Am masinuta de cateva luni, dar nu am avut timp inca sa v-o prezint. Sa revenim la micile probleme care ne fac viata un chin. Am profitat de o dupa-amiaza libera si am trecut la fratii nostri de peste Prut sa alimentez, precizez ca niciodata nu am facut plinul, desi mai aveam vreo 7 litri de benzina si nenea pusese deja 55 am plusat si i-am spus sa mai puna, toate bune si frumoase cand ma trezesc ca incepe sa curga benzina pe sub masina, dar la modul in care curge un dus cu presiune. Dupa o vreme presiunea a scazut si am crezut ca am fost eu cam lacom si este vreo protectie pentru supraalimentare, dar m-am inselat. Am rabatat bancheta si am desfacut capacul ce sta deasupra sondei de benzina, mai sa cad pe spate de la miros...cred ca era un litru de benzina in locasul respectiv, iar atunci cand apasam pe sonda, aceasta se ducea in jos lasand un spatiu de vreo juma de centimetru sa iasa benzina, deci concluzia trasa singur este: garnitura....alte pareri? Maine ma duc sa vad ce pot rezolva.
P.S. se poate umbla la ea daca am rezervorul aproape full???
Inca o problema.
-
Dudau1991
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16v
- Norishor
- Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
- Numar Inmatriculare: NOR
Re: Inca o problema.
Se poate umbla, dar roaga mecanicul sa nu fumeze 
-
Dudau1991
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16v
Am fost cu ea la service si intr-adevar era garnitura rupta si cazuta in rezervor...asa ca aviz si voua cand va faceti plinul si curge ca din cisterna.
- Norishor
Bine ca ai rezolvat! 
-
silviu.david
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 e-HDI
- Numar Inmatriculare: VN xx DAV
Si ce daca fumeaza Norule?!? Face Citroenu' si "aveoane"!Norishor scrie:Se poate umbla, dar roaga mecanicul sa nu fumeze
- Norishor
silviu.david scrie:Si ce daca fumeaza Norule?!? Face Citroenu' si "aveoane"!Norishor scrie:Se poate umbla, dar roaga mecanicul sa nu fumeze
Bine ca a rezolvat colegu` problema si a avut bunul simt (rar pe la noi asa ceva) sa ne si confirme ca de la garnitura a fost.