Bye bye Enterprise, hello VTS Exclusive

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Scrie răspuns
C4lex

Bye bye Enterprise, hello VTS Exclusive

Mesaj de C4lex »

Salutare tuturor,

Dupa cum spune si titlul sunt la al doilea C4 Coupe :drive , cel dintai (prima masina personala) fiind in posesia mea pentru o durata de 5 ani.

Am ales sa-mi achizitionez tot C4 deoarece in decursul a 5 ani, am adunat destul de multe amintiri la volanul masinii :) . In plus, sunt obisnuit cu masina in sine (dimensiuni, garda la sol, pozitia de condus, greutate mai mare a usilor, volan cu comenzi fixe si claxon la baza acestuia, pozitia vitezometrului chiar si a turometrului) si mi-a placut foarte mult design-ul acesteia (spatele mai ales :D ).

Alte aspecte care au contribuit la luarea deciziei, sunt legate de costurile mici de intretinere. In afara de consumabile, am schimbat radiatorul de clima la prima cat si la a doua (se pare ca au o problema cu spatiul dintre ventilator si radiator, se aduna foarte multe frunze, mizerie, etc. si ajung sa corodeze exact in spatele ventilatorului), o bieleta dreapta + cap de bara, o tentativa de schimbat discuri spate esuata(nu am luat discurile care trebuie).

Totodata, motorul de 1.6 HDi mi se pare destul de fiabil, economic, nu foarte zgomotos(pentru diesel,) iar impozitul este mic.

Acum voi face o descriere a celui de-al doilea C4 achizitionat:

1. Ca si motorizare, este un 1.6 HDi nascut la inceputul lui 2008, putere 109 cp, cutie manuala pilotata, ESP.
2. Ca si dotari avem:
- interior piele maron + piele neagra ( scaune, bancheta, cotiera si suportul unde se regasesc comenzile geamurilor din piele maron iar bordul cat si ornamentele in care se regaseste manerul usii din piele neagra cu cusatura maron
- navigatie RT4 (cred, cel putin asa reiese din informatiile dupa service.citroen.com) cu suport sim, mp3,comenzi vocale, jukebox, posibilitate de redare video prin AUX-ul din torpedou
- faruri xenon directionale, senzori de parcare cu afisaj pe display, oglinda interioara electrocroma, incalzire in scaune, jante Resolfsen 17"
- senzori lumina si ploaie, parbriz atermic, clima pe doua zone, oglinzi rabatabile electric, follow + leave me home, asistenta la urcare, parasolare cu lumina ambientala, lumini ambientale in usi (la baza acestora).

In continuare voi adauga cateva poze:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

P.S. Am invatat foarte multe lucruri din topic-urile citite aici pe forum in decursul celor 5-6 ani de cand sunt inregistrat, motiv pentru care am dorit sa contribui si eu cu ceva si o voi face in continuare cu cea mai mare placere. :applause pentru voi

O seara buna va doresc,
Alex
wolf
Numar Inmatriculare: DJ 10 WLF

Re: Bye bye Enterprise, hello VTS Exclusive

Mesaj de wolf »

Felicitari!
Cat fu distractia? :)
WOLF
viewtopic.php?f=19&t=7704&st=0&sk=t&sd=a&hilit=wolf" onclick="window.open(this.href);return false;

OPUSworkshop
viewtopic.php?f=95&t=6022&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.facebook.com/OPUSWorkshop" onclick="window.open(this.href);return false;

ImagineImagine
Norishor
Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
Numar Inmatriculare: NOR

Mesaj de Norishor »

Dlagutz, dlagutz! Dupa atatia ani, C4 I / II inca are multe de aratat si parca varsta nu-si spune cuvantul. Multi km fara pb. ! :ya
:idea: Diagnoza computerziata - Lexia/DiagBox: Activari/dezactivari optiuni (centuri, DRL, AUX, etc..) /Update soft ECU /Resetare auto-adaptivi /Programare cheie noua /Programare RD/RT CD/Mp3 /Diagnoza pre-achizitie auto
:idea: Reparatii diverse cheie telecomanda
:arrow: http://www.facebook.com/ClubCitroenC4
A.C.
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI

Mesaj de A.C. »

Foarte frumos! Felicitari pentru achizitie si drumuri bune! :hi
Bagheera
Marca si model masina: C4 VTS (2004)

Mesaj de Bagheera »

S-o conduci sănătos :!: arată criminal :drive
C4lex

Mesaj de C4lex »

Salutare,

Distractia a fost in jurul sumei de 5200 euro. A fost schimb plus diferenta din partea mea.

Multumesc foarte mult pentru urari :hi
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”