cum a inceput frigul am lasat-o mai moale cu plecatul, ca deh mi s-a terminat sezonul, insa inca putin reincepe sezonul.
Ce s-a mai intamplat de atunci?
Multumita lui Shadow am pus jante de 16, multumita unor distribuitori de Toyo

am pus gume de iarna Dunlop Wintersport M3 pe 16, multumita lui ats am capace la jante de C8 ca si antena, multumita lui OMV am gasit si lanturi de iarna. Le multumesc clientilor mei in primul rand ca au cumparat de la mine si nu de la concurenta si in felul asta am avut bani
De mers cu ea la ATS tot in stil propriu, adik macar o data pe luna, i-am facut geometria si s-a descoperit ca masina are o geometrie atipica pentru drumurile noastre plus faza cu aviatorilor. Am facut si un update la ECU si stiti cum merge acu? Frate, mi-au pus si tetris pe ea, e adevarat in franceza, insa e bun si asa
Benzina papa de acelasi fel si la fel de mult/putin depinzand de frumoasa capitala plina de gropi (presupun ca e o politica a politiei pentru a nu se mai merge cu viteza) si plina de masini cu soferi mai mult sau mai putin experimentati.
Ii pun luna asta xenoane ca la ultimul teambuilding in Romania am constatat ca faza lunga + proiectoarele de ceata + lanterna nu fac fata beznei mioritice unde betivii umbla pe banda ta, carutele nu sunt semnalizate si cateii nu umbla cu covrigi in coada. Cum era singurul pe drumul ala singura sursa suplimentara era luna.
Poze cu ea cum e acum? Bine, le fac dar sa o spal ca saraca e jegoasa si cum se anunta ploi/ninsori/calamitati cred ca o sa apara prin weekend poze noi cu ea.
Oricum se aproprie si ziua ei inca putin si o pregatesc sa o scot pe undeva