VAND JANTE ALIAJ 16'' ORIGINALE RADICAL

Vanzari/Cumparari/Schimburi diverse
Reguli forum
1.Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice
5. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
6. Pentru a se evita diferite situatii neplacute, utilizatorii care NU au un minim de 50 de POSTURI nu pot posta in aceasta sectiune a bursei, anunturi de VANZARE. Daca totusi un utilizator posteaza, topicul va fi sters!
7. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Scrie răspuns
gusti52npo
Marca si model masina: C4 by Loeb
Numar Inmatriculare: b52npo

VAND JANTE ALIAJ 16'' ORIGINALE RADICAL

Mesaj de gusti52npo »

VAND JANTE ORIGINALE RADICAL DE CITROEN C4 PE 16'', PRINDERE 4X108, cu cauciucuri DUNLOP SP SPORT RESONSE 205/55/16, folosite sub 10.000 km, dot 4110. (inca au mustatile de cauciuc pe laterale)

PRET 1300 LEI negociabil, as putea da si jantele/cauciucurile separat dar prefer sa le vand impreuna.

Jantele nu sunt julite, una este foarte putin atinsa, dar nu sunt strambe, au fost echilibrate primavara trecuta cand le-am pus pe masina.

Am si poze dar nu reusesc sa le incarc aici, asa ca pot trimite pozele pe email.
B25BUY
Numar Inmatriculare: B-BUY

Re: VAND JANTE ALIAJ 16'' ORIGINALE RADICAL

Mesaj de B25BUY »

se pot vedea ?
de unde esti?

m- ar interesa mai mult jantele..
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
Norishor
Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
Numar Inmatriculare: NOR

Mesaj de Norishor »

@gusti52npo, te rog sa faci cumva si sa postezi poze reale cu produsele. Si asa ai incalcat 2 reguli din start. Ai timp pana diseara, dupa care anuntul se sterge.

Multumesc! :hi
:idea: Diagnoza computerziata - Lexia/DiagBox: Activari/dezactivari optiuni (centuri, DRL, AUX, etc..) /Update soft ECU /Resetare auto-adaptivi /Programare cheie noua /Programare RD/RT CD/Mp3 /Diagnoza pre-achizitie auto
:idea: Reparatii diverse cheie telecomanda
:arrow: http://www.facebook.com/ClubCitroenC4
gusti52npo

Mesaj de gusti52npo »

Salut,

Se pot vedea in weekend pt ca le tin la casa, sunt din Bucuresti.

Imagine

Imagine

Imagine
silviu.david
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 e-HDI
Numar Inmatriculare: VN xx DAV

Mesaj de silviu.david »

Daca esti de acord cu deplasare la vulcanizare sa punem un ceas comparator pe ele, devin interesat. Ele pot fi ovalizate fara sa bata radial si lucrul asta se vede doar pe comparator.
multumesc
gusti52npo

Mesaj de gusti52npo »

le testez oriunde si oricum doresti
silviu.david

Mesaj de silviu.david »

Gandeste-te la un pret doar pt jante. Eu am gumele de vara care erau pe masina la achizitie (2012) si mai au carne pt vreo 2 sezoane. Daca le iausi pe ale tale satu orea mult si imbatranesc.
Ia in considerare ca trebuie si vopsite jantele.
Poti raspunde cum vrei, aici sau in privat.
multumesc
gusti52npo

Mesaj de gusti52npo »

vopsite? jantele sunt impecabile asa cum am spus in anunt
pozele sunt facute intr-un garaj intunecat si cu ele fiind murdare dupa o iarna de depozitare.
nu vreau sa ma complic cu dejantat dar daca doresti doar jantele at pretul e 1000 ron.

p.s nu sunt samsar si nici nu pacalesc lumea, jantele sunt de pe masina personale si am avut grija de ele ca de ochii din cap
jantele sunt puse la vanzare pe siteuri de anunturi cu 1450 ron, aici le dau cu 1300ron doar pt ca sunt niste oameni pasionati de masina lor si prefer sa aiba grija de ele
silviu.david

Mesaj de silviu.david »

Imi cer scuze, nu am vrut sa las sa se inteleaga ca jantele au vreo problema. Probabil nu m-am exprimat destul de clar. Am eu o hachita in a avea jantele in ton cu masina (gri shark), deci antracit, gunmetal, etc. Asta am vrut sa spun, dar nu mi-a iesit. Pt mine, la 1000ron + 500 vopsit profi electrostatic, duc la banii unui set de jante MOMO noi noute. Se vor gasi destui sa spuna ca nimic nu e ca originalul...nu intru in polemica cu ei!
In rest iti multumesc pt timpul acordat si spor la vanzare.
respectele mele
gusti52npo

Mesaj de gusti52npo »

scuze si eu, se intelesese altceva.

niciodata nu mi-am pus problema sa schimb culoarea lor...probabil imi place prea mult masina stock dar sunt convins ca un gri inchis ar sta bine pe masinile de culori mai inchise.

p.s daca vrei iti recomand pe pm un loc foarte bun unde poti sa vopsesti in camp electrostaic ieftin (la jumatate fata de ce ai zis tu). bafta la gasit jante
gusti52npo

Mesaj de gusti52npo »

pana Vineri 20.03.2015 pretul scade la 1200 RON !!!
Norishor
Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
Numar Inmatriculare: NOR

Mesaj de Norishor »

Acesta este ultimul avertisment pt. offtopic.

3. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).

Deci va rog frumos...
Am sa mai fac curat o data in topic dupa care sper sa lasati anuntul omului in pace sau sa veniti cu argumente solide ca este rea vointa sau tentativa de frauda din partea ofertantului.

Va multumesc! :hi
:idea: Diagnoza computerziata - Lexia/DiagBox: Activari/dezactivari optiuni (centuri, DRL, AUX, etc..) /Update soft ECU /Resetare auto-adaptivi /Programare cheie noua /Programare RD/RT CD/Mp3 /Diagnoza pre-achizitie auto
:idea: Reparatii diverse cheie telecomanda
:arrow: http://www.facebook.com/ClubCitroenC4
gusti52npo

Mesaj de gusti52npo »

SOLD !!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”