gusti scrie:Sincer...cred ca urmatoarea masina este seat leon cupra .. mi-a placut la nebunie motorasul de 240 de cai dar interiorul m-a dezamagit complet ...i
Las' ca te obisnuiesti repede cu acesti caluti
Si la mine a fost la fel : nu mai mai intereseaza bordul deloc in afara de turometru si vitezometru!
SEAT LEON FR "STEALTH KNIGHT"- 2.0 TDI - POWERED BY RaBaNne - 220 CP / 450 NM soon STAGE 2: 250 CP / 500 NM!
DESIGN BY ONO TUNING http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false; ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
totusi te zgarie la ochi designul abordat de ei...asa iti iei un golf5 gti edition , caer arata mult mai bine la interior. dar pierde la exterior.
anyway. masina noua nu stiu daca mi-as lua acum. sunt in cautarea unui sh care sa fie monstruos. ori masina mare motor mare, ori buburuza sportiva..
daca e sa optez pt noua, masina va fi o japoneza...si ceva mai pe la 150+cp
Mazda 6, Honda Accord, sau Toyota ( dar nu Avensis ca e urata cu draci )
LE: spunea nevasta-mea cand a vazut necazul ala de C5 nou, ca aia va fi urmatoarea noastra masina.Over my dead body! Am ajuns sa urasc Citroen ptr. lipsa de fiabilitate dovedita pana acum , ptr. service-ul execrabil, ptr. magariile la care suntem supusi in calitate de clienti.
Cine ce-o zice : Citroen NU mai este ce a fost!
Ultima oară modificat Mar Noi 20, 2007 7:46 pm de către dimabogdan, modificat 1 dată în total.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
Eu acum mi-as lua ceva sport.Ce imi place mie si mi se pare cea mai buna oferta ca aspect,sportivitate,consum,pret e Suzuki swift sport.Imi place la nebunie si e si cea mai ieftina masina sport.Daca ar fi sa imi iau ceva normal, ca sa zic asa, as alege ceva mai mare, un c5 modelul nou sau de preferinta un bmw seria 5 second din germania sau un audi.Din gama sportive mai scumpe as merge pe un chrysler crossfire pentru pret,aspect, si bineinteles un nissan 350z care costa cat nu face 50 000 euro.
C4 cu siguranta nu as mai cumpara, in urma experientelor avute, care mi-au lasat un puternic gust amar si dezamagire despre aceasta masina, sau cum esti tratat ca si cumparator, dar si pentru faptul ca prefer sa incerc si altceva.