Pe 28.12, pe la 22:30 veneam pe Calea Vitan din directia P-ta Bobocica spre Mall, cand la intersectia cu Sos. Mihai Bravu, un tramvai care venea dinspre Mall pe Cal Vitan si trebuia sa faca stanga spre Distor nu a dat prioritate si l-am lovit.
Am apucat sa franez, dar pt ca l-am vazut tarziu tot nu m-am oprit. Urmarea este ca partea din fata a masinii (Citroen C4, 5 usi) e destul de vraiste: bara sparta, capota indoita, aripa stanga sparta (e din plastic), suporturile de faruri s-au spart (farurile nu :p). Fiind sarbatorile, inca nu am apucat sa ajung la allianz sa- mi faca dosarul de dauna (desi l-a gasit pe vatman vinovat, asta nu a fost de acord cu politistu si asadar nu pot sa-mi fac masina pe rca-ul lui).
Desi am tot cautat pe net, nu am gasit vreo referinta la conditiile pt care se da masina la schimb atat timp cat masina ta este in service, sau care sunt acele service-uri care dau masina.
Fiindca nu aveam viteza in timpul impactului, sunt doar probleme de tinichigerie, nu si de mecanica, nici macar radiatorul nu este spart, iar motorul si directia functioneaza, asa ca as putea sa ma orientez cam spre orice service, nu neaparat Citroen, asa ca daca stie cineva un service care lucreaza repede si bine, si mai dau si masina la schimb ar fii excelent!
accident cu tramvaiul, unde o repar?
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
-
dimabogdan
-
cststefan
In sfarsit, mai am ceva timp sa si scriu pe forum, dupa ce ieri si azi m-am luptat cu troienele Bucurestiului...
Caut mai ales un service serios, pe care sa ma pot baza ca executa lucrarile de reparatie repede si bine.
@DMX: neplacut da, da' daca nu era perioada asta, nu se intampla deloc. Fiind mazga pe jos, nu am mai putut sa opresc cu toate cauciucurile nokian de iarna
. Vatmanul nu a fost de acord cu verdictul dat de politist, si de-aia nu pot sa o repar pe RCA. Pe de alta parte, nu parea omul care se deschida un caz la Tribunal pe baza unei plangeri impotriva solutiei date politist.
@dimabogdan: am un vecin care a avut un peugeot 206 lovit si i-a dat service-ul masina la schimb pt ca a durat mai mult reparatia. Intr-un moment ii dadusera un 206 cc chiar, dar fiind tot iarna, nu avea niciun farmec. Cat despre garantia la caroserie, nu vad ce ar putea sa rugineasca, bara,capota,aripile fiind din plastic, iar restul masinii e probabil galvanizat.
Caut mai ales un service serios, pe care sa ma pot baza ca executa lucrarile de reparatie repede si bine.
@DMX: neplacut da, da' daca nu era perioada asta, nu se intampla deloc. Fiind mazga pe jos, nu am mai putut sa opresc cu toate cauciucurile nokian de iarna
@dimabogdan: am un vecin care a avut un peugeot 206 lovit si i-a dat service-ul masina la schimb pt ca a durat mai mult reparatia. Intr-un moment ii dadusera un 206 cc chiar, dar fiind tot iarna, nu avea niciun farmec. Cat despre garantia la caroserie, nu vad ce ar putea sa rugineasca, bara,capota,aripile fiind din plastic, iar restul masinii e probabil galvanizat.