Urban Jungle vs Ice Pack: diferenta dotari
-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
Da ,asa mi-au spus si mie , doar dieselul are scut de plastic cu rol de antifonare , iar benzina nimic, se poate comanda si costa parca vreo 7 mil, sau nu mai tin eu bine minte!!! Iar cu becul la bricheta , unde trebuia sa fie becul asta ? ca nu vad nici un loc pentru el, in schimb bec in scrumiera este, am verificat, iar bratele la oglinzi nu am vazut vopsite nici un c4 stok pana acum . Va pun o poza cu un VTR by Loeb , facut la un dealer in Spania si nici ala nu avea bratele vopsite.
http://img409.imageshack.us/img409/7629/citroin8.jpg
http://img409.imageshack.us/img409/7629/citroin8.jpg
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
A mea varianta X aia cea mai saraca, are si brate vopsite si scut de plastic. Asa a avut de la bun inceput!! Pe vremea aia adica in 2005, cam toate veneau cu bratele vopsite!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
shomoyoque
-
P S L
da, pe citroen club zicea cineva cu benzina care dorea scut, ca scutu in sine costa 8 mil si ii mai trebuie niste traverese pt prindere care costau vreo 20 mil + manopera.......cel mai sigur suni frumos la ei si aflii exact.
si daca suni zi-ne si noua ca sunt sigur ca nu esti singurul care ar vrea scut. ( eu am ca mi-am luat diesel ).bafta
si daca suni zi-ne si noua ca sunt sigur ca nu esti singurul care ar vrea scut. ( eu am ca mi-am luat diesel ).bafta
Dacia 1310, 2000, injectie 
C4 1.6 HDI coupe cu tot ce-i trebuie
:D:D
C4 1.6 HDI coupe cu tot ce-i trebuie
-
shomoyoque
-
P S L
-
shomoyoque
E perfect normal!
Eu si acum dupa 2 luni si un pic, atunci cand ajung acasa seara, parca nu imi vine sa plec de langa ea.
Iar in weekend, am nu am treaba pe afara, imi fac si tot ma dau pe langa ea. Sunt tot timpul lucuri foooooarte importante de facut: aspirat interior, sters faruri, sters stopuri, sters oglinzi, ridicat capota la motor si aruncat privire de cunoscator un pic preocupat inauntru samd...
Eu si acum dupa 2 luni si un pic, atunci cand ajung acasa seara, parca nu imi vine sa plec de langa ea.
Iar in weekend, am nu am treaba pe afara, imi fac si tot ma dau pe langa ea. Sunt tot timpul lucuri foooooarte importante de facut: aspirat interior, sters faruri, sters stopuri, sters oglinzi, ridicat capota la motor si aruncat privire de cunoscator un pic preocupat inauntru samd...
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
totusi cureaua de distributie e f expusa...orice porcarii de pe drumuri intra direct la ea. si o uzeaza prematur...si doamne fereste, se mai si rupe in mers...
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
walleye scrie:cureaua aia "expusa" e cureaua de accesorii, alternator + diverse pompe. cureaua de distributie n-o vezi daca nu demontezi niste capace de la motor.
Chiar credeati ca 110CP si 147N*m (sau, dupa caz, ma rog, peste 90CP) pot fi sustinuti de cureaua aia care se vede cind te uiti in motor?:)
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
onacus
-
dimabogdan