Am facut si eu poc la robotel

Accidente de toate felurile...
muntos
Numar Inmatriculare: B-333-VTS

Am facut si eu poc la robotel

Mesaj de muntos »

Iubesc Bucurestiul acum mai mult decat il iubeam pana acum !
Dupa o calatorie fara probleme de cam 3000km pana la Praga si inapoi cu cauciucuri de vara ma intorceam in seara asta fericit spre casa, ies de pe autostrada Buc-Pitesti si intru in mirificul cartier Militari! Dupa nici 1km simt cum la cea mai mica franare imi intra ABS-ul pe derdelusul zis si drum, asta in conditiile in care in 3000km o singura data mi-a intrat si asta tot la noi in tara. Si bineinteles ca inevitabilul s-a produs, la un stop aveam max 30km/h ,am franat s-a dus ca sania si s-a oprit in fundul unui Megane :(.La impact nu cred ca avea mai mult de 10-15km/h. Nu ma disculp, puteam fi mai atent, dar la o experienta de condus din iunie pana acum la ce sa te astepti.. :(
Meganul ,mai nimic,putin bara spate zgariata, C4-ul s-a deschis ca o floare, i-au sarit toate plasticele,spoiler,aripi si ce este tragic pentru mine, s-au rupt urechiusele de prindere de la farurile angel-eyes (nu stiu daca toate, dar cel putin una de fiecare parte) :banghead: . Sunt distrus, cred ca le pot arunca la cos, mai pot face ceva :( ?
C4 1.6i 16v 110CP berlina...restul e istorie
B-333-VTS
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Sorry, dar pe gheata si la -10 grade anvelopele de vara sunt dezastruoase, am testat si eu pe propria piele.
Daca mai calci si frana atunci :( :( :(

Si din pacate din fata sar mult mai multe plastice decat din spate.

V-ati inteles sau ti-ai luat puncte de amenda ?
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

muntos
->nu-i nimica , asta e , oricui i se poate intampla ,eu cu anvelope de iarna m-am era sa-l pup pe unu in fund ... noroc ca nu venea nimeni si m-am bagat pe contrasens , m-am oprit la jumatatea masinii lui , iti dai seamna ce nasol o facem ....
->este nasol pe jos si trebuie sa ai grija cu viteza mereu , e fff alunecos ,eu nu imi aduc in ultimii 4 ani sa fi fost in vreo iarna asa de alunecos pe jos (si aici ma refer inainte de a ninge )

->ideea e sa inveti sa stai mai departe de fundul oamenilor :wink:
muntos

Mesaj de muntos »

Da, omul cat traieste invata, sper macar sa fi invatat si eu ceva din asta.
Am mers la sectie dar era prea multa lume asa ca a ramas pe maine dimineata. Nu stiu cum se procedeaza in aceste situatii e prima mea patanie, daca declar cum s-a intamplat cate punte primesc ? Omul mi-a zis ca putem declara si altceva daca ma avantajeaza pe mine, cum se procedeaza in astfel de situatii sa scap cat mai usor ?
B-333-VTS
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Nu prea ai cum sa scapi din pacate, nu poti sa zici ca asa ai gasit-o in parcare.

Poate eventual sa zici ca te-ai lovit singur, dar nu cred.
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

Sub denuminrea TOTUL ARE UN INCEPUT :
-acte necesare la police :masina , buletin ,permis , copie RCA (sa-i dai celui pagubit, poti sa contesti decizie si sa ajungi in instanta si sa nu ii dai RCA ... ) , si datele de la casco (numarul politei data valibilitati ) .
-acolo o sa faci schema accidentului , vedeti sa declarati ca maine sau cand te duci s-a intamplat (daca au trecut mai mult de 24 de ore va ridica permisul ...asa ca cel mai bine declarati ca in dimineata in care v-a duceti s-a intamplat)

POSIBILITATI - cam ilegal ce scriu eu aici .... invat lumea la frauda :)

1. Daca EL nu are nimica , si il convingi ca mai bine sta acasa la caldurica .... te duci frumos pe la 12 noaptea cand e aproape gol la politie si declari ca asa ai gasit-o in parcare lovita si nu iti mai iei amenda , si ti-o repari pe casco . Declari ca atunci ai gasit-o asa in parcare (eventual pe un Bulevard principal unde se poate parca) .

2.Daca vrea sa mergeti la politie , iti iei amenda ca ai intrat in fundul lui , si puncte de penalizare nu stiu sigur daca iti iei , si daca iti iei oricum 2-3 maxim . Dupa ce platesti amneda (o poti platii pe loc ) TU ii dai o copie dupa RCA tau celuilalt (sa-si repare masina) iar tu iti iei constatare prtr a putea sa ti-o repari pe casco

NERVI DE OTEL si asteptare frumoasa ..... daca te duci la sect 5 ...o sa fie vai de voi (candiano popescu )
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Nu te sfatuiesc sa declari ca asa ai gasit-o in parcare, nu te va crede nimeni, una la mana si doi la mana or sa inceapa sa il caute pe ala care ti-ar fi lovit-o.

Conveniti doar sa mergeti la o sectie unde nu e aglomerat (eventual puteti merge noaptea) dar atentie ca accidentul trebuie precizat ca s-a produs pe o strada in acel sector si neaparat in ultimele 24 ore ca altfel iti ridica permisul si aia e.

Amenda parca e 2 milioane si 2 puncte de penalizare.
danalarm

Mesaj de danalarm »

stiu pe cineva care a dat cu spatele cu o camioneta si a facut muci un megane. amenda 70ron/24h si 3puncte sau 4 :?:
Coupe 1,4i VTR Gri Yceland/august 2005 B-45-LDW
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

de la 1 ianuarie 2008 e in vigoare intelegerea amiabila. fara a mai merge la politie
"Art. 79. - (1) Conducatorii de vehicule implicati intr-un accident de circulatie in urma caruia au rezultat numai avarierea vehiculelor si/sau alte pagube materiale sunt obligati:

a) sa scoata imediat vehiculele in afara partii carosabile ori, daca starea vehiculelor nu permite acest lucru, sa le deplaseze cat mai aproape de bordura sau acostament, semnalizandu-le prezenta;

b) sa se prezinte la unitatea de politie competenta pe raza careia s-a produs accidentul in termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru intocmirea documentelor de constatare.

(2) Se excepteaza de la obligatiile prevazute la alin. (1) lit. b):

a) conducatorii vehiculelor care incheie o constatare amiabila de accident, in conditiile legii;

b) conducatorul de vehicul care detine o asigurare facultativa de avarii auto, iar accidentul de circulatie a avut ca rezultat numai avarierea propriului vehicul."

asa ca nu e nevoie d epolitie. si zici ca ai dat in perete la tara. in loc de frana ai calcat acceleratia
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

NU arunca farurile.... Se pot lipi la loc cu Super Glue! Mai ai plasticele acelea? Daca nu, le lipesti direct pe masina...
vladut_v

Mesaj de vladut_v »

Totusi pentru deschiderea dosarului de dauna pe CASCO, tot o sa-ti ceara act de la politie (ori proces verbal+autorizatie de reparatie ; ori Anexa 2+ autorizatie de raparatie - asta daca accidentul e cu autor necunoscut). Asta cunosc eu, dar nu stiu concret ce s-a modificat de la 01 Ianuarie 2008 - chestia cu intelegerea amiabila intre cei doi soferi, sau intre soferul accidentat si zidul/stalpul/copacul/etc ...
C4 1.6i 16V Berlina
muntos

Mesaj de muntos »

Am rezolvat la politie, am stat relativ putin, cam 2 ore...
M-am ales cu amenda 100 RON in 48h si 3 puncte penalizare.
Si eu sunt hotarat sa nu renunt la faruri, chiar mi-a trecut prin cap sa le lipesc cu superglue, plasticele din cate am vazut au ramas prinse de caroserie, poate incerc sa le lipesc la loc de faruri.
B-333-VTS
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

nu iti face probleme atunci.. se rezolva cu super glue ;) .. Mai am eu clemele de pe un far stock, semi-lovit.. Si mie mi s-au rupt.. E vorba de cel de pe stanga..
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

pai farurile nu ti le-ai adaugat la casco? :shock:
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Probabil ca nu.. nici eu nu le-am pus :oops:
Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”