Angel Eyes/Becuri Extremevision, Bluevision,Cool Blue etc
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Care e faza frate cu H1 astea si H7 ... Eu nu va inteleg cu 'xenoanele' aftermarket! Se vede de la o posta ca sunt facaturi si este diferenta colosala intr-o masina care vine din fabrica cu asa ceva - ma refer la claritatea luminii - si una care are montat un bec 'xenon' ...
Mi se pare cea mai nesabuita chestie sa iti pui asa ceva pe masina. E o chestie de kitch pana la urma! Si va rog sa nu va suparati pe mine, dar asta e parerea mea!
Parca pe farurile cu angel eyes ar mai merge pus, dar pe cele stock, fara lupa, fara spalator, e super aiurea!
Mi se pare cea mai nesabuita chestie sa iti pui asa ceva pe masina. E o chestie de kitch pana la urma! Si va rog sa nu va suparati pe mine, dar asta e parerea mea!
Parca pe farurile cu angel eyes ar mai merge pus, dar pe cele stock, fara lupa, fara spalator, e super aiurea!
-
AngelEyes
poti pune si poti schimba si inelele cu unele pe neon alb purmuntos scrie:Care se pricepe la spaniola intrati si voi va rog pe http://www.c4atreros.es/foro/viewtopic. ... &start=525 si explicati-mi si mie daca pot pune sau nu Xenon pe aceste faruri, eu nu inteleg nimic din ce spun oamenii astia acolo
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Motivul pentru care mi le-am schimbat eu pe cele stock era ca uneori pur si simplu nu vedeam ca lumea cu ele. Cu cele xenon se vede mai bine fara sa le reglez a la logan style sa orbesc lumea.Adrian scrie:Mi se pare cea mai nesabuita chestie sa iti pui asa ceva pe masina. E o chestie de kitch pana la urma! Si va rog sa nu va suparati pe mine, dar asta e parerea mea!
Probabil solutia ar fi fost sa pun niste halogene mai sanatoase.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- coolman_kk
- coolman_kk
- muntos
- Numar Inmatriculare: B-333-VTS
De unde esti asa sigur ca se pot pune, baietii din Spania spun ca nu se prea poate fara ceva modificari in prealabil.AngelEyes scrie:poti pune si poti schimba si inelele cu unele pe neon alb purmuntos scrie:Care se pricepe la spaniola intrati si voi va rog pe http://www.c4atreros.es/foro/viewtopic. ... &start=525 si explicati-mi si mie daca pot pune sau nu Xenon pe aceste faruri, eu nu inteleg nimic din ce spun oamenii astia acolo
C4 1.6i 16v 110CP berlina...restul e istorie
B-333-VTS
B-333-VTS
-
AngelEyes
pe zi sunt galbene au leduri asteaAdrian scrie:Pai nu sunt albe inelele? In poze asa erau!
noaptea se vad alb dar nu albu ala adevarat vezi la mine la avatar unele asemanatoare cu cele de c4
astea pe zi nici nu se vad
si de schimbat se schimba mai dificil e sa dai geamu jos si sa il lipesti la loc cu silicon dar o firma specializata te poate ajuta.
sa pui si tu poze sunt curios daca intra la fix ca cele stock sau raman spatii
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Eu nu sunt de acord cu tine deloc si nu pt ca aveam eu HID pe C4, ci pt ca pur si simplu nu ai dreptate.Adrian scrie:Care e faza frate cu H1 astea si H7 ... Eu nu va inteleg cu 'xenoanele' aftermarket! Se vede de la o posta ca sunt facaturi si este diferenta colosala intr-o masina care vine din fabrica cu asa ceva - ma refer la claritatea luminii - si una care are montat un bec 'xenon' ...
Explica-mi si mie, eu acum pe Type-R nu am lupa si cu toate astea am xenon din fabrica...este kitch???
Sau e mai kitch sa ai angel-eyes alb-neon si lumina aia de kko galbena de la halogen.
Daca eu imi pun acum pe Type-R bec xenon (doar becul nu HID, ca nu ar avea rost) de 6000K ce o sa se intample??? O sa fie kitch doar pt ca nu am lupa???
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- ace117
- WRC
Si daca mai punem la socoteala ca vezi infinit mai bine
Total de acord cu Shadow !
Vad o multime de Logan-uri "tunate" cu angel-eyes.
Inseamna ca-i kitch??!!
Ca daca luam asa , este un accesoriu tipic BMW care nu are ce cauta nici pe Logan si nici pe C4!!!
Nu??!!
Dar arata bine, asa cum si HID arata bine si in plus mai are o latura pozitiva deloc de neglijat!
Total de acord cu Shadow !
Vad o multime de Logan-uri "tunate" cu angel-eyes.
Inseamna ca-i kitch??!!
Ca daca luam asa , este un accesoriu tipic BMW care nu are ce cauta nici pe Logan si nici pe C4!!!
Nu??!!
Dar arata bine, asa cum si HID arata bine si in plus mai are o latura pozitiva deloc de neglijat!
Ultima oară modificat Vin Noi 23, 2007 11:20 am de către ace117, modificat 1 dată în total.
SEAT LEON FR "STEALTH KNIGHT"- 2.0 TDI - POWERED BY RaBaNne - 220 CP / 450 NM soon STAGE 2: 250 CP / 500 NM!
DESIGN BY ONO TUNING

http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
DESIGN BY ONO TUNING

http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
- muntos
- Numar Inmatriculare: B-333-VTS