Bulgaria actualizare decembrie 2007

Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Scrie răspuns
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Bulgaria actualizare decembrie 2007

Mesaj de silvius »

Salut, desi am fost injurat cu plecarea asta a mea de weekendul trecut de catre unii, vin cu noutati pentru voi, colegii mei dragi :) si spun asa:
- acei dintre voi care vor sa plece intr-o excursie/vacanta la mare in Bulgaria puteti merge cu incredere la Grand Hotel Varna de 5 * cu all inclusive la 50 euro de persoana pe noapte (toate taxele incluse).
Evident asta e tariful de pe site-ul agentiei, insa pentru toti cei de pe acest forum fie ca aveti C4 sau alte mashinute dau un discount de 5% daca stati macar 3 nopti (un weekend putin mai prelungit) Puteti aduce si pe prietenii vostri care daca pleaca exact in aceeasi perioada cu voi vor primi acelasi discount, poate intra si ei pe forum cu ocazia asta.
Link-ul cu imagini http://www.litoralbulgaria.info/vara.sf ... varna.html

PS. Hotelul este in Sf. Sf. Constantin & Elena (intre Varna si Nisipurile de aur) la vreo 270km de Bucuresti via Rousse. Daca merita hotelul si statiunea? Da, va spun pe PM ce detalii doriti voi.
Am sa mai bag inca un hotel cu acelasi discount la Nisipurile de aur , insa 4 stele si mai putine camere disponibile.
Ultima oară modificat Mie Dec 12, 2007 2:33 pm de către silvius, modificat de 4 ori în total.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
silvius

Mesaj de silvius »

urmatoarea oferta intra in vigoare incepand de azi:
La Grand Hotel Varna de 5*, pe langa discountul acordat primiti o noapte gratuita daca platiti opt nopti (adica 7 nopti platite=8 nopti sedere)
Promotia este pentru sederile din perioada 26.08-09.09

Apoi la dragul nostru hotel LTI-Berlin Green Park (asta e tot cu all-inclusive) - Nisipurile de aur, in perioada 20.08-27.08 avem urmatoare oferta:
Stati 7 nopti - platiti 6
Stati 6 nopti - platiti 5
Stati 5 nopti platiti 4
In afara de asta nu platiti taxa de statiune (la acest hotel in mod normal se plateste taxa de statiune)

Bineinteles ca totul in limita locurilor disponibile pentru aceasta promotie
Mesaje pe PM, insa de preferat pe email la office@e-vacanta.com unde va rog sa includeti si numele de utilizator de pe club. Oferta e valabila ca si cea de sus ca sa nu ma repet. Numarul meu de telefon il aveti deja :)
silvius

Mesaj de silvius »

intra in promotie si Dolphin Marina de 4* cu AI la Sf. Sf. Constantin & Elena cu 7 nopti platite stati 8
Link direct: http://www.litoralbulgaria.info/vara.sf ... arina.html
silvius

Mesaj de silvius »

ca tot am inceput vara cu LTI-Berlin Golden Beach de la nisipurile de aur inchei ofertele speciale de vara tot cu acelasi hotel. Tocmai am bagat AllInclusive si la asta. Discountul se discuta evident pentru club. Daca e gashca mare si se pleaca cu mic cu mare putem avea un tarif mai bun.
Linkul e asta:
http://www.litoralbulgaria.info/vara.ni ... beach.html
silvius

Mesaj de silvius »

pentru ca agentia a crescut, contractele au devenit mai permisive.
Ideea e urmatoarea: daca ne strangem mai multi si plecam in gashca putem intra ca teambuilding
Pentru Bulgaria (munte+mare) teambuilding inseamna macar 40 de persoane (20 de camere duble).
In Romania am si pentru chestii mai mici: una bucata pensiune super meseriasa (maxim 26 de locuri), minim 20 pentru teambuilding. Ideea e ca se poate inchiria complet toata jucaria cu 3 mese pe zi. Curtea interioara este complet ascunsa privirilor celor de pe strada. Din pacate nu incap f. multe masini inauntru, dar afara nu sunt probleme. Se afl in Breaza si e folosita de o gramada de companii. Ma gandeam ca poate facem o intalnire in noiembrie. Se pot inchiria atv-uri si se poate calarii :lol: :lol: :lol:
Ideea e ca daca mergem putem sta de vineri seara pana duminica dimineata, e aproape de Bucuresti. Daca vreti spuneti si facem un topic separat. E nevoie de aprox 12 masini a cate doi oameni pe masina
silvius

Mesaj de silvius »

Pentru cei care vor la LTIBerlin Golden Beach (cel de pe plaja) de Revelion am scazut preturile muuuuult de tot pentru ca am primit tot hotelul si vreau sa il vand pana saptamana viitoare la mijloc, prin urmare am pus adaos minuscul.
Apoi pentru membrii clubului dau discount 10 euro de persoana pentru 2 si 3 nopti si 20 de euro de persoana pentru pachete de 4, 5, 6 sau 7 nopti.
La 6-7 nopti discountul o sa fie mai mare de 20 de euro in mod sigur.
Link direct http://www.litoralbulgaria.info/revelio ... beach.html
Scrie răspuns

Înapoi la “Sold OUT!”