Cumpar capac/e jante pe 16

Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Închis
andresis
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDi, 2012

Cumpar capac/e jante pe 16

Mesaj de andresis »

Cumpar unul sau intreg setul de capace pentru jante din otel pe 16", precum cel din imaginea atasata. multumesc anticipat!

Imagine
Norishor
Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
Numar Inmatriculare: NOR

Re: Cumpar capac/e jante pe 16

Mesaj de Norishor »

Sansele sa gasesti sunt destul de mici. Cel mai simplu este sa te duci cu poza / modelul la o reprezentanta citroen si sa le cumperi, insa nu sunt intocmai ieftine. :hi
:idea: Diagnoza computerziata - Lexia/DiagBox: Activari/dezactivari optiuni (centuri, DRL, AUX, etc..) /Update soft ECU /Resetare auto-adaptivi /Programare cheie noua /Programare RD/RT CD/Mp3 /Diagnoza pre-achizitie auto
:idea: Reparatii diverse cheie telecomanda
:arrow: http://www.facebook.com/ClubCitroenC4
andresis

Mesaj de andresis »

Multumesc, Norishor! Da, deja m-am cam resemnat... Pana la urma cred ca le voi schimba pe toate 4 cu alt model, dar imi pare rau pt. ca imi placeau mult astea.

Ca fapt divers, am sunat astazi pe cineva din Tg Jiu care dezembra un C4 si i-am spus doleanta. Mi-a raspuns, cu parere de rau din partea mea, ca citez, "le-a aruncat"... Imi venea sa il intreb unde le-a aruncat. :( :( :|
Norishor
Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
Numar Inmatriculare: NOR

Mesaj de Norishor »

M-am uitat si eu printre accesoriile disponibile si din pacate nu am dat exact peste modelul tau. Sunt unele foarte aproiate ca si design, pentru C5, dar nu-s identice. Oricum setul original ajunge la o suma putin prohibitiva - in jur de 200 ron.
:idea: Diagnoza computerziata - Lexia/DiagBox: Activari/dezactivari optiuni (centuri, DRL, AUX, etc..) /Update soft ECU /Resetare auto-adaptivi /Programare cheie noua /Programare RD/RT CD/Mp3 /Diagnoza pre-achizitie auto
:idea: Reparatii diverse cheie telecomanda
:arrow: http://www.facebook.com/ClubCitroenC4
Florinhot
Marca si model masina: C4 1,6 HDI, 92CP
C5 2,0 HDI, 163 CP
Numar Inmatriculare: B 43 WKR

Mesaj de Florinhot »

Eu cred ca merita pana la ultimul banut! Iti spune unul care si-a luat (pentru ultima oara) un set aftermarket...
Imagine

If you want to make God laugh, tell him about your plans.
andresis

Mesaj de andresis »

Multumesc pt. sfat. Am gasit modelul pe http://www.leboncoin.fr" onclick="window.open(this.href);return false; (ceva asemenator olx/tocmai) cu 60E (~270RON) setul de capace de origine, noi. Aici as avea un avantaj ca nu mai platesc transportul, avand acolo un prieten care mi le poate aduce. Sper sa merite...
Pentru cei care doresc/au nevoie de acest model, il pot gasi pe site-uri din Franta...
Închis

Înapoi la “Sold OUT!”