Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
A venit timpul sa scriu si eu pe aici.Am asteptat sa merg cu ea la spalatorie sa nu ma fac de ras.Povestea e funny:eram cu un bun prieten in drum spre Kia hotarat sa comand un c`eed dar m`au dat peste cap.cu ce vroiam venea in martie.Asa ca suparat pana sa intoarcem am vazut ATS Baneasa si de la intrare se zarea ceva alb.Am zis asa vreau si eu .Numai ca dupa aceea am inceput sa citesc pe aici si eram iarasi hotarat pe c`eed. Dar a aparut mugurel care m`a mai linistit si am si comandat`o la el in plus m`am dus dupa ea la Rm.Valcea s`o aduc acasa.Si a fost bine....este bine ....sa speram ca va fii bine.Tot azi am reusit sa`mi confectionez undeva si stickere cu clubc4.ro .A bineinteles cateva poze scuze ptr ele sunt cu telefonul.Deoacamdata 2.500 km fara probleme.
multi ar fii tentati sa spuna ca n`am mai avut bani de vopsea dar am zis si aici pe forum inainte de a cumpara ca o vreau ALBA.pacat ca nu e si perlata
pai ptr ca nu mai doream sa astept am luat ce era la promotia Tehno Evolution adica,clima bi-zona,radio-cd,6 airbaig,abs+ebd,jante,pilot,limitator,calculator bord,geamuri electrice,proiectoare,pachet viata la bord.sincer imi ajunge dar in plus mai am volan+schimbator in piele,plasa bagaje,presulete originale si de azi 1 buc greieras in dreapta spate dar e in interior dupa parerea mea.sper sa`l dibuiesc repede
eu traiesc cu el de ceva timp...obijnuieste-te...eu am demontat aproape tot.
roata rezerva...la eleron..la boxe....ciorapei...nu mai stiu unde sal caut.
oricum....albul.....nu comentez sunt subiectiv.
s-o stapanesti sanatos.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
ma dezamagesti cu greieri astia.poate ar trebui deschis un how to ptr ei.si culoarea e la fel ca a ta din cate imi dau seama.deci de ce nu poti sa comentezi?
mihaysmen scrie:ma dezamagesti cu greieri astia.poate ar trebui deschis un how to ptr ei.si culoarea e la fel ca a ta din cate imi dau seama.deci de ce nu poti sa comentezi?
pt ca din start spun ca nu exista c4 mai frumos ca unul alb.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold