Citroen Xsara by joelljoey

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Scrie răspuns
joelljoey
Numar Inmatriculare: GR-03-YXU

Citroen Xsara by joelljoey

Mesaj de joelljoey »

Am observat ca totusi nu este chiar exclusiv c4:))asa ca top si eu,am si eu de ceva vreme un citroen xsara 1.6 benzina gpl
,110 cp ,senzori ploaie/ lumina ,cutie automata,5 trepte,4 geamuri electrice !!!mai are ceva?!! apropo pe mod sport schimba la 6500 de ture si a5-a o ia pe la 140-150 km/h :)),rea de musca:))), mda si folow me home,care nu prea mi-a folosit pana acum:)) dar daca e, e:)
Xsara2-2001
benzinar-gpl,1.6 109 cp
joelljoey

Re: New entry...

Mesaj de joelljoey »

Am uitat,eu fiind din giurgiu va pot spune ca exista la vecini la bulgari adica, la russe reprezentantza citroen-peugeot inca n-am ajuns ca n-a fost cazul dar am inteles ca sunt preturile pe la jumatate ,p-aici am auzit multi ca-si fac reviziile acolo!!la urmatoarea ma duc si eu revin cu informatii..
Xsara2-2001
benzinar-gpl,1.6 109 cp
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Re: C4 by joelljoey

Mesaj de Dan pasare »

Bine ai venit. :D Ti-am creat acest topic doar pentru masina ta. Aici o prezinti,ne mai spui ce mai faci pe la ea de-a lungul timpului si binenteles totul trebuie exemplificat cu poze. Succes :wink: :D
PS: Daca vrei alt titlu pentru topicul tau, imi spui, si se rezolva. :D
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
joelljoey

Re: C4 by joelljoey

Mesaj de joelljoey »

pai nu stiu ceva cu xsara nu?!!

da poti pune te rog in loc de c4 xsara?ca by joell e ok
:))
apropo si cum bag poze ?!!!! am gasit ce chior sunt:))

Imagine
Xsara2-2001
benzinar-gpl,1.6 109 cp
Cagatey01
Marca si model masina: BMW 2014

Re: Citroen Xsara by joelljoey

Mesaj de Cagatey01 »

un superb 206, in 3 usi, of course black, cu jante, sistem audio, boson din ala metalic argintiu (nu mai conteaza ca mai si ingheata si tre sa faca plecaciuni in fata lui ca sa-l lase sa puna benzina in rezervor, da e argintiu si arata belea) de scaune nu mai spun, pe scurt, LEUTZUL :D
Pass your ccna answers and Testking ccna training exams in first try by using our northwestern passguide and www.usna.edu and best quality Jacksonville University
ingfrancisc
Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: TM04DVF

Mesaj de ingfrancisc »

Cagatey01 scrie:un superb 206, in 3 usi, of course black, cu jante, sistem audio, boson din ala metalic argintiu (nu mai conteaza ca mai si ingheata si tre sa faca plecaciuni in fata lui ca sa-l lase sa puna benzina in rezervor, da e argintiu si arata belea) de scaune nu mai spun, pe scurt, LEUTZUL :D
ce ... bosonul meu? :shock: ai nimerit bine? :)
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
wonka jr.
Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
Numar Inmatriculare: GL 88 WNK

Mesaj de wonka jr. »

salut si bine ai venit.

esti sigur ca e in 5 trepte pentru ca eu nu stiu sa fi fost vreo cutie automata in 5 trepte pe xsara, cu atat mai putin pe c4. (ma refer aici strict la motorizarea pe benzina de 1.6)

te intreb, deoarece tatal meu are o xsara coupe 1.6 benzina automata si este in 4 trepte.
DS3 1.6 Hdi 92cp, 30.000km Imagine
ex DS4 So Chic 1.6 VTi 120cp, 67.110 km Imagine
ex C2 VTS 1.6i 125cp, 107.344 km Imagine
ex C4 Coupe VTR 1.6 Hdi 110cp, 216.164 km Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”