Buna! Am avut o problema cu pompa de apa la un C4 din 2010..am schimbat pompa impreuna cu distributia si termostatul
Acuma dupa un drum de Bucuresti surpriza..toata apa din vasul de expansiune a fost aruncata afara, dar nici unul din martorii de pe bord nu ma anunta ca era ceva defect. Temperatura o indica in parametrii, masina se comporta normal, dar apa nu mai era in borcan. Are cineva idee care ar putea fii problema? Multumesc.
Problema antigel
-
Cris1sz
- Marca si model masina: C4 1.6HDI
- Numar Inmatriculare: MM -- SCA
- Norishor
- Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
- Numar Inmatriculare: NOR
Re: Problema antigel
Vreun furtun spart ?
- DjAndr3w
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
- Numar Inmatriculare: IS 15 EOK
Posibil cand ti s-a schimbat pompa de apa s-a pierdut 500 ml de antigel iar acum cand sa refacut cursul de racire ti-a scazut din vas. Completeaza, iar apoi urmareste daca se mai pierde, daca tot scade ai pierderi pe la furtune, radiator sau chiar la garnitura pompei de apa, daca a fost facut intr-un service mai de cartier, si nu ti-au schimbat garnitura poate sa piarda si pe acolo 
-
cataneanu
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 HDi
Salutare, scuze daca intervin sau daca sunt off topic
, detin de 2 saptamani un c4 1.6 hdi 2007 si la fel, am o mica problema la antigel daca ii pot spune astfel, pierd pe undeva pe sub motor/spatele acestuia, mai exact mi se scurge pe scutul motorului. Intrebarea mea este : in zona respectiva exista sansa sa am vreun furtun/garnitura cu problema sau este ceva mai grav? Cateodata cand completez in vasul de expansiune, aud cum pica pe scut
are cineva vreo idee despre ce ar putea fi vorba mai exact? Multumesc 
- cisu
- Numar Inmatriculare: AG1.6HDI
-numai prin examinare vizuala iti rezolvi problema...poate e de la racordul caloriferului?!
- apa care iese ''pe undeva'' se poate prelinge si scurge la distanta de ''izvor''...
Asa ca: sus masina pe rampa, jos scutul si lanterna tata!
-daca era de la garnitura de chiulasa iti dadeai seama pana acum...
- apa care iese ''pe undeva'' se poate prelinge si scurge la distanta de ''izvor''...
Asa ca: sus masina pe rampa, jos scutul si lanterna tata!
-daca era de la garnitura de chiulasa iti dadeai seama pana acum...
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
( hmmm....)
-
cataneanu
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 HDi
Am inteles, doar ca sunt putin nerabdator pana o urc pe elevator
o sa postez cand rezolv problema, poate cu ocazia asta ajut pe altii. Multumesc si sanatate multa 
-
Cris1sz
- Marca si model masina: C4 1.6HDI
- Numar Inmatriculare: MM -- SCA
A fost urma de antigel in jurul vasului de antigel. Ma gandesc ca aruncat afara apa pe langa el.. La partea cu blindajul umed e posibil sa fie slabit furtunul ce merge de la vasul de expansiune la motor ( asa am patit eu).