Haion blocat

Probleme de orice natura, intalnite la C4
Scrie răspuns
tibi_pts

Haion blocat

Mesaj de tibi_pts »

Salut,

Tin sa precizez ca am citit toate discutiile referitoare la aceasta problema si nu am reusit sa ii dau de cap.Din acest motiv apelez la parerea voastra, poate ma voi lamuri.
Pe scurt, intr-o zi,am vrut sa deschid haionul si nu am reusit. L-am deschis din interior si am constatat ca broasca e ok, am verification burduful de fire si nu e urma de fire interrupte si incercand sa ii dau de cap, am scos clapeta care actioneaza sistemul de deschidere.Acolo am descoperit un commutator,care banuiesc sa declanseaza sistemul de deschidere. Ideea este in felul urmator.Are cineva idee cum se numeste piesa respectiva sau credeti ca altceva e defect din acel siste de deschidere a haionului Citroenului C4.
Mentionez ca este vorba de un C4 Cupe benzina 2008,eu fiind singurul propietar.

Va rog frumos, sa imi dati si mie o idee cum as putea sa rezolv aceasta problema, pentru ca nu as vrea sa ajung la Prestige pentru ca cei de acolo probabil imi vor schimba haionul cu totul :))

Multumesc anticipat!
n3bun3lr

Re: Haion blocat

Mesaj de n3bun3lr »

Salut! In cazul meu, C4 Coupe 2005, problema au fost firele intrerupte. Norocul meu a fost ca masina facea parte din seria care a avut probleme si mi le-a schimbat SD Prestige mocca :). Mie sincer mi-au fost de ajutor si s-au miscat destul de repede...cateva ore...sincer devizul din ce am vazut era undeva la cateva sute de lei...Ce sa zic poti incerca la ei sa vezi care e problema, si o rezolvi in alta parte la un electrician....daca nu ai incredere. Bafta!

Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme C4”