S-a stricat diplayul central. Cum se repara/schimba ?

Probleme de orice natura, intalnite la C4
Scrie răspuns
bgd81

S-a stricat diplayul central. Cum se repara/schimba ?

Mesaj de bgd81 »

Display-ul central nu mai afiseaza ultimele caractere de pe primul rand. Dupa cum se vede si in imagine in loc de WAIT, scrie doar WAI si nici temperatura nu se mai vede. Au murit usor-usor, azi o linie maine alta. Acum e stabil :)
Imagine
La reprezentanta un display nou costa cam 1000-1200 de lei, deci iese din calcul.
Variantele are fi sa-l repar pe asta, sa gasesc unul la dezmembrari sau sa-l schimb cu o clona tip "C".
Daca tot ma apuc sa demontez, as repara si becul de la scrumiera care lumineaza doar cand are el chef; nu cred ca e ars, mai degraba cred ca e un contact imperfect.

Acum apare intrebarea: cum se demonteaza consola centrala ptr a avea acces la display ?
Am gasit 2 tutoriale pe net:
https://www.youtube.com/watch?v=kX-yLDq1oIM" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=0U6HblNFbjU" onclick="window.open(this.href);return false;
A mai facut cineva asta ? Ceva sfaturi ? Pare simplu, dar mi-e sa nu stric ceva. In service nu am curaj sa ma duc, ptr ca ultima data cand au lucrat pe plastice nesimtitii chiar mi-au rupt niste cleme la plasticele de la hayon :evil: (banuiala mea este ca mecanicilor din service nu li se face nici un fel de training ptr citroen; pur si simplu ii angajeaza si apoi ii pun direct la treaba)
C4 coupe Champion 1.6HDI 110CP
Gabi Nedelcu
Numar Inmatriculare: TL 25 NGI

Re: S-a stricat diplayul central. Cum se repara/schimba ?

Mesaj de Gabi Nedelcu »

arunca un ochi aici, o tentanta oferta pentru unul tip C
http://www.aliexpress.com/item/Peugeot- ... eb201560_4" onclick="window.open(this.href);return false;
Citroen C4 Coupe 2006 1.6 HDI White Edition
jry_062000
Marca si model masina: C4, 1.6HDI, 2005
Numar Inmatriculare: B40HAT

Mesaj de jry_062000 »

Salut ,

Am eu unul tip A , daca te intereseaza pot sa ti-l dau pe 100 lei .
Astept mesaj sau tel 0722844931
bgd81

Mesaj de bgd81 »

Multumesc, dar mi-am propus sa-l schimb cu un tip C si urmeaza sa primesc unul cat de curand.

Sent from my iPhone using Tapatalk
C4 coupe Champion 1.6HDI 110CP
Madalin1796
Marca si model masina: Citroen C4 SX 1.6i 16v berlina
Numar Inmatriculare: B796MAD

Mesaj de Madalin1796 »

Ce trebuie sa modifici pentru C? Se potrivesc mufele de la A?
Ex: Opel Astra G 1.7 DTI Elegance - 2001
Peugeot 307sw 1.6 HDI Navtech - 2004

„Viața este ca mersul pe bicicletă. Pentru a-ți menține echilibrul trebuie să continui să pedalezi.”
wolf
Numar Inmatriculare: DJ 10 WLF

Mesaj de wolf »

Parca am mai scris pe aici pe undeva de reparatie.Teoretic se poate repara.Trebuie reincalzite contactele dintre folie si sticle.Faceam treaba asta pe vremuri la telefoane(aceiasi problema).Aveam o dătiță de inox pe care o incalzeam deasupra cu un pistol de lipit si o plimbam peste contacte.(foloie/sticla).
A nu se intarzia prea mult cu metalul cald pe contactele foliei!
Bafta!
WOLF
viewtopic.php?f=19&t=7704&st=0&sk=t&sd=a&hilit=wolf" onclick="window.open(this.href);return false;

OPUSworkshop
viewtopic.php?f=95&t=6022&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.facebook.com/OPUSWorkshop" onclick="window.open(this.href);return false;

ImagineImagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme C4”