Motor zgomotos

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Scrie răspuns
fapta
Marca si model masina: citroen c4 1.6 hdi comfort line

Motor zgomotos

Mesaj de fapta »

Salut. <br />Doar ce mi-am cumpărat un C4 motor 1.6 hdi comfort line și am observat ca, la liber se aude un zgomot ciudat în partea distribuției. Am fost la mecanic cu ea și mi-a spus ca e posibil sa fie landul de la axele cu came ( cică ar avea doua). Acum în urma cercetării mele pe net :) multa lume spune ca trebuie schimbata distribuția (de care o sa ma ocup luni). <br />Voi ce părere aveți? Ați avut probleme de genul? <br />P. S. Am adus mașina tocmai din Franța. Personal am făcut cu ea 3500 de km, fără nici cea mai mica problema.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Re: Motor zgomotos

Mesaj de simply the lex »

Da, are doua axe cu came care sunt angrenate intre ele de un lant. Posibil sa faca ala zgomot, sau altceva, fara sa auzim exact, e greu sa ne dam seama aici pe forum.

Evident ca distributia se schimba, depinde si cati km are masina.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
fapta
Marca si model masina: citroen c4 1.6 hdi comfort line

Re: Motor zgomotos

Mesaj de fapta »

197000 de km. Zgomotul nu este constant, decât la liber se aude, atât. Latul ala, ar fi scump? Când cat m-ar ajunge?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”