Dupa 1500 de km si inca o vizita de verificare la service masina nu pare a fi afectata de benzina pusa cu cateva saptamani in urma. Se pare ca am scapat
Voi reveni cu poze dupa ce voi face tapiteria si va fi montat si volanul imbracat in piele.
Nu stiam de treaba asta cu benzina in motorina! Interesant si de retinutRica scrie:benzina se pune in motorina,mai ales la minus 15 grade in jos pentru a preveni formarea acelor de gheata.la 40 de leitri se pun 5 de benzina
invers insa nu se face pentru ca motorina nu se aprinde la scanteie si va muri motorul,se vor uda bujiile![]()
vip3r_yo05 scrie:Zi si faptul ca la sfarsitul intalnirii, ai tinut piept cu brio atat la un C2 nervos si la alte 2 C4-uri cu motorizari superioare - deci chiar este o schimbare in bine!
Apreciez modestia, STIMA!!!Florinhot scrie:vip3r_yo05 scrie:Zi si faptul ca la sfarsitul intalnirii, ai tinut piept cu brio atat la un C2 nervos si la alte 2 C4-uri cu motorizari superioare - deci chiar este o schimbare in bine!
Pai ar fi insemnat ca ma laud, Gabi![]()
Cu C2-ul...nu stiu ce sa spun, nu cred ca pot sta langa el...dar cu tine si Sorin, care aveti 2.0 HDI, pana pe la 80-90 km/h pot sa stau pe langa voi acum (inainte sigur nu as fi putut).
C2 nervos si cu frane si mai nervoase!vip3r_yo05 scrie:Zi si faptul ca la sfarsitul intalnirii, ai tinut piept cu brio atat la un C2 nervos si la alte 2 C4-uri cu motorizari superioare - deci chiar este o schimbare in bine!

Eu? Sa zicem ca am fost norocos ca banda din dreapta era liberaFlorinhot scrie:@Viper- Mai repede as spune ca sunt realist decat modest![]()
@sorinel0310 - Bai sa stii ca este nervos C2-ul, cat despre frane, tu trebuie sa stii cel mai bine

Ma refeream la capacul de la portbagaj, cel care te impiedica sa vezi din exterior ce este in portbagajnkrico scrie:Salut. Stiu ca este un subiect postat de ceva timp, dar sunt posesor mai nou cu o problema care se pare ca te-ai lovit si tu. Spui in postare : "Am schimbat placa de la portbagaj pentru ca a mea avea o ureche rupta si troncanea la gropi de ziceai ca se rupe masina. Odata cu schimbarea aceasteia si cu montarea tampoanelor acelea mici de la hayon (inca o data multumesc lui Horas) am scapat de zgomote caudate pe spate." - Despre ce placa te referi la portbagaj ? Am tot citit pe forum si am incercat toate trickurile si am aceleasi zgomote infernale la rulare peste denivelari.
Merci !