Distributie rupta
-
alex_vl
- Marca si model masina: Citroen C4 16
- Numar Inmatriculare: VL-95-ALM
Distributie rupta
Salut.Ieri s-a rupt distributia la C4,motor 1.6 16V motor NFU(TU5JP4).Ar fi vreo sansa sa nu fi afectat ceva la motor doar sa o duc la un mecanic sa puna distributi la punct si sa o inlocuiasca?Daca nu ce solutii aveti la aceasta problema.
- Norishor
- Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
- Numar Inmatriculare: NOR
Re: Distributie rupta
Cel mai probabil, nu au scapat supapele. Din 2 cazuri care au ajuns la noi la atelier, 2 au fost cu supape strambe si s-a trecut la a face rectificarile necesare + inlocuirea pieselor. 
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Slabe sanse sa merite reparatia, luand in calcul ca supapele vor trebui inlocuite, scaunele rectificate, planeitatea chiulasei refacuta etc. Iarasi, ceea ce multi nu iau in calcul si ignora, urmele supapelor pe capetele pistoanelor, care in timp (si nu foarte lung), vor crea joc in bolturi, cuzineti, si sa vezi atunci distractie.
Personal, consider ca o varianta mai buna si cel mai probabil maxim la fel de scumpa, este inlocuirea motorului.
PS: Mai am un TU5JP4 la vanzare
Personal, consider ca o varianta mai buna si cel mai probabil maxim la fel de scumpa, este inlocuirea motorului.
PS: Mai am un TU5JP4 la vanzare
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- Norishor
+1 la ce a spus Simply The Lex.
-
alex_vl
Si cam cat ar fi un motor second?Daca stiti pe cineva de incredere sa nu iau motorul si sa ma trezesc ca in 2000 km se strica.
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Ti-am scris PM.
Daca pui alt motor si iei in considerare ca trebuie sa ii pui distributie, pompa de apa, ulei nou, filtre etc, nu are de ce sa nu te tina. Sunt multi care le iau ca atare, le urca pe masina si fac poc, normal de altfel.
Daca pui alt motor si iei in considerare ca trebuie sa ii pui distributie, pompa de apa, ulei nou, filtre etc, nu are de ce sa nu te tina. Sunt multi care le iau ca atare, le urca pe masina si fac poc, normal de altfel.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- Norishor
Il recomand pe SimplyTheLex. Este membru vechi al forumului si a vandut piese din dezmembrari multor colegi (eu inclus), fara sa aiba vreo problema.
-
alex_vl
Gata problema rezolvata.Am dus-o la reprezentanta la Valcea eu desfcaut distributia si nu era rupta doar se rupsesara pe o portiune de 5 cm dinti curelei .Deci am scapat ieftin distributia inlocuita plus curea de accesori 600 lei.(distributia am cumparat-o eu,am pus continental contitech)Se poate inchide postul.