Probleme C4
-
ctrnovice
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI, 109 Cp
Probleme C4
salutare!
cand ploua imi intra apa in portiera din spate, partea stanga - a amai avut cineva aceasta problema? daca da, cum a remediat-o?
nu mi se cupleaza pilotul automat sau dupa ce se cupleaza si vreau sa accelerez din butoane, imi "sare"...ca si cum l-as dezactiva si imi apare in bord mesajul service? a mai avut cineva problema aceasta?
cand ploua imi intra apa in portiera din spate, partea stanga - a amai avut cineva aceasta problema? daca da, cum a remediat-o?
nu mi se cupleaza pilotul automat sau dupa ce se cupleaza si vreau sa accelerez din butoane, imi "sare"...ca si cum l-as dezactiva si imi apare in bord mesajul service? a mai avut cineva problema aceasta?
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Re: Probleme C4
Pt problema cu apa, stiu ca exista niste scurgeri infundate la baza portierei, verifica chederul sau ce e acolo, colegii cu 4 usi te pot ajuta mai bine decat mine aici.
Pt a doua problema, cel mai probabil trebuie sa inlocuiesti switch-ul de la pedala de frana.
Pt a doua problema, cel mai probabil trebuie sa inlocuiesti switch-ul de la pedala de frana.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
-
ctrnovice
unde gasesc acest switch de la pedala de frana? presupun ca trebuie sa ma duc la un service ca sa verific...e vreo problema daca merg asa ca nu tin neaparat sa merg pe cruise?simply the lex scrie:Pt problema cu apa, stiu ca exista niste scurgeri infundate la baza portierei, verifica chederul sau ce e acolo, colegii cu 4 usi te pot ajuta mai bine decat mine aici.
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
La reprezentanta, intr un timp avea un pret super decent, aprox 60 de lei, ulterior au scos o varianta mai scumpa... Daca nu deranjeaza, poti merge asa, n are nimic, doar ca nu ti va merge cruise-ul.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- flavius
- Marca si model masina: C4 Picasso 1.6 HDI 115 CP 2015
- Numar Inmatriculare: PH 61 VAN
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
- B25BUY
- Numar Inmatriculare: B-BUY
faza cu apa am avut-o si eu. si se auzea in usa apa plimbandu-se de ma scotea din minti.
Eu aveam eticheta de la usa nedesfacuta; vezi ca sunt niste gaurele mici si poate ti s-au infundat. Pot fi de asemenea plasticele de tin chederul - sa se fi adunat jeg acolo
Eu aveam eticheta de la usa nedesfacuta; vezi ca sunt niste gaurele mici si poate ti s-au infundat. Pot fi de asemenea plasticele de tin chederul - sa se fi adunat jeg acolo
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
-
longo
Switch-ul este de doua feluri. Pentru modelele mai vechi exista un cablu adaptor cu un montaj electronic in el. Nu stiu ce face. M-a costat vreo 60 de lei, dar nu l-am schimbat, defectiunea este temporara.
Cel fara adaptor costa vreo 30 de lei.
Apa am si eu in usi(asa e ele
), dar nu am cautat gaurile de scurgere.
Cel fara adaptor costa vreo 30 de lei.
Apa am si eu in usi(asa e ele
-
ctrnovice
o sa ma duc la un service sa vad exact ce naiba are cruise-ul; faza e ca am pus masina pe tester la revizie si nu mi-a dat decat o eroare la cd player...
a zis un coleg foarte bine...apa care se aduna in usa efectiv ma scoate din minti; o sa verific scurgerile, m-am uitat si la chedere si plastice si par bine prinse de usa si geam si nu inteleg cum naiba ajunge apa acolo...
a zis un coleg foarte bine...apa care se aduna in usa efectiv ma scoate din minti; o sa verific scurgerile, m-am uitat si la chedere si plastice si par bine prinse de usa si geam si nu inteleg cum naiba ajunge apa acolo...
-
robitza21
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6Hdi 90CP
- Numar Inmatriculare: B-111-RFM
Pai e normal sa intre apa pe la chederele de la geam.
Verifica chederele de sub usi. Acolo sunt niste gauri de scurgere care probabil ca s-au infundat.
Eu asa am patit la a mea ( astea se lipesc de usa daca nu este deschisa usa des) si am tras putin cu degetul de ele cat sa curga apa.
Chederele erau lipite de usile din spate pentru ca nu le folosesc si de atunci nu am mai avut probleme.
Verifica chederele de sub usi. Acolo sunt niste gauri de scurgere care probabil ca s-au infundat.
Eu asa am patit la a mea ( astea se lipesc de usa daca nu este deschisa usa des) si am tras putin cu degetul de ele cat sa curga apa.
Chederele erau lipite de usile din spate pentru ca nu le folosesc si de atunci nu am mai avut probleme.
-
Andreic4
- Marca si model masina: Citroën c4 1.6 HDI 5 usi
Am avut aceeleasi probleme nu stiu daca le-ai rezolvat dar va spun cum am rezolvat eu :
1 : problema cu apa in usi in spate la mine se umpleau efectiv sunt niste gauri sub usa un este chederul le goleam si se umpleau iar asa ca am luat o bormasina si un burghiu de 6 si am dat o gaura in usa dedesupt mai exact in coltul de langa stalp si problema sa rezolvat .
2 : pilotul automat la mine nu mergea in sensul in care cand ii dadeam sa il activez imi dadea service initial nu am bagat in seama intre timp am schimbat volanul cu unu de piele si ce sa vezi merge pilotul ! succes !
1 : problema cu apa in usi in spate la mine se umpleau efectiv sunt niste gauri sub usa un este chederul le goleam si se umpleau iar asa ca am luat o bormasina si un burghiu de 6 si am dat o gaura in usa dedesupt mai exact in coltul de langa stalp si problema sa rezolvat .
2 : pilotul automat la mine nu mergea in sensul in care cand ii dadeam sa il activez imi dadea service initial nu am bagat in seama intre timp am schimbat volanul cu unu de piele si ce sa vezi merge pilotul ! succes !
- n3bun3lr
Salut! Cat te-a dus schimbarea volanului si de unde l-ai luat? Ms!Andreic4 scrie:Am avut aceeleasi probleme nu stiu daca le-ai rezolvat dar va spun cum am rezolvat eu :
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
-
Andreic4
- Marca si model masina: Citroën c4 1.6 HDI 5 usi
salut l-am luat de pe internet si l-am montat singur eu am dat 70 de euro pe el intr-o stare buna ... merge si de pe c4 picasso , e usor de montat doar ca trebuie gasita pozitia corecta acolo ai putina bataie de cap si invarti de el in gol pana dai de ean3bun3lr scrie:Salut! Cat te-a dus schimbarea volanului si de unde l-ai luat? Ms!Andreic4 scrie:Am avut aceeleasi probleme nu stiu daca le-ai rezolvat dar va spun cum am rezolvat eu :
Sent from my HTC 10 using Tapatalk