Dupa 5 ani au ajuns sa nu imi placa urmatoarele:
1) consumul, poate acum 5 ani mai era cum era, dar in ziua de astazi mi se pare al naibii de ineficient motorul de 1.6 benzina (TU54JP). Daca merg cu 140 deja am consum de Bucuresti...
2) faptul ca nu are treapta a VI-a
3) mi se pare puturoasa si nu imi inspira mare incredere la depasiri, etc. Trebuie sa ma rog de ea pe la 4000+ ture ca sa ma ia in considerare, iar nici atunci nu ma da pe spate cat consider ca ar trebui
4) avand deja 10 ani tind sa cred ca maine poate pica orice, dar poate sunt eu exagerat, cine stie...
5) interiorul are un miros neplacut, probabil din pricina varstei + pierdere de antigel pe mocheta din partea soferului, dar asta e una dintre chestiile pe care am ajuns sa nu le suport la ea
6) EXTREM DE PROST GANDITA la orice tine de chedere, atat la cele de pe usi, dar mai ales la cel de sub parbriz. Model mai prost si mai sensibil nu putea gandi nici un pusti de clasa a 3-a. Este problema modelului si rareori vad un c4 fara problema asta, iar faptul ca orice apa (adica toata apa) care se scuge pe parbriz ajunge in compartimentul motorului unde poate face o sumedenie de isprave...
7) faptul ca este coupe, dar asta doar in momentele in care trebuie sa urce/coboare cineva in spate. In orice alt moment o prefer coupe, iar versiunea cu 5 usi nu mi se pare la fel de reusita

suportul paharului (ca daca ai doua pahare ai pus-o)
9) clima automata pe 2 zone mi se pare ca uneori da rateuri
10) modul in care e gandit circuitul pentru reglarea pozitiei farurilor. Daca ti se arde beculetul de la scrumiera s-a dus naibii si reglarea farurilor
11) faptul ca multi au probleme cu pierderi de ulei la motor, problema cu care m-am "distrat" si eu
12) cum opresti AC/motorul te iau caldurile ca-n bucatarie vara...
Disclaimer: in mod uluitor, inca imi place si exista puncte forte, dar alea sunt pentru un alt topic... Iar multe chestii sunt sigur ca le-as gasi la absolut orice masina dupa atatia ani...