Oricum se simte la felul in care (nu) mai trage motorul
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
-
daniel_cristian07
iti dai seama k dak merg in service ..ei o sa spuna k trebuie neaparat schimbata..k o sa mi se strice motorul..asa mi-au facut cu o alfa romeo..de mi-a fost frica sa mai ajung acasa cu ea adik 3 km..pana ce mi-a venit comanda si am schimbat tot ce au spus ei...oricum 65.000 km sunt facuti in franta ..acum am 73.000 iar eu decand am inatriculat-o nu am forjat-o nu am depasit viteza max de 130km....de obicei doar 100km/h.... 
NUMAI BINE !!!
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
atunci eu zic ca pe undeva pe la 100 de mii.
Incearca sa iti faci / gasesti un prieten mecanic
Asta cu turatul, de ex. soacra mea care nu merge turat si-a schimbat la un vw pe la 80 de mii si pe bune dak ruscheaza masina cu ceva.
Evident k nu patea masina nimic, puteai merge cu ea si 500 de km, insa fara ture multe rau
PS. vezi k scrie in cartea de intretinere la cati km.
Oricum e bine sa nu mergi la maxim cu o distributie, ca si cu uleiul, filtre si alte chestii. Asta e parerea mea proprie si personala. Si de cate ori o duc in service la verificari crede-ma ca e mai mult decat ok. Verificari fac aprox o data pe luna peste vara cand plec cu ea aproape saptamanal in BG cu ea si ii dau talpa de nu stie de ea. Evident trebuie sa o vad pe rampa sa fiu sigur ca ii pot arde talpa.
Incearca sa iti faci / gasesti un prieten mecanic
Asta cu turatul, de ex. soacra mea care nu merge turat si-a schimbat la un vw pe la 80 de mii si pe bune dak ruscheaza masina cu ceva.
Evident k nu patea masina nimic, puteai merge cu ea si 500 de km, insa fara ture multe rau
PS. vezi k scrie in cartea de intretinere la cati km.
Oricum e bine sa nu mergi la maxim cu o distributie, ca si cu uleiul, filtre si alte chestii. Asta e parerea mea proprie si personala. Si de cate ori o duc in service la verificari crede-ma ca e mai mult decat ok. Verificari fac aprox o data pe luna peste vara cand plec cu ea aproape saptamanal in BG cu ea si ii dau talpa de nu stie de ea. Evident trebuie sa o vad pe rampa sa fiu sigur ca ii pot arde talpa.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
-
ECO
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Sint identice cu cele stock (cel putin cele de 200RON). Azi la o privire mai atenta am avut surpriza sa vad ca si pe mazda au acelasi profil al lamei, si m-am bucurat pentru ca asta sterge foarte bine.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
nero
- Robotizat