Vaca cu 6 viteze

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Scrie răspuns
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Re: Vaca cu 6 viteze

Mesaj de catalin4u24 »

De admirat dedicatia si pasiunea. La urma urmei e normal sa o consideri cea mai buna masina dupa cat ai investit in ea, si nu ma refer numai la bani. Bineinteles, cea mai buna masina pentru tine.
Eu daca as fi tu, in loc sa bag atatia bani intr-o masina care are limitele ei (ca oricare alta mai mult sau mai putin, desigur), as plati rata la un nou Ford Focus RS :twisted: Are si drift mode :)

Am vazut o remarca la tine care mi-a dat de gandit, un sentiment care desi il simteam prezent, stiam ca este, dar refuzam sa-l constientizez.
E mult de vorbit aici:
mituc scrie: Pot spune ca din 2010 incoace mi-am luat masina noua in fiecare an. insa nu e orice trotineta plictisitoare care arata si se simte bine doar cind sta, mai artificiala si mai artificiala de la an la an. Chiar daca atunci cind am inceput modificarile in 2010 multe dintre ele au fost rateuri, mai mari sau mai mici, acum totul se apropie de perfectiune.
Ca si tine pot spune acelasi lucru, doar ca eu de cand ma stiu mi-am luat o alta masina(sau mai multe) in fiecare an :lol:
Ca si tine am avut suisuri si coborasuri, dar singura masina care nu doar arata bine, se si simtea bine a fost 120d. Asta cat timp a functionat ok. Ca am schimbat 2 turbine si multe altele este alta problema. Ca a fost un "money pit" este clar.
Unde vreau sa ajung... nu stiu daca ai inteles ceva pana acum ca si eu daca citesc nici eu nu prea inteleg dar o las asa, ca n-o fi singura postare aiurea de pe forum, nici macar de pe topicul tau :)) Deci. Am acest feeling, un nerv care zace si nu-l pot satisface sub nici o forma, e nevoia de viteza. Momentan nu am cu ce sa-l satisfac, dar imi promit ca dupa ce vand Audi, care by the way este o masina corecta, pt ceea ce este, o sa-mi iau un hothatch. Asta daca nu revin la vechea mea pasiune, cea care iti face adrenalina sa-ti circule in vene pana te apuca tremuratul, cea care atunci cand te dai pe serpentine si cand auzi motorul e ca un orgasm care nu se opreste decat cand tragi pe dreapta, iar dupa ce ai tras pe dreapta tremuri de placere. Vorbesc bineinteles de o motocicleta supersport :lol:
Imi pare rau ca am intrat pe topicul tau sa vorbesc despre mine, dar simteam ca numai tu ma poti intelege :)
Bafta :hi
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Te inteleg perfect. Sau, ma rog, cel putin in parte, pentru ca eu nu-s motociclist.

Dar banuiesc ca atunci cind, ca si motociclist, mergi pe soseaua ta preferata si viteze precum 250 sint lasate mult in urma iar la capatul scurtei si incitantei calatorii esti cu pupilele dilatate, corpul tremurind de la valul de adrenalina si de la mixul generos de sentimente precum frica, exaltare, satisfactie, dorinta de mai mult, etc, te opresti putin si zici "inca odata!!!" intelegi cam unde-s eu acum.

Eu desi sint pe 4 roti + airbag "instrumentul" pe care-l "calaresc" este cit se poate de animalic, temperamental, nu neaparat docil, si prin modul cum aceasta masina a fost modificata sint cit se poate de aproape de elemente, de asfalt, de aerul care trece pe linga oglinzi, si de orizont in acelasi timp.

Multa lume nu intelege de ce, pentru ce sau vreun scop in sine. Multa lume nu poate concepe ca aceste lucruri au depasit de mult timp stadiul de vanitate sau de competitie cu altii. Multa lume nu intelege placerea de a fi speriat la volan de masina sau motocicleta pe care o conduci. Si e de inteles, pentru ca e necesara o doza destul de mare de nebunie.
In plus orice individ are nevoie de un hobby. Lucrul 8-10-14 ore pe zi fara un strop de culoare va rezulta iremediabil intr-o viata monotona si de ckt pe care eu o refuz. Asa ca fac lucruri care ma fac sa ma simt ca-s viu. Pe toate planurile.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
mituc

Mesaj de mituc »

190k km cu vaca!
In ultima luna am facut cam 2500km, daca o tin in ritmul asta (de 1800-2000km/luna) probabil prin august/septembrie ajungem la 200k.

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

mituc scrie: Dar banuiesc ca atunci cind, ca si motociclist, mergi pe soseaua ta preferata si viteze precum 250 sint lasate mult in urma iar la capatul scurtei si incitantei calatorii esti cu pupilele dilatate, corpul tremurind de la valul de adrenalina si de la mixul generos de sentimente precum frica, exaltare, satisfactie, dorinta de mai mult, etc, te opresti putin si zici "inca odata!!!" intelegi cam unde-s eu acum.
Da! Exact de asta mi-e dor... daca tu esti aici, esti un fericit.
mituc scrie:Eu desi sint pe 4 roti + airbag "instrumentul" pe care-l "calaresc" este cit se poate de animalic, temperamental, nu neaparat docil, si prin modul cum aceasta masina a fost modificata sint cit se poate de aproape de elemente, de asfalt, de aerul care trece pe linga oglinzi, si de orizont in acelasi timp.
Inteleg de unde vi, airbag si o cutie in care esti cat de cat protejat, desi de la o anumita viteza nici alea nu-s mai sunt de folos. Probabil tocmai asta m-a tinut pe loc, frica. Mai ales, cu cat te maturizezi, (pt ca noi barbatii ne maturizam, nu imbatranim :) ), cu atat iti vine sa te abtii de la placerile nebunesti, mai ales cand ai copil, familie...

Sentimentul ala cand esti una cu masinaria, un singur element... perfect.
mituc

Mesaj de mituc »

191k km cu vaca, sarbatoriti in zori de zi corespunzator. Din nefericire am prins ud intre tg frumos si casa de apa, dar n-a fost foarte rau.

mituc

Mesaj de mituc »

mituc scrie: 2x25.0km, 23.0 minute (06:38:00 - 07:01:00), medie orara 130.43Kmph.
26m22s pe 7 mai pe semi-ud si ceva trafic. 26m8s cu Fanut pe 8 mai pe ud (la intoarcere pe alocuri erau balti) dar fara trafic relevant.

Nu incerc sa stabilesc nici un record, doar imi iau puncte de reper intr-un cadru cit se poate mai sigur.

In anii trecuti pe uscat aveam timp in zona lui 26m (26m4s, 26m3s, 25m31s cu Fanut anul trecut) iar vitezele de intrare in viraje erau cu 6-10kmph mai mici pentru faptul fapt ca limita de aderenta era mai jos si asfaltul mai denivelat (a fost refacut intre timp), si daca intram cu vitezele de acum deja atingeam sau depaseam acele limite.

Pina una-alta:
https://www.youtube.com/watch?v=DCbDVSwr_E4" onclick="window.open(this.href);return false;

Alta diferenta ar fi ca anul trecut softul era mult mai conservativ faca de cum e acum. Si inca aveam indoieli in multe privinte. Cind am fost cu Fanut anul trecut l-am pus sa tina laptopul in mina tot drumul, acum dupa ultimele schimbari facute la soft sint atit de increzator in tot ce se intimpla incit nu mai monitorizez nici macar cu DashDaq-ul.

mituc

Mesaj de mituc »

192k km cu vaca sarbatoriti in mod corespunzator.
Dimineata am facut traseul "obisnuit" si in urma unor loguri am decis ca e nevoie sa imbunatatim si mai mult softul, ultima versiune fiind aproape perfecta si mult mai liniara decit cea precedenta.

Faptul ca temperaturile au crescut se simte dar nu foarte tare.

mituc

Mesaj de mituc »

Stie cineva daca aceasta culoare este ilegala pe la noi din cauza stralucirii? Ca daca nu e cam asa va arata in curind vaca.

Imagine

commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

Nicheleaz-o si tu...ca tot e gri :hi
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
fanut
Numar Inmatriculare: LGR

Mesaj de fanut »

Daaaaa asa te vreau!!!! Vrei sa o vopsesti sau foliezi??? Stiu pe cineva care te poate ajuta sa faci masina asa :-D

Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk
mituc

Mesaj de mituc »

Am gasit niste folie, dar dupa ce am incput az' noapte s-o caut am vazut ca e cam scumpa :) Daca-si pun astia doar pe GT-R si lambo-uri de la 1500cp in sus... e cam de inteles :)

comandoare, e albastra, nu gri :) Si in certificat scrie :)

mituc

Mesaj de mituc »

The game is on. Going for full Kill&WIN!

Reds
Marca si model masina: Citroen C4 Grand Picasso

Mesaj de Reds »

Dar paint dip nu merge? Gasisem pe un magazin din usa care trimitea si in romania si culorile erau bestiale ... adica inclusiv shine colors nu doar mate.

Trimis de pe al meu SM-A300FU folosind Tapatalk
mituc

Mesaj de mituc »

Probabil ca ar merge, nu stiu. La mine vopseaua e in stare destul de buna si singurul motiv pentru care vreau sa fac miscarea asta este acea nuanta de albastru, nu tehnologia in sine. Cind am aflat ca nu e vopsea clasica putea fi orice, plastidip sau vinyl. De fapt singurul motiv pentru care nu vreau vopsea clasica este ca trebuie sa dezechipez masina si e posibil sa am treaba un an de zile la interior dupa aia.

Madalin1796
Marca si model masina: Citroen C4 SX 1.6i 16v berlina
Numar Inmatriculare: B796MAD

Mesaj de Madalin1796 »

Cu plastidip e mai usor la "montaj" (nu trebuie sa acoperi nimic) si cand te saturi de culoare si vrei sa o scoti pur si simplu tragi de ea. Dar e si mai scump decat colantul clasic.
Ex: Opel Astra G 1.7 DTI Elegance - 2001
Peugeot 307sw 1.6 HDI Navtech - 2004

„Viața este ca mersul pe bicicletă. Pentru a-ți menține echilibrul trebuie să continui să pedalezi.”
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”