Angel Eyes/Becuri Extremevision, Bluevision,Cool Blue etc
- muntos
- Numar Inmatriculare: B-333-VTS
Ce mufe trebuiesc inversate, eu am vazut ca farul cel nou are o mufa mare (care ma astept sa intre intr-un bloc asemanator) si vreo 2-3 fire care nu stiu ce se face cu ele.
Maine ma duc in service, nu cred ca stiu nici cei de acolo asa ca orice informatie e binevenita.
Maine ma duc in service, nu cred ca stiu nici cei de acolo asa ca orice informatie e binevenita.
C4 1.6i 16v 110CP berlina...restul e istorie
B-333-VTS
B-333-VTS
- coolman_kk
- muntos
-
AngelEyes
in mufa se gasesc mai multi papuci ... la mine la c3 asa sunt la faruri firele alea le poti lasa si nelegate la mine au rol pt a aprinde 3 leguri pe fiecare far ca un fel de spranceana dar poti renunta la ele oricum vezi in service la montarea lor stai langa ei sa ti le puna bine ca la imbinare cu caroseria sunt unele probleme ram ceva mici spatii si trebuie reglate foarte bine si la reglarea lor ca nu cred ca au electrica se regleaza greu din suruburi si spatiul de acces e destul de mic
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Firele alea 4 sunt 2 negre si 2 rosii... Le unesti rosu cu rosu, negru cu negru si le legi la becul de la pozitie, in speta eu o sa tai firu de la pozitie si o sa folosesc banda izolir
.. Ca sa le unesc sa se aprinda cerculetzele 
Problema imensa este ca nu iti dai seama care e plus si care e minus, caci fracezii astia bezmetici nu au si ei rosu, negru... Ambele fire sunt verzulii asa, una cu o dunga alba parca si una albastra!
Maine dimineata Mircea - ala cu litere chinezesti pe ea - se duce la ATS sa ii faca legaturile si montaju' - adica are pile!
Eu sunt pila lui, si el imi va spune ce fire trebuie sa unim... Eu cred ca fac montajul maine la intalnire! Imi aduc paturica, ma bag pe sub masina, dau bara jos, dau farurile jos, le montez pe cele noi, fac legatura si.. Voila, va arat si voua!
Problema imensa este ca nu iti dai seama care e plus si care e minus, caci fracezii astia bezmetici nu au si ei rosu, negru... Ambele fire sunt verzulii asa, una cu o dunga alba parca si una albastra!
Maine dimineata Mircea - ala cu litere chinezesti pe ea - se duce la ATS sa ii faca legaturile si montaju' - adica are pile!
Eu sunt pila lui, si el imi va spune ce fire trebuie sa unim... Eu cred ca fac montajul maine la intalnire! Imi aduc paturica, ma bag pe sub masina, dau bara jos, dau farurile jos, le montez pe cele noi, fac legatura si.. Voila, va arat si voua!
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Te rog sa iei o masina din fabrica cu xenon si te rog sa iei una, cum vrei tu, aftermarket sa vezi diferenta de culoare, intensitate etc... Este COLOSALA diferenta!Shadow scrie:Eu nu sunt de acord cu tine deloc si nu pt ca aveam eu HID pe C4, ci pt ca pur si simplu nu ai dreptate.Adrian scrie:Care e faza frate cu H1 astea si H7 ... Eu nu va inteleg cu 'xenoanele' aftermarket! Se vede de la o posta ca sunt facaturi si este diferenta colosala intr-o masina care vine din fabrica cu asa ceva - ma refer la claritatea luminii - si una care are montat un bec 'xenon' ...
Mi se pare cea mai nesabuita chestie sa iti pui asa ceva pe masina. E o chestie de kitch pana la urma! Si va rog sa nu va suparati pe mine, dar asta e parerea mea!
Parca pe farurile cu angel eyes ar mai merge pus, dar pe cele stock, fara lupa, fara spalator, e super aiurea!
Explica-mi si mie, eu acum pe Type-R nu am lupa si cu toate astea am xenon din fabrica...este kitch???
Sau e mai kitch sa ai angel-eyes alb-neon si lumina aia de kko galbena de la halogen.
Daca eu imi pun acum pe Type-R bec xenon (doar becul nu HID, ca nu ar avea rost) de 6000K ce o sa se intample??? O sa fie kitch doar pt ca nu am lupa???
Iti garantez ca daca imi arati 1000 de masini cu xenon, halogen, ce vrei tu, eu iti arat cu usurinta care este asa din fabrica si care este facatura!
Ideea e ca nu da bine sa iti pui asa ceva.. Si in plus, eu vad foarte bine sa merg cu luminile ei, din fabrica! I don't get the picture!
-
AngelEyes
ai 4 suruburi in spate la far? daca da trebuie sa invarti mult si bine dar pe ala de reglare se vede oricum se modifica greu strangi mult la eleAdrian scrie:Dar reglarea la lumina, mai sus- mai jos cum se face? Ca am vazut ca modificam si nu se intampla nimic cu lupa, adica nu isi modifica raza unde bate!
- muntos
Prietenul nostru bulgar ne-a luat-o inainte si le-a montat deja. Atasez una din pozele postate pe c4atreros.es, mi se pare de mare efect

Restul la http://www.c4atreros.es/foro/viewtopic. ... 069#239069

Restul la http://www.c4atreros.es/foro/viewtopic. ... 069#239069
C4 1.6i 16v 110CP berlina...restul e istorie
B-333-VTS
B-333-VTS
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Sa stii ca erau 4 suruburi acoperite cu un capacel de plastic fiecare.. Sa stii ca asa se regleaza ... WTF!AngelEyes scrie:ai 4 suruburi in spate la far? daca da trebuie sa invarti mult si bine dar pe ala de reglare se vede oricum se modifica greu strangi mult la eleAdrian scrie:Dar reglarea la lumina, mai sus- mai jos cum se face? Ca am vazut ca modificam si nu se intampla nimic cu lupa, adica nu isi modifica raza unde bate!
-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
pai daca eu l-am intrebat si omul mi-a spus ca se pot regla din interiorAngelEyes scrie:cum sa reglezi din interior ,are suruburile alea inafara oricum dispare reglajul electric nu are nimeni poza cu spatele farului ?
si cu mufa mii se pare o mufa destul de proasta calitativ comparativ cu pretul farurilor
eu : "you still can adjust the headlights from inside?"
coolman: "Yes headlight is adjustemed inside..."