Buna ziua sunt proaspăt posesor de Citroen c4 Grand picasso 2.0 hdi cu cutie robotizata.Masina a fost cumpărată din Bucuresti de la o firma de avocatura cu 166.000 km ,prețul a fost unul corect zic eu 3500 euro plus ca trebuie sa plătesc taxa de înscriere .Masinuta arată binișor la interior cu câteva cojituri pe mânere si in pic pe consola.Masina a fost cumpărată de nou de firma de avocatura din Bucuresti înmănușate 2007 si au avut toate actele cu reviziile pe unde au fost făcute o parte la Citroen o parte pe la alte service-ri.Am fost cu ea la norishor unde a facut o diagnoza si mi-a zis ca este ok ca sunt câteva probleme dar care se pot rezolva.
Acum maimuța avea furtunul de intercooler crăpat si l-am schimbat dar masinuta tot mai scapă aer pe undeva ,mecanicul a zis ca scapă pe undeva pe la galeria de admisie si ca miercuri va umbla calumea pe acolo sa vadă ce are.
Acum ar mai fi o problema la panoul de comanda din USA șoferului geamurile nu ma mai asculta ,se închid aiurea sau nu mai coboară cum trebuie dar doar cand incerc sa le deschid sau închid de pe comenzile de la USA șoferului .
Imi puteti da va rog câteva sfaturi cum sa scot panoul de comanda de pe USA șoferului sa le curat .Am dat cu sprai de contact dar fara nici un efect.
Iar de la faptul ca masina pierde aer pe la galeria de admisie (asa a spus mecanicul) masina trage foarte greu parca nu ar avea turbo.Si cand apăs pe furtunul de intrecooler si cineva apasă pe accelerației nu simt ca si cum furtunul ar avea o mică rezistența cand il strâng.
Va rog frumos sa ma ajutați cu sfaturi.Va multumesc.
Proaspat posesor de Citroen c4 G Picasso cu ceva probl
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
-
Burtochio
- Marca si model masina: Citroen Grand Picasso 2.0 hdi
-
digo
Re: Proaspat posesor de Citroen c4 G Picasso cu ceva probl
Ca sa nu zgarii panoul incearca cu un card introdus intre comanda si panoul suport. Daca se scoate prima data e un pic mai dificil. Cardul se introduce in partea de jos a comenzii. Ulterior comanda se poate desface, curata si unge la partea cu oglinzile.
Dar nu cred ca este problema de la praf sau mizerie in comanda. Practic nu are cum sa ajunga pe contacte. Parerea mea e ca plasticele au coeficienti de dilatare diferiti si nu permit actionarea corecta a comenzilor.
Eu am cumparat comanda noua si simptomele de functionare incorecta au ramas.
Sa folosesti autobusul sanatos si multi kilometrii.
Dan
Dar nu cred ca este problema de la praf sau mizerie in comanda. Practic nu are cum sa ajunga pe contacte. Parerea mea e ca plasticele au coeficienti de dilatare diferiti si nu permit actionarea corecta a comenzilor.
Eu am cumparat comanda noua si simptomele de functionare incorecta au ramas.
Sa folosesti autobusul sanatos si multi kilometrii.
Dan
-
Burtochio
Mulțumesc frumos pentru urări ,am sa încerc mâine sa o desfac.Daca cumva nu reușesc sa fac mare brânza si decid sa cumpăr una noua este posibil sa îmi facă aceleași probleme ca cea veche?
-
digo
La mine, desi am crezut ca noua comanda va rezolva problemele, nu s-a intamplat asa.
Merge ceva mai bine, dar nu corect. La frig nu sunt probleme asa mari, insa cand am intrebat si eu, era cineva, care spunea, ca la el la temperaturi ridicate se manifesta problema.
Si la mine geamurile de pe dreapta functioneaza corect, de la comanda usii spate stanga, la fel corect, si din cheie corect.
Parerea mea e ca nu se actioneaza bine pe contactele din comanda. Incearca cu curatarea comenzii, dar sa ai o vaselina de contacte cumparata sa nu stai cu usa deschisa. La cei cu piese electronice gasesti asa ceva. Am mai citit ca un coleg de forum a schimbat la un C4 contactele cu ceva butonase de cheie si mergea perfect, insa mi s-a spus ca nu merita osteneala. Acum ... .
Oricum, eu m-am obisnuit, actionez de 2-3 ori sus/jos si merge. Mai rau a fost cand am intrat intr-o zona uda cu geamul sofer deschis, o masina venea din contrasens si eu nu puteam inchide geamul. Urmarea a fost o spalare pe partea stanga, dar cu apa curata.
Dan
Merge ceva mai bine, dar nu corect. La frig nu sunt probleme asa mari, insa cand am intrebat si eu, era cineva, care spunea, ca la el la temperaturi ridicate se manifesta problema.
Si la mine geamurile de pe dreapta functioneaza corect, de la comanda usii spate stanga, la fel corect, si din cheie corect.
Parerea mea e ca nu se actioneaza bine pe contactele din comanda. Incearca cu curatarea comenzii, dar sa ai o vaselina de contacte cumparata sa nu stai cu usa deschisa. La cei cu piese electronice gasesti asa ceva. Am mai citit ca un coleg de forum a schimbat la un C4 contactele cu ceva butonase de cheie si mergea perfect, insa mi s-a spus ca nu merita osteneala. Acum ... .
Oricum, eu m-am obisnuit, actionez de 2-3 ori sus/jos si merge. Mai rau a fost cand am intrat intr-o zona uda cu geamul sofer deschis, o masina venea din contrasens si eu nu puteam inchide geamul. Urmarea a fost o spalare pe partea stanga, dar cu apa curata.
Dan
-
Burtochio
Pana la urma geamuri au început sa asculte mai puțin cel care este in spatele la șofer,merge uneori dar uneori nu vrea sa asculte de loc.Acum am ajuns ieri c masina la mecanic si a desfăcut tot intercooler furtuna țeava de plastic de la turbo etc.Se pare ca turbina nu funcționează corespunzător si de aceea masinuta își iar greu viteza si este foarte înceată.Sper sa nu fie turbo si daca este turbo aveti ideie cat costa una nou si daca este mai bine sa o iau noua sau sa o reconditionez pe cea veche.
Astept sfaturi ,va multumesc.Am sa pun poze cu ea dupa ce iese de la mecanic.
Astept sfaturi ,va multumesc.Am sa pun poze cu ea dupa ce iese de la mecanic.