Vand faruri Angel Eyes pentru C4
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
- MircimiLyaN
- SexY si RaU
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Daca nu reusesti sa le montezi pana maine vino cu ele in portbagaj maine la intalnire sa le vad si euMircimiLyaN scrie:toate ca toate dar mi au ajuns atazi faruri de la kevin si vreau ca sunt super smeker si la finisaje...chiar nu ma asteptam...ASA CA EU GRANTEZ PT OMU>..LUATI VA..Maine la montez
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- MircimiLyaN
- SexY si RaU
Am vb cu cineva sa ma duc de dimineata sa le montez ca si asa m am batut cu Adrian SNX ca ale lui vin maine si vroia sa i le dau pe ale mele sa le monteze astazi....doamne cu nebunii tai:)):))pasare scrie:Daca nu reusesti sa le montezi pana maine vino cu ele in portbagaj maine la intalnire sa le vad si euMircimiLyaN scrie:toate ca toate dar mi au ajuns atazi faruri de la kevin si vreau ca sunt super smeker si la finisaje...chiar nu ma asteptam...ASA CA EU GRANTEZ PT OMU>..LUATI VA..Maine la montezpls
Eu cred ca le vei vedea montate maine
C4 Coupe 1.6 HDI 137 Caluti - Jaune Scott - B -82- NKO
-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI