Buna seara, de vreo 2 saptamani am o problema cu c4-ul meu. Problema se manifesta in mers, in orice viteza as fi, cand mentin constanta pedala de acceleratie sau acelerez usor, masina sacadeaza, parca i-ar taia cineva alimentarea cu aer, ori motorina.
Anul trecut am avut fix aceeasi problema insa atunci s-a rezolvat cu inlocuirea clapetei de acceleratie.(una din cele doua clapete de pe dispozitiv avea dintii de actionare tocitii, clapeta miscandu-se in voie) Masina sacada pana la o apasare in forta a acceleratiei. Acum, aceleasi simptome, insa clapeta de acceleratie pare in regula.
Am observat ca daca deconectez debitmetrul masina merge si accelereaza liniar, insa scade puterea. Am schimbat debitmetrul cu unul nou la fel si senzorul de temperatura de pe clapeta de acceleratie, masina sacadeaza pe accelerare, la fel.
Masina este un Citroen C4 Coupe vts, 2.0, 136 cp
Rog suport,
Problema acceleratie sacadata
-
ionzutzu
- Marca si model masina: Citroen C4 2.0Hdi
-
crusho
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 HDI
Re: Problema acceleratie sacadata
Cred ca te pot ajuta si pe tine, daca esti din Bucuresti. Este vorba despre mai multi potentiali factori, trebuie sa vad motorul.
- wolf
- Numar Inmatriculare: DJ 10 WLF
Re: Problema acceleratie sacadata
Ar fi un senzor in dreapta jos langa distributie.Trebuie curatat.
Asa am inteles.
Asa am inteles.
WOLF
viewtopic.php?f=19&t=7704&st=0&sk=t&sd=a&hilit=wolf" onclick="window.open(this.href);return false;
OPUSworkshop
viewtopic.php?f=95&t=6022&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.facebook.com/OPUSWorkshop" onclick="window.open(this.href);return false;

viewtopic.php?f=19&t=7704&st=0&sk=t&sd=a&hilit=wolf" onclick="window.open(this.href);return false;
OPUSworkshop
viewtopic.php?f=95&t=6022&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.facebook.com/OPUSWorkshop" onclick="window.open(this.href);return false;