Capota Deschisa
-
alecu260579
Capota Deschisa
din seria aventuri pe autostrada A2...
Ieri, 12.12.2007 dupa ce parcurg toata autostrada in drum spre constanta ma opresc la Lukoil-ul la care opresc de obicei pt o mica pauza. Cand ma intorc la masina, venind din partea din fata, observ, si-mi ingheata sufletul cand mi-am dat seama ca eu la 150km/h mergeam cu capota deschisa...Deschisa in ce sens, era in acea pozitie pe care o ai dupa ce o deblochezi din interior, de la buton.
Eu stiu sigur ca nu am umblat la ea, iar sotia nici de unde se dechide nu stia...asa ca banuielile sunt spre o deschidere accidentala, la o groapa prin bucuresti...habar nu am.
Sa mai intamplat cuiva asa ceva?
Ieri, 12.12.2007 dupa ce parcurg toata autostrada in drum spre constanta ma opresc la Lukoil-ul la care opresc de obicei pt o mica pauza. Cand ma intorc la masina, venind din partea din fata, observ, si-mi ingheata sufletul cand mi-am dat seama ca eu la 150km/h mergeam cu capota deschisa...Deschisa in ce sens, era in acea pozitie pe care o ai dupa ce o deblochezi din interior, de la buton.
Eu stiu sigur ca nu am umblat la ea, iar sotia nici de unde se dechide nu stia...asa ca banuielile sunt spre o deschidere accidentala, la o groapa prin bucuresti...habar nu am.
Sa mai intamplat cuiva asa ceva?
1,6 Hdi coupe rouje lucifer 110CP, Champion
-
newt
- CPatratzel
- Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic
Cel putin creepy!!! Oricum, acel carlig pe care il actionezi ca sa ridici capota dupa ce ai "descuiat-o" din interior are scopul de a impiedica exact acele deschideri accidentale cauzate de curentii de aer asa ca nu cred sa se poata intampla ceva daca mergi cu ea asa.
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
-
alecu260579
-
Atomiku
-
gusti
- The man with the C4
-
alecu260579
-
gusti
- The man with the C4
-
onacus
Aaaaa.... LOL. Cum adica "se poate intampla sa se deschida" cat de aiurea trebuie sa fie mecanismul ala ca sa se deschida capota de la gropi??? Este atat de simplu ce este acolo ca si mecanism.gusti scrie:da...mecanismul merge ok dar se poate intampla sa ti se deschida din diferite motive (gropi de obicei) si tocmai de aceea e prevazuta cu siguranta aia
Cum ar fi sa i se deschida capota masinii lui Loeb si mecanicii sa-i spuna "se poate intampla de la carosabilul accidentat de pe traseu - de-aia este siguranta acolo"
Nu mai spun ca mecanismul ala se poate face autoblocabil la socuri si nu se mai deschide in veci daca nu tragi de clapeta din interior.
Altfel spus... Chiar inadmisibil.
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
-
alecu260579
-
gusti
- The man with the C4