Ce masina noua v-ati cumpara acum?
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Focus ST... 2.5T/225CP... unii scot 240CP din aspirate de doar 2 litri. Pacat ca in afara de motor masina aia e destul de ok... si la interior si la exterior.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
nero
- Robotizat
Eu sunt foarte curios ce puteti face cu atatia CP in Romanica. De la semafor nu prea e loc sa pleci prea tare, viteza mai mare de 180km/h n-ai unde sa prinzi, iar o depasire mai rapida pot sa fac si eu cu HDi-ul de 110cp. In schimb o masina mai nervoasa o sa cam usture la consum si la intretinere.
Am mers cu un 545i de 333cp, singura senzatie pe care am avut-o a fost de frustrare ca n-aveam unde sa folosesc herghelia.
Am mers cu un 545i de 333cp, singura senzatie pe care am avut-o a fost de frustrare ca n-aveam unde sa folosesc herghelia.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
- stevey
- Marca si model masina: C4 1.6i BLACK
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
New C5 e super
iar cu un motor HDI de 173 CP cred ca devine irezistibila pt.mine 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
mugurel
- Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.
pt k ne aflam la subiectul asta cu ce ne-am cumpara acum, nu ma pot abtine sa pun si eu intrebarea(legata de caii putere nefolosibili) urmatoare: lasand la o parte gusturile de nediscutat, de ce este asa o euforie generala cand se vede un Audi?
mie chiar nu imi exprima nimic deosebit! Iar A5-ul mi se pare complet nereusit ca proportii in comparatie cu un M3 sau DB9! nu reprezinta decat un A6 in care nu ai loc pentru ca cele 2 usi mai mult incurca decat sa ii dea forma de coupe!
maamaa cred ca acum o sa-mi sariti in cap, dar cred ca la o cafea, asa cum suntem acum, merge o polemica, si de fapt abia asteptam!
spor la scris si poate dezbatem maine cu pistoalele in mana
mie chiar nu imi exprima nimic deosebit! Iar A5-ul mi se pare complet nereusit ca proportii in comparatie cu un M3 sau DB9! nu reprezinta decat un A6 in care nu ai loc pentru ca cele 2 usi mai mult incurca decat sa ii dea forma de coupe!
maamaa cred ca acum o sa-mi sariti in cap, dar cred ca la o cafea, asa cum suntem acum, merge o polemica, si de fapt abia asteptam!
spor la scris si poate dezbatem maine cu pistoalele in mana
-
Arise
mugurel, probabil chestiune strict de gusturi.
Intre nemti, mereu am apreciat "sa zicem" BMW. Audi-urile mi s-au parut toate urate cu spume.
Dar... de cand cu noile seria 3 si 5, BMW arata ca naigba.
Iar cu noile A3,A4,A5,A6 AUDI arata al dracu de bine.
Comparativ, stopurile de pe spate ale celor 2 rivali arata mult mai bine la Audi decat la BMW.
Imi plac modele vechi de BMW si modelele noi de Audi.
Eu nu ma includ in euforia generala a lui Audi. Dar pur si simplu, designul la A5 mi se pare f. reusit. Are faruri + stopuri + linia generala unice.
Intre nemti, mereu am apreciat "sa zicem" BMW. Audi-urile mi s-au parut toate urate cu spume.
Dar... de cand cu noile seria 3 si 5, BMW arata ca naigba.
Iar cu noile A3,A4,A5,A6 AUDI arata al dracu de bine.
Comparativ, stopurile de pe spate ale celor 2 rivali arata mult mai bine la Audi decat la BMW.
Imi plac modele vechi de BMW si modelele noi de Audi.
Eu nu ma includ in euforia generala a lui Audi. Dar pur si simplu, designul la A5 mi se pare f. reusit. Are faruri + stopuri + linia generala unice.
-
mituc
Sincer de la audi nu imi incinta ochiul decit R8. Si viitorul A1.
-
nero
- Robotizat
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Nici pe mine nu ma incantau pana cand am mers cu aproape toate modele. (mai putin A2, S8, R8)mituc scrie:Sincer de la audi nu imi incinta ochiul decit R8. Si viitorul A1.
As lua oricand un A4 2.0TFSI Quattro(asta e mai aproape de adevar)
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
mituc
Aia e o turbare de motor, si transmisia e de asemenea ok. Problema e ca masina aia arata aiurea si din afara si din interior. Iar mie, indiferent citi cai are masina, imi place sa masimt bine in ea si cind stau, nu numai cind o conduc. Ca daca ar fi vorba numai de condus ar fi mult mai multe.
+ca audi isi iau in general manelistii sau alte natii de gainari care se opresc in mijlocul intersectiei cu avariile puse ca sa isi consulte agenda telefonic sau sa citeasca un sms, scapa-s-ar pe ei la semafor!
+ca audi isi iau in general manelistii sau alte natii de gainari care se opresc in mijlocul intersectiei cu avariile puse ca sa isi consulte agenda telefonic sau sa citeasca un sms, scapa-s-ar pe ei la semafor!
Ultima oară modificat Vin Noi 23, 2007 5:38 pm de către mituc, modificat 1 dată în total.
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Evident ca totul se reduce la gusturi
si de aici pleaca si ideea topicului.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013

- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
chiar daca e veche si cu volanul pe dreapta .. sincer
mi as lua un TVR Griffith .... ceva exotic
aa
si scump se pare
mi as lua un TVR Griffith .... ceva exotic
aa
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
-
cipsone