De cateva saptamani am un scartait (foarte stresant, si foarte ascutit) care vine de sub masina in momentul in care accelerez mai puternic sau nu schimb treapta foarte eficient si zgaltai masina. Am sesizat de asemenea ca daca merg 30-40 minute se estompeaza cat de cat, peste 1 ora dispare de tot. Am fost cu ea in service, s-au uitat pe sub ea nu au vazut nimic suspect, nu au reusit sa reproduca sunetul (norocul meu), au tras de toate cu o ranga si nimic..Baiatul de la service mi-a spus ca ar fi putut sa fie balansul insa pare a fi in stare perfecta, iar la un alt service banuiau ca ar putea fi un scartait de la evacuare. V-ati lovit de asa ceva ? Ma scoate din minti scartaitul asta
Scartait suspect de sub masina
-
nkrico
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe, 1.6i
- Numar Inmatriculare: PH-21-MNG
Scartait suspect de sub masina
Salut,
De cateva saptamani am un scartait (foarte stresant, si foarte ascutit) care vine de sub masina in momentul in care accelerez mai puternic sau nu schimb treapta foarte eficient si zgaltai masina. Am sesizat de asemenea ca daca merg 30-40 minute se estompeaza cat de cat, peste 1 ora dispare de tot. Am fost cu ea in service, s-au uitat pe sub ea nu au vazut nimic suspect, nu au reusit sa reproduca sunetul (norocul meu), au tras de toate cu o ranga si nimic..Baiatul de la service mi-a spus ca ar fi putut sa fie balansul insa pare a fi in stare perfecta, iar la un alt service banuiau ca ar putea fi un scartait de la evacuare. V-ati lovit de asa ceva ? Ma scoate din minti scartaitul asta
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Re: Scartait suspect de sub masina
Daca ai fi folosit functia "search" ai fi gasit raspunsul.
Este vb de kitul conic de la evacuare, leaga galeria de evacuare de restul esapamentului. Se gaseste la reprezentanta, pret accesibil.
Spor !
Este vb de kitul conic de la evacuare, leaga galeria de evacuare de restul esapamentului. Se gaseste la reprezentanta, pret accesibil.
Spor !
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
-
nkrico
Merci de raspuns, am folosit si functia de search, doar ca am gasit mai multe pareri si probleme descrise putin diferit fata de ce am intampinat eu. Intrand mai in amanunt se pare ca da, este ce ai spus si tu. Merci !
- Norishor
- Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
- Numar Inmatriculare: NOR
Am un kit de care zice lex, original, nou nout (nemotant) ca n-am mai apucat, pt. ca am schimbat toata evacuarea la C2-ul meu (e aceeasi piesa ca la c4 benzina) Daca ajungi la concluzia ca de la acela este, fac pret bun (costa 58.26 + TVA la reprezentanta). Il dau cu 50 

-
nkrico
Din pacate acum am vazut ce ai scris si joi seara am fost la Neortic in pipera si am comandat piesa si e programata pentru miercuri la reparatie..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
coldwish
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i, 16V
Salut. Daca zici ca e aceeasi piesa, o vreau eu 
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk