Problema antigel

Probleme de orice natura, intalnite la C4
Scrie răspuns
Cris1sz
Marca si model masina: C4 1.6HDI
Numar Inmatriculare: MM -- SCA

Problema antigel

Mesaj de Cris1sz »

Buna! Am avut o problema cu pompa de apa la un C4 din 2010..am schimbat pompa impreuna cu distributia si termostatul
Acuma dupa un drum de Bucuresti surpriza..toata apa din vasul de expansiune a fost aruncata afara, dar nici unul din martorii de pe bord nu ma anunta ca era ceva defect. Temperatura o indica in parametrii, masina se comporta normal, dar apa nu mai era in borcan. Are cineva idee care ar putea fii problema? Multumesc.
Norishor
Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
Numar Inmatriculare: NOR

Re: Problema antigel

Mesaj de Norishor »

Vreun furtun spart ?
:idea: Diagnoza computerziata - Lexia/DiagBox: Activari/dezactivari optiuni (centuri, DRL, AUX, etc..) /Update soft ECU /Resetare auto-adaptivi /Programare cheie noua /Programare RD/RT CD/Mp3 /Diagnoza pre-achizitie auto
:idea: Reparatii diverse cheie telecomanda
:arrow: http://www.facebook.com/ClubCitroenC4
DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Mesaj de DjAndr3w »

Posibil cand ti s-a schimbat pompa de apa s-a pierdut 500 ml de antigel iar acum cand sa refacut cursul de racire ti-a scazut din vas. Completeaza, iar apoi urmareste daca se mai pierde, daca tot scade ai pierderi pe la furtune, radiator sau chiar la garnitura pompei de apa, daca a fost facut intr-un service mai de cartier, si nu ti-au schimbat garnitura poate sa piarda si pe acolo :hi
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
cataneanu
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 HDi

Mesaj de cataneanu »

Salutare, scuze daca intervin sau daca sunt off topic :), detin de 2 saptamani un c4 1.6 hdi 2007 si la fel, am o mica problema la antigel daca ii pot spune astfel, pierd pe undeva pe sub motor/spatele acestuia, mai exact mi se scurge pe scutul motorului. Intrebarea mea este : in zona respectiva exista sansa sa am vreun furtun/garnitura cu problema sau este ceva mai grav? Cateodata cand completez in vasul de expansiune, aud cum pica pe scut :) are cineva vreo idee despre ce ar putea fi vorba mai exact? Multumesc :)
cisu
Numar Inmatriculare: AG1.6HDI

Mesaj de cisu »

-numai prin examinare vizuala iti rezolvi problema...poate e de la racordul caloriferului?!
- apa care iese ''pe undeva'' se poate prelinge si scurge la distanta de ''izvor''...
Asa ca: sus masina pe rampa, jos scutul si lanterna tata!
-daca era de la garnitura de chiulasa iti dadeai seama pana acum...
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
cataneanu
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 HDi

Mesaj de cataneanu »

Am inteles, doar ca sunt putin nerabdator pana o urc pe elevator :D o sa postez cand rezolv problema, poate cu ocazia asta ajut pe altii. Multumesc si sanatate multa :hi
Cris1sz
Marca si model masina: C4 1.6HDI
Numar Inmatriculare: MM -- SCA

Mesaj de Cris1sz »

A fost urma de antigel in jurul vasului de antigel. Ma gandesc ca aruncat afara apa pe langa el.. La partea cu blindajul umed e posibil sa fie slabit furtunul ce merge de la vasul de expansiune la motor ( asa am patit eu).
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme C4”