inca un c4

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
Maverick

Mesaj de Maverick »

Draga Dinozaure,

eu am Citronelul din mai 2007, am 15500 km si nu pot sa spun decat ca sunt mai mult decat multumit de masina. Nu am avut nici un fel de problema (mint: mi s-a ars o pozitie pe spate! :) ) iar revizia de 15000 m-a costat 480 ron. E drept ca am grija de ea ca de ochii din cap si conteaza si chestia asta.

Singura nemultumire ar fi faptul ca e putin cam zgomotoasa puntea spate cand treci peste hartoape! Traiasta drumarii patriei!
_____________Citroën C4 berlina 1.6i 16V 110cp SX + MP3_____________
Imagine
Your net worth to the world is usually determined by what remains after your bad habits are subtracted from your good ones.
Benjamin Franklin
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Mesaj de stevey »

Parerea mea e ca depinde de noroc, daca vei avea sau nu probleme grave cu masina cumparata din ro.Sa nu te astepti sa fie la fel de buna ca una din alte tari agreate.Oricum imbunatatiri sunt eu am vazut cu ochii mei,materiale bug-uri etc.Pe langa noroc eu zic ca mai este si bunul simt al dealerului sau a celui care au cumparat masina de la fabrica si ti-o vinde tie.Daca ar fi sa iti dau un sfat ca de om patit, ti-asi spune sa te duci in germania si sa iti iei un second hand, cu care nu vei avea problemele care sunt la masinile noi care se vand in ro, fabricate vineri si luni eventual duminica si cu piese de calitatea 3.Revenind la SH din germania, iti poti lua un bmw seria 5 cu 80 mii km, cu garantie, pe care il mai poti tine usor vre-o 50 mii km fara sa ai chinul nervii si problemele pe care le poti avea cu o noutate de la noi.Oricum multa bafta
ozaur13

Mesaj de ozaur13 »

multumesc pentru sfaturi si ne auzim dupa achizitionare.
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

pasare scrie:indie. Ai putea sa-mi dai un exemplu de diferenta semnificativa :?:
E vorba de mici `bug fixes`.
Nu am nici o problema din alea care le aveau primele: ciorapei cazuti, mici zgomote, etc etc
E ca la software daca vreti.
Versiunea 2.0 e noua dar e mai slaba decat 2.01, 2.02, 2.03 si tot asa.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

.indie. scrie: Nu am nici o problema din alea care le aveau primele: ciorapei cazuti, mici zgomote, etc etc

Inca :lol: :lol: :lol:
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”