inca un c4..

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Scrie răspuns
moldova
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 coupe
Numar Inmatriculare: IF 88 MLD

inca un c4..

Mesaj de moldova »

salutari si bine v-am gasit! :hi

De o saptamana sunt si eu proprietar de c4 coupe 2005, deocamdata stiu foarte putine despre masina dar citesc forumul si in curand sper sa fiu cat de cat la zi.
Are 78k km si cateva problemute minore dar le cam spala plafonul panoramic :ya . De fapt asta m-a fermecat la masina si m-a determinat sa o achizitionez in ciuda defectelor care pana acum ar fi:
- problema deschidere portbagaj - clapeta nu se apasa - rog un moderator sa imi dea parola pentru topic
- abs+esp fault - habar n-am de unde sa o apuc pe asta dar nu ma grabesc
- cateodata trebuie ajutat geamul din portiera soferului sa se ridice..dar se intampla cam odata din 20 de incercari
- or mai fi si altele pe care nu le-am descoperit, dar ma astept sa mai gasesc tinand cont ca masina a fost nemiscata cam 2 ani.

Am o singura poza pana acum dar o sa mai fac dupa ce o curat :shock:
Imagine

sa auzim de bine!
costin07
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 HDI, 92cp

Re: inca un c4..

Mesaj de costin07 »

Multi km inainte, sa rezolvi problemele pe care le stii si sa n-apara altele :-).
moldova

Mesaj de moldova »

Multumesc costin! Sa te auda Cristos si tie la fel :)
Ca sa mai completez, am uitat sa mentionez ca e 1.6 16v
Silviu Mustata

Mesaj de Silviu Mustata »

Bine ai venit printre noi! Să o stăpânești sănătos și mulți km fără probleme. :drive :ya
Fost posesor Citroen C4 1.6 SX Vti 122 CP Pack Confort+Siguranta
moldova

Mesaj de moldova »

primul mic hop deja trecut. reparatia la portbagaj a durat sub 5 min si a costat jumatate de arc de la un pix :ok
daca asa sunt toate pe la voi pe aci s-ar putea sa tin multa vreme batranica =P~

oare un bec de pozitie se schimba tot asa usor?
mecaboy
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 i

Mesaj de mecaboy »

Salut.
Sa stapanesti sanatos masina si fara incidente. Becul de pozitie se schimba foarte usor, rasucesti mufa cu tot cu soclu ( nu mai stiu in ce directie :ok ) si scoti afata soclul. Dupa ce mi-am cumparat masina, toate becurile mele erau afumate de batranete asa ce le-am schimbat, m-ai putin cele de ceata.
moldova

Mesaj de moldova »

salutari confrati iubitori de frantuzoaice!

revin cu mini jurnal de bord si mica problema

Plusuri:
citronelu a implinit 84k km dupa 9 uni de utilizare si am fost nevoit sa schimb doar:
-reparatie abs+esp fault. Iarna, ninsoare sanatoasa, pe drumul intre Cheia si Babarunca. Am scapat masina cu rotile din dreapta in mic sant, lene pasagerilor sa coboare intru impins, virat maxim stanga si accelerat maxim. A mers inainte vreo 10m dar la un momentdat a "prins" ceva aderenta si a revenit pe drum. Probabil s-a curatat ceva, dar de atunci n-am mai avut error abs+esp. Cost 0ron + priceles, well done citronel!
-anvelope Hankook Ventus Prime3 - 970 ron cu valve si echilibrat
-capete de bara+bielete directie (vibratii puternice in viraj dreapta intre 45-65kmh) - 400ron cu montaj
-surbubri scut plastic fata - 0ron merge si sarma

Minusuri:
-problema tehnica?..in modul cruse control cand incerc sa scad viteza chiar si incet, cu apasari scurte primesc error "SERVICE"
-e murdara rau, are 8 luni de la ultima spalare
-probabil e aproape revizia

cam atat.
borduri mici!
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”