Citeva nelamuriri despre C4 Coupe
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Citeva nelamuriri despre C4 Coupe
Salut tuturor. Sint nou pe acest forum si vreau sa imi iau prima mea masina (un C4 coupe second hand de prin 2005
), dar am citeva nelamuriri la care nu am gasit raspunsuri pe forum: 1.Nu am vazut nici o poza si nu am auzit pe nimeni sa aiba aer conditionat automat normal. Am vazut doar cu bizona. Chiar nu exista asa ceva ? 2. Transmisia e aceasi ca la Peugeot 407 cu motor 1.6 HDI 110 CP si la C4 la motorul 1.6 HDI 110 CP ? 3. Exista si C4 fara ESP si ASR din standard? 4. La filtru de particule trebuie inlocuit ceva si daca da ce anume, la citi km si cam cit costa ? Va multumesc anticipat pt raspunsuri si sper ca max intr-o luna sa pot pune si eu poze cu masinuta mea. 
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
1. Da exista eu am
2. Nu stiu
3. Exista si versiuni fara ESP dar din ce stiu eu, 1.6 HDI 110CP vine standard cu ESP+ASR
4. Nu stiu
2. Nu stiu
3. Exista si versiuni fara ESP dar din ce stiu eu, 1.6 HDI 110CP vine standard cu ESP+ASR
4. Nu stiu
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Sa adaug eu cele 2 pct:
2: Este aceeasi ca la 307 1.6 Hdi sau Ford Focus 1.6 hdi
4. Depinde f mult de stilul de mers, acesta poate sa necesite o "reconditionare" sau schimbare dupa un anumit nr de km. Daca trebuie sa-l schimbi este cam nasol pt ca o sa te cam rupa la $$$.
2: Este aceeasi ca la 307 1.6 Hdi sau Ford Focus 1.6 hdi
4. Depinde f mult de stilul de mers, acesta poate sa necesite o "reconditionare" sau schimbare dupa un anumit nr de km. Daca trebuie sa-l schimbi este cam nasol pt ca o sa te cam rupa la $$$.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
-
nero
- Robotizat
- Mihay
- Supermoderator
-
dimabogdan
La FAP, la 120k se schimba lichidul Eolys, la 160k sau 180k, nu stiu exact( scrie prin manualul de intretinere oricum) se schimba cu totul.Vezi pe http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=6287 sau pe acolo prin zona 
Avand in vedere ca pe tine te intereseaza SH, nu nou, este cred irelevanta dotarea masinilor noi pe diverse echipari.
ESP si ASR poti verifica usor daca masina pe care o vrei are sau nu: in stanga jos a bordului, sub aerator, in dreptul butonului de reglare a farurilor, exista 4 locasuri, ( unde ar trebui sa fie butoane, ptr. ceva optionale) cauti acolo si trebuie sa ai butonul pe care scrie ESP.De acolo cuplezi sau decuplezi, dar TREBUIE sa fie acolo.Otherwise....
In legatura cu stilul de mers.El nu influenteaza decisiv intervalul de schimbare al lichidului sau al filtrului.DAR, daca mergi mult cu masina prin oras, destul de subturat, batraneste, etc, vei vedea ca iti poate apare eroare a FAP-ului, moment in care trebuie sa iesi din oras si s-o alergi un pic, ptr. a-l regenera.
Avand in vedere ca pe tine te intereseaza SH, nu nou, este cred irelevanta dotarea masinilor noi pe diverse echipari.
ESP si ASR poti verifica usor daca masina pe care o vrei are sau nu: in stanga jos a bordului, sub aerator, in dreptul butonului de reglare a farurilor, exista 4 locasuri, ( unde ar trebui sa fie butoane, ptr. ceva optionale) cauti acolo si trebuie sa ai butonul pe care scrie ESP.De acolo cuplezi sau decuplezi, dar TREBUIE sa fie acolo.Otherwise....
In legatura cu stilul de mers.El nu influenteaza decisiv intervalul de schimbare al lichidului sau al filtrului.DAR, daca mergi mult cu masina prin oras, destul de subturat, batraneste, etc, vei vedea ca iti poate apare eroare a FAP-ului, moment in care trebuie sa iesi din oras si s-o alergi un pic, ptr. a-l regenera.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Inca odata va multumesc pt raspunsurile prompte. Ieri am observat ca unul sau unii din voi ca sa mai atenueze din zgomotele suspensiei umfla pneurile cu azot. Am si eu aceasta posibilitate, dar nu stiu exact ce face azotul asta in pneuri (chair e asa eficient la amortizarea socurilor) si oare chiar azot se baga sau alta substanta; pt ca de exemplu si la protoxid de azot (NOS) mai are si forma populara "AZOT". Si azotul tot la aceasi presiune se baga ca si aerul ?
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Ieri m-am plimbat cu un peugeot 407 cu motor 1.6 HDI 110 CP. Imi place cum merge. Cel putin pt mine (incepator) cuplul si puterea oferita mi s-au parut foarte bune. Oare la C4 cu acelasi motor influenteaza transmisia de pe 307 ? Ii scade puterea, cuplul sau i le creste ? Stie cineva ? Sau mai bine zis un C4 1.6 HDI trage mai bine ca un 407 1.6 HDI ?
-
gusti
- The man with the C4
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Mai am o intrebare la voi. Am inteles ca la C4 cu 6 airbag-uri, pt locurile din spate are doar cortina. Nu prea stiu exact cum e cu aceasta cortina. Cum te protejeaza ea efectiv ? Se intinde o pinza ceva de la airbag-ul lateral pt cap fata si pina in sapte si astfel creeaza un spatiu intre capul pasagerului si geam, autovehicul, stilp ce lovesti (te-a lovit) ? Daca e asa chiar asa tare e materialul ala incit rezista si la o intindere atit de puternica si la forta inertiei capului ?
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Da, la impact lateral in loc sa dea pasagerii cu capul direct de geam, stilpi laterali, etc, se baga airbag-ul intre si dau cu moaca pe moale.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Mituc, dupa cum spui tu, eu inteleg ca si in spate are un "balon"
care se umfla. Deci pina la urma, cotrina, in SPATE ma refer, e airbag normal (adica se umfla) sau e doar un material care se intinde ? Asta nu am reusit sa inteleg niciodata.
Sau sa intreb altfel airbag-ul lateral pt cap e lung din fata pina in sapte ? E compus din 2 bucati ?