C4 by silvius :)
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
- silvius
- silvius
- silvius
cum se aude Borla + K&N?
[youtube]http://www.youtube.com/v/SqTASZrp9Ew[/youtube]
test efetuat pe proprietate privata, la munte
[youtube]http://www.youtube.com/v/SqTASZrp9Ew[/youtube]
test efetuat pe proprietate privata, la munte
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
- silvius
Re: C4 by silvius :)
am tot pus prin semnatura ca ma apuc de masina

Asta este inceputul, e o lista enorma de la bot spre fund, apoi deasupra si dedesubt, timp sa am.
Sper ca pana in toamna prima parte sa fie gata, sa ma prezint si eu la o intalnire cu ea aranjata

Asta este inceputul, e o lista enorma de la bot spre fund, apoi deasupra si dedesubt, timp sa am.
Sper ca pana in toamna prima parte sa fie gata, sa ma prezint si eu la o intalnire cu ea aranjata
-
m0rpheus
- Numar Inmatriculare: B 69 GCB
Silviu, partea de jos a spoilerului e atasata, nu ? Cat costa si cum se prinde ? Arata foarte bine 
- silvius
da, est atasata la fel ca si eleronul, insa prinsa putin altfel, si aici nu intru foarte mult in amanunte
Am luat-o de la baiatul de pe forum care vinde lester, nu mai stiu ce si cat, insa vezi ca vine fara nimic pe el, trebuie pregatit si apoi vopsit, prin urmare sunt bani suplimentari, plus sa o montezi.
Acum urmeaza evident pragurile saptamana ailalta si apoi umblam la bot
Ideea este ca daca iti pui spoiler clar va trebui sa mai faci cel putin inca 4 modificari: praguri 2 bucati, 1 bucata eleron, una bucata spoiler spate.
Singura ta bafta e ca masina e neagra si merge mai usor cu vopsitul
Am luat-o de la baiatul de pe forum care vinde lester, nu mai stiu ce si cat, insa vezi ca vine fara nimic pe el, trebuie pregatit si apoi vopsit, prin urmare sunt bani suplimentari, plus sa o montezi.
Acum urmeaza evident pragurile saptamana ailalta si apoi umblam la bot
Ideea este ca daca iti pui spoiler clar va trebui sa mai faci cel putin inca 4 modificari: praguri 2 bucati, 1 bucata eleron, una bucata spoiler spate.
Singura ta bafta e ca masina e neagra si merge mai usor cu vopsitul
-
m0rpheus
La asta ma gandeam si eu, ca e mai usor cu vopsitul. Dar o sa imi iau cand o sa am bani si pt praguri, eleron si spoiler spate.
Poate ii prind o data si pe Aiurica sau Pasare sa aud motorul lor acum cu admisia aia ca m-ar bate un gand.
In fine, sper sa reusesc curand.
Multa bafta la modificare
si sa vedem curand noul C4 by Silvius 
Poate ii prind o data si pe Aiurica sau Pasare sa aud motorul lor acum cu admisia aia ca m-ar bate un gand.
In fine, sper sa reusesc curand.
Multa bafta la modificare
- silvius
dak ai drum in zona marriot sau daca avem ceva drumuri comune poti trage cu urechea si la masina mea
Le poti lua pe rand. Eu unul chiar nu am timp de toate sa le pun in acelasi timp dar as vrea sa aduc masina intr-o forma finala pana in septembrie cu toate ca stiu ca asta nu se va intampla decat poate in septembrie 2009
Le poti lua pe rand. Eu unul chiar nu am timp de toate sa le pun in acelasi timp dar as vrea sa aduc masina intr-o forma finala pana in septembrie cu toate ca stiu ca asta nu se va intampla decat poate in septembrie 2009
- Mihay
- Supermoderator
pai nu asta e rolul forumului sa ne zicem ofurile si descoperirile ??silvius scrie:da, est atasata la fel ca si eleronul, insa prinsa putin altfel, si aici nu intru foarte mult in amanunte![]()
-
m0rpheus
Vedem. Nu stiam ca ai si tu admisie pusa, stiam doar ca ai filtru sport. My bad thensilvius scrie:dak ai drum in zona marriot sau daca avem ceva drumuri comune poti trage cu urechea si la masina mea![]()
O sa vad ce pot face si eu. Ne descurcam noi ca doar suntem baieti mari
- silvius
eh... in afara de faptul ca nu vine pregatit deloc mai iti dau si niste suruburi de te umfla rasul de parca ar fi de locomotiva cand solutia cea mai sigura este totusi sa pui nituri de plastic. Noroc cu cei care mi-au preparat/vopsit/montat spoilerulMihay scrie:pai nu asta e rolul forumului sa ne zicem ofurile si descoperirile ??silvius scrie:da, est atasata la fel ca si eleronul, insa prinsa putin altfel, si aici nu intru foarte mult in amanunte![]()
- Mihay
- Supermoderator
eee altceva acum...aceste detalii chiar conteaza
multumim
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
De la Lester sunt componente care vin gata pregatite de vopsire. Erau mai scumpe un pic dar exista! Cel putin asa era cand mi-am luat eu eleronul acum un an si ceva!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews