nush cu ce sa incep........e limitata la 207 si pedala de acceleratie mi se opreste undeva pe la jumatate .......dar nu aceasta e o problema........problema e ca imi place tare mult aceasta masina sunt extrem de multumit de ea .este intradevar sportiva in limita celor 140 de caluti si ce ma incintat cel mai mult e tinuta de drum e super directie stabilitate la viteze ridicate ........ce sa spun.....cred ca am facut cea mai buna alegere raportat la calitate dotari si costuri intretinere.............sincer pentru moment sunt super multumit. Nu stiam ca am si senzori in roti pentru eventualele pene si supraincalzirea pneurilor asa mi sa spus la service. Dar as avea o intrebare pentru posesorii de coupe.........si la voi se aude pe spate la trecerea peste denivelarile( sa zicem mai proeminente in carosabil) acel soc dur ca si cum ar fi metal pe metal? Mentionez ca la viteze superioare nu are ici o tendinta sa"danseze" ca si cum nu ar avea sau ar fi terminate amortizoarele. Sa zicem ca asta ar fi o chestie care poate nu mi-o explic in rest DA IMI PLACE ACEASTA MASINA SI INCA FOARTE MULT