Schimbarea culorii afisajelor interioare

silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

tibi: atunci e ok, dar e mai odihnitor pe culoarea asta a lui. Gandeste-te la cata mai e afisajul din fata parbrizului si ca tu ai ochii pe parbriz seara. oricum bafta si baga poze :)
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Mesaj de stevey »

Stati asa...din cate se stie culoarea albastra este in general cea mai agreata de catre ochi...de ce credeti ca la windows s-a ales culoarea albastra ca standard sau de ex. la masinile mult iubite nemtesti sunt iluminate pe blue (si nu numai)?
sebi

Mesaj de sebi »

eu stiam ca verdele e cel mai agreat. oricum nu cred eu ca e deranjanta/obositore culoarea ledurilor cu care vin displayurile. sau gandit si ei sa nu puna ceva care sa provoace probleme, nu au ales random culoarea.
kriss13

Mesaj de kriss13 »

twister scrie:azi mi`au demontat baieti.. display`urile si toate sunt cu leduri! sund SMD`uri.. adik aproape la fel ca alea de telefon .
un exemplu ala de la computerul de bord are 16 LED`uri!
se schimba dar.. e o treaba estraordinar de migaloasa.. pt ca lipitura este mai mica de jumatate de milimentru!

Eu o sa schimb de curiozitate la un singur display 1 singur LED sa vad daca .. v`a mai functiona treaba aia cu.. scaderea in intensitate atunci cand ai aprinsa pozitia..! si daca merge le voi schimba pe toate si voi face poze! Tzin sa precizez ca le schimb in alb-aqua! ;)
POZEEEEEEE!!!!
alb-aqua suna f cool.
mor de curiozitate sa vad cum iti iese
schumi

Mesaj de schumi »

sa inteleg ca nu a reusit operatia dc nu ai mai scris de cateva luni ?
C4 1,6i 16v hatchback noir obsidien, d-aia din jungla
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

stevey scrie:Stati asa...din cate se stie culoarea albastra este in general cea mai agreata de catre ochi...de ce credeti ca la windows s-a ales culoarea albastra ca standard sau de ex. la masinile mult iubite nemtesti sunt iluminate pe blue (si nu numai)?
Vrei sa zici bleu, nu albastru. Albastru poate sa fie placut la ochi, dar creeaza contrast foarte mare care la drum te rupe.

Eu astept pozele alea cu leduri albe, eventual un bleu foarte deschis in genul iluminarii de bord de la Mercedes.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
tibi

Mesaj de tibi »

Vrei sa zici bleu, nu albastru. Albastru poate sa fie placut la ochi, dar creeaza contrast foarte mare care la drum te rupe.

te inseli,e albastru toata ziua(pardon toata seara :D )la golf .
si nu e obositor deloc.nu este precum luminitele alea pe care le pun toti taranii pe capota,in dreptul stropitoarelor.
ar mai da bine si cum e la chrysler
seat leon 2.0tdi 140cp stylence si fan c4 coupe
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Albastru este F obositor.
Idioti de la VW ii doare cam in cot de asta si l-am bagat pt ca arata bine. Ei au si avantajul fadeului in momentul cand aprinzi farurile.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Vazusem un studiu mai de mult pe tema asta, cele mai linistitoare culori erau portocaliu si verde iar cel mai obositor era albastru. Bleu gen Mercedes era intre.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
tibi

Mesaj de tibi »

''Idioti de la VW ii doare cam in cot de asta si l-am bagat pt ca arata bine. Ei au si avantajul fadeului in momentul cand aprinzi farurile''
stimate shadow
daca era sa fie asa cum ii consideri tu nu mai puneau si pe noua generatie tot albastru,sunt niste stdudii care se fac inainte.mie unu imi place.ce nu-mi place in schimb sunt astia cu loganurile care-si pun luminite in bord,ba chiar si la toba(ca sa se vada fumurile),pe sub masina.
si cam toti isi pun albastru.de ce?!?! ca da bine,la fel ca cel cu c4

nici reactia ta subiectiva nu mi-a placut.nu spun asta pt ca sunt proprietar de vw,nu ii apar.au si cei de la VAG bubele lor,chiar prea multe,dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne exprimam asa ca niste taximetristi.

prefer sa am pe o masina ori cum e pe vw ,ori seat, ori corolla,ori chrysler

Editat de Silvius: te rog frumos sa nu jignesti fara rost niciun membru al forumului. Shadow si-a exprimat in mod liber parerea despre o firma constructoare de masini, in speta despre VAG. Atata timp cat nu esti actionar VAG si nici branding manager sau orice de acest fel la Porsche nu vad de ce te ataci. ClubC4 este un forum in care fiecare isi poate exprima in mod liber parerile proprii, insa fara jignituri. Multumesc.
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Da, dar cei de la vw oricum sint niste idioti (vezi noua skoda oribil 2), iar "foltvaganarii" oricum nu prea le au cu condusul, asa ca nu inteleg de ce ne certam aici.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

nu am chef sa dau apa la moara, insa cea mai mare traznaie e sa iei passat made in Turkey.
Apoi sa nu fim rai, stiu destui cu vw care le au bine cu condusul si nu ma refer la cel de strada, ma refer la alte chestii care insa au devenit atat de ilegale ca se face dosar penal.
Problema la marcile germane este k prea multi jmecherasi din RO isi cumpara astfel de marci. Insa asta e norocul nostru pt. k altfel nu puteam sa mai 'facem' un golf sau un audi
Colegul nostru tibi s-a enervat aiurea. Nimeni nu a spus de masina lui k este proasta. in gama vw golful cel putin e meserias, la audi nu mai zic cate modele sunt super.
Insa discutia era in primul rand de displayul ala nenorocit care da, arata bine albastru, insa iti rupe ochii la luminozitate puternica. Pe cand la c4 chiar daca ai luminozitatea la maxim nu ai ochii rosii dupa primii 100km
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
tibi

..

Mesaj de tibi »

nu m-am atacat,nici nu m-am enervat,numai ca m-a deranjat sa vad pe un forum ca se spune'' idiotii'' de la nu stiu ce firma. sunt de principiul ca daca spui ceva trebuie sa si argumentezi.eram curios sa stiu de colegul ii considera idioti?motivu

consider ca se putea evita apelavil folosit.sunt mirat ca tocmai eu am fost mustrat si nu colegul care l-a utilizat.ciudat,dar poate ca asa e aici pe la voi, pe vwforum chestii d'astea nu vezi.

normal ca fiecare e liber sa-si exprime parerea,iar daca foloseste apelative jignitoare ,moderatorii ar trebui sa le corecteze .
am si spus in postul meu ca nu sunt impacat cu multe lucruri,politici ale grupului vag,asta a fost si motivul pt care eram,sunt dispus sa renunt la golfu meu in favoarea c4-ului.
se pare ca unii sunt prea subiectivi,iar altii le canta in struna .ma rog,gata cu polemicile astea de 2 lei.rog un moderator sa stearga posturile fara legatura cu subiectu dezbatut
tibi

Mesaj de tibi »

mituc scrie:Da, dar cei de la vw oricum sint niste idioti (vezi noua skoda oribil 2), iar "foltvaganarii" oricum nu prea le au cu condusul, asa ca nu inteleg de ce ne certam aici.
de unde stii tu ca ''foltvaganarii" nu le au cu condusul.

asta nu inteleg eu ,de ce trebuie sa bagam pe toti in aceeasi oala doar pt faptu ca unu dintre noi a vazut un tip ,cu nu stiu ce marca/model din grupul vag ,ca nu le avea cu volanu.generalizam aiurea.si eu am vazut destui cu model ca al meu,culmea chiar cu gti.teribilisti sunt peste tot si nu sunt doar cei cu vw.
designul,pretul dotarilor sunt niste strategii de marketing ale fiecarei marci auto.
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Mai baieti..haideti ca deviem si o dam in flameuri aiurea..
@tibi...relax man, mituc are un stil aparte si cu siguranta nu a vrut sa jigneasca pe nimeni..doar si-a expus punctul de vedere. Nu ar trebui sa te simti ofensat in nici un fel, pentru ca toate remarcile se fac la adresa unui concern si nu a unei anumite persoane, in speta tu..
@silvius..sunt foarte sigur ca tibi nu a avut nici o intentie de jignire.

Haideti sa incetam cu prostiile astea si sa ramanem ontopic, adica schimbarea culorii la C4, fara alte comparatii si alte discutii care nu aduc nimic constructiv..

Eu le-as face albe, dar cum am zis ca nu mai bag 1 cent in masina, vor ramane portocaliul ala plictisitor..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Tips&Tricks”