inca un c4

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
ozaur13

inca un c4

Mesaj de ozaur13 »

Am inceput sa am cosmaruri noaptea dupa ce am citit acest forum si asta pentru ca nu stiu daca sa-mi mai iau sau nu c4.Poate sa ma ajute cineva sa visez mai frumos?Are cineva un c4 achizitionata de curand? As dori sa stiu daca exista imbunatatiri fata de modelele din anii trecuti. Ma refer daca sunt mai bine inchegate.
Multumesc
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Eu zic ca in mod clar.
A mea e din august 2007 si nu are absolut nici una din problemele tipice pt modelele `04 `05.

Si ca un sfat, orice masina ti-ai lua, dar ORICE nu te arunca cu capul sa fii printre primii cumparatori.
Asteapta un an,doi, imbunatatirile la fiabilitate se vad plus ca se mai ieftineste, apar extraoptiuni mai noi, etc.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Eu il am de o luna dar am mers putin-900km :) merge impecabil :D In privinta "inchegarii" ma indoiesc ca ar fi vreo diferenta intre masini indiferent de anul de fabricatie.Doar ca dotari apar mici diferente si aici ma refer la C4 din oferta curenta.Oricum sfatul meu e sa o iei pt.ca raportul calitate(+look)-pret e imbatabil si sigur vei fi \:D/ ti-o spune unu care e la masina nr.14 8)
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
m0rpheus
Numar Inmatriculare: B 69 GCB

Mesaj de m0rpheus »

14 ??????? :shock:
C4 Berlina Champion, 1.6i 16V 110CP Negru Obsidien B 69 GCB

Imagine
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

pasare scrie:Eu il am de o luna dar am mers putin-900km :) merge impecabil :D In privinta "inchegarii" ma indoiesc ca ar fi vreo diferenta intre masini indiferent de anul de fabricatie.Doar ca dotari apar mici diferente si aici ma refer la C4 din oferta curenta.Oricum sfatul meu e sa o iei pt.ca raportul calitate(+look)-pret e imbatabil si sigur vei fi \:D/ ti-o spune unu care e la masina nr.14 8)
Sunt diferente.
Fabrica primeste un fel de centralizator cu problemele aparute si se remediaza din ele.
Dar asta dupa 1-2 ani.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
ozaur13

Mesaj de ozaur13 »

ce ma frapat si socat cel mai tare a fost faptul ca pe aces forum cele mai multe topicuri sunt deschise la sectiunea probleme. Daca le mai si citesti pe toate cu siguranta incepi sa suferi de cosmaruri asta avand in vedere ca, chiar imi place masina asta.
Eu maine am programata o vizita la reprezentanta urmand ca saptaman viitoare sa o platesc si probabil in 2 sapt sa o primesc. Suna promitator dar suna si mai promitator daca aud lucruri bune din gura celor care detin deja masina .
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

Nu mai sunt chiar un tinerel :wink:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
ozaur13

Mesaj de ozaur13 »

si as avea o nedumerire . Mergand pe strada am opservat un lucru. Pe drumul meu de acasa la servici intalnesc parcate cam 6 c4 si am observat la mai multe probleme cu chederele de la usi. Nu inteleg. Am vazut de prea multe ori acest defect si nu intelg . Nu am vazut atatea dacii intr-o zi cu aceasta problema .
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

indie. Ai putea sa-mi dai un exemplu de diferenta semnificativa :?:
ozaur13

Mesaj de ozaur13 »

scuze ca intervin dar pentru mine diferente semnificative sunt si numai prin faptul ca nu mai apar atatea defecte . Pentru ca daca ei fac modificari in portiere in sistemele de prindere ale banchetelor oricum noi nu o sa ne dam seama.
ozaur13

Mesaj de ozaur13 »

ar mai trebui sa stiu ceva despre masina inainte sa ma duc sa o platesc?
ma refer la lucruri pe care doar un proprietar de c4 ar putea sa le stie.
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

ozaur13 scrie:ar mai trebui sa stiu ceva despre masina inainte sa ma duc sa o platesc?
ma refer la lucruri pe care doar un proprietar de c4 ar putea sa le stie.
Citeste pe aici si vei gasi raspuns la majoritatea intrebarilor pe care ti le pui :roll:
ozaur13

Mesaj de ozaur13 »

am citit tot forumul din scoarta in scoarta. Problema este ca eu trec acum de la dacie 1300 mai exact la c4. Dacia este mi-a facut zilele amare,am impins, am suplat , mi-am bagat picioarel , m-am saturat si etc . si sincer mi-e groaza sa ma gandesc ca as putea cumpara masina noua cu care sa patesc iar diferite lucruri la care deja am inceput sa fac alergie .
ozaur13

Mesaj de ozaur13 »

oricum va multumesc si pentru cele cateva sfaturi date.
byte
Numar Inmatriculare: TM-11-NDZ

Mesaj de byte »

Si eu am trecut de la Dacie 1310 direct la C4 si diferenta este uriasa mai ales in ceea ce priveste confortul. In drum stai linistit ca nu o sa te lase, poti sa uiti de tot ce faceai la dacie (curatat de bujii, reglaje etc.) aici va trebui sa te uiti din cand in cand la lichide si mai ales sa faci curat in ea ;-).
Din start eu zic sa nu te sperii de ce citesti pe aici pentru ca din pacate nu exista o sectiune intitulata "lipsa problemelor".
Oricum sa nu te astepti ca masina asta sa fie perfecta .... de fapt sa nu te astepti ca vre-o masina sa fie perfecta.
Eu zic ca daca C4 o expoatezi in conditii normale sansele sa apara probleme sunt extrem de mici. Deci benzina buna si grija cum o conduci, insa daca o sa o conduci ca pe o dacie poate o lasi mostenire la nepoti :)).
Totusi mici probleme pot sa apara de exemplu aparatorile de la amortizoare dezlipite.

Marele inconveniet este service-ul .... sunt foarte neprofesionisti si probabil asta e unul din motivele pentru care cei cu probleme nu scapa de ele. Pot sa-ti dau exemplu de cum a fost rezolvata problema aparatorilor de la amortizoare in service-ul din Timisoara: le-au pus cu mana la loc si mi s-a zis ca nu este nimic daca pica din cand in cand ... in loc sa le lipeasca.
TM-11-NDZ
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”