Dupa cum spune si titlul sunt la al doilea C4 Coupe
Am ales sa-mi achizitionez tot C4 deoarece in decursul a 5 ani, am adunat destul de multe amintiri la volanul masinii
Alte aspecte care au contribuit la luarea deciziei, sunt legate de costurile mici de intretinere. In afara de consumabile, am schimbat radiatorul de clima la prima cat si la a doua (se pare ca au o problema cu spatiul dintre ventilator si radiator, se aduna foarte multe frunze, mizerie, etc. si ajung sa corodeze exact in spatele ventilatorului), o bieleta dreapta + cap de bara, o tentativa de schimbat discuri spate esuata(nu am luat discurile care trebuie).
Totodata, motorul de 1.6 HDi mi se pare destul de fiabil, economic, nu foarte zgomotos(pentru diesel,) iar impozitul este mic.
Acum voi face o descriere a celui de-al doilea C4 achizitionat:
1. Ca si motorizare, este un 1.6 HDi nascut la inceputul lui 2008, putere 109 cp, cutie manuala pilotata, ESP.
2. Ca si dotari avem:
- interior piele maron + piele neagra ( scaune, bancheta, cotiera si suportul unde se regasesc comenzile geamurilor din piele maron iar bordul cat si ornamentele in care se regaseste manerul usii din piele neagra cu cusatura maron
- navigatie RT4 (cred, cel putin asa reiese din informatiile dupa service.citroen.com) cu suport sim, mp3,comenzi vocale, jukebox, posibilitate de redare video prin AUX-ul din torpedou
- faruri xenon directionale, senzori de parcare cu afisaj pe display, oglinda interioara electrocroma, incalzire in scaune, jante Resolfsen 17"
- senzori lumina si ploaie, parbriz atermic, clima pe doua zone, oglinzi rabatabile electric, follow + leave me home, asistenta la urcare, parasolare cu lumina ambientala, lumini ambientale in usi (la baza acestora).
In continuare voi adauga cateva poze:

P.S. Am invatat foarte multe lucruri din topic-urile citite aici pe forum in decursul celor 5-6 ani de cand sunt inregistrat, motiv pentru care am dorit sa contribui si eu cu ceva si o voi face in continuare cu cea mai mare placere.
O seara buna va doresc,
Alex